Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (35)
Raspunsuri - Pagina 12
bamboletta spune:
Salutare
Cred ca ne-ati uitat
Am fost ocupati cu botezul...David a fost f cuminte a dormit tot timpul la biserica...cand l-a bagat in apa el abia facuse ochi il trezise din somn..a plans putin si dupa iar somn toti se mirau cat de cuminte e...dupa botez a dormit de la 22.30 pana la 7 dim m-am trezit speriata cand am vazut cat e ceasul si el nu a mancat
Cumatria am facut-o acasa cu parintii si fratii a fost f frumos
David a fost un printisor cuminte a stat in balansoar si in patut cu ochii mari
Giorgia- Sf.Anton e pe 17 ianuarie stiu de la Antonia mea
multumin de complimente
o scumpete Antonia ta cum tine ea biberonul
Am vazut poze cu delfinasi care de care mai frumosi
Multa sanatate bolnaviorilor
La multi ani Tina !!!
La multe lunite sarbatoritilor zilei
noi suntem in parc e asa frumos afara...David doarme de 2 ore si Antonia alearga tot parcul nu stiu de unde are atata energie
Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
racusor2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Victo neata. hai sa va zic ce-am facut eu si sa nu faceti voi. m-am pus si am fiert seringa aceea de la panadol..si s-a facut strambat toata..eu voiam sa o sterilizez, in ideea sa ii dau si lui mihai cu ea. deci, la 2 copii solutia e: cate o cutie de sirop separat pt fiecare.(la panadol se baga seringa in sirop, si ma gandeam eu sa nu transfer virusii). Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
eu la nurofen a sterilizat-o si e ok
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
btz_ovi spune:
Raportam si noi o ora de somn,cu maraieli,caraieli,scapat suzeta,tras de titi si tot tacamul.Imi pica ochii in gura.Si am o groaza de treburi de facut.mi-am propus eu multe dar visez .Plus ca la 4 tre sa o tai la medic.Iarasi
Paul,de pe data de 10,a descoperit ca se poate intoarce pe burta si asa-i place ca toata ziua maraie sa se intoarca.Nu zic,reuseste din prima,numai ca sta rau cu o mana si il deranjeaza.iar daca vreau sa-l ajut scandalul de pe lume mi-l face.Acum ar fi in stare sa doarma asa sus,pe burta,cu picioarele cracanate :)).
La controlul de 4 luni de la maternitate,kinetoterapeuta a fost extrem de multumita de rezultatele lui si ne-a spus ca de la 4 luni in sus trebuie sa stea jumatate din timp pe burta.el sta deja cam 70% :)).E disperat dupa pozitia asta.
Eladea si eu mi-as dori sa fie doar un puseu de crestere si atat,eu mi-am propus sa il alaptez exclusiv pana macar la 5 luni,desi mi-as dori 6.dar cum socoteala din targ nu se potriveste cu cea de acasa asta e.Eu zic sarumana si pt 3 luni si decat sa-i dau completare cu LP prefer sucuri si piure-uri.
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
carla_2008 spune:
citat din mesajul lui bumblebee Nici eu nu as vrea sa ii sterilizez pana la un an, acum si jucarelele sunt dezinfectate (cu solutie de dezinfectat), dar de cum incep diversificarea, deja mi se par imposibile sterilizarile complete, am vazut si castronele BPA free de la avent (3+lingurita+furculita, 100 RON), hai sa zicem ca dau atatia bani numai pe cateva bucati de plastic, dar dup-aia cum sterilizez si cutitele, toata plasticaraia aia de la blender, storcator Totodata as vrea sa mai lupte si sistemul lui imunitar, ca dup-aia nu mult va dura pana va incepe sa linga podelele, sa manance toate scamele pe care le nimereste. Mai ramane sa intreb si pediatra de momentul oportun pt a mai renunta la sterilizat, nu vreau nici sa exagerez cu igiena, dar totusi organismul lui trebuie sa fie pregatit si pt alte bacterii. Raportez si eu 1 kg in minus, la circumferinte de asemeni -1 cm. In 2 saptamani, nu prea am voie sa ma plang, la cate prostii am mancat in we nu pot avea pretentii sa vad rezultate mai rapide Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010 Luna 3 |
Total de acord
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui carla_2008 Imaya si eu am solutie Chicco dar mi se pare ca e foarte intepator mirosul desi limpezesc fff bine obiectele dupa cele 30min. Bumblebee chiar ma gandeam ca sunt cea mai norocoasa mamica din lume cu perechea mea si nu am de ce sa ma plang!!!punct.Poa' sa ploua si cu broaste!!!(asta e o vorba de-a mea Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori: Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010 http://community.webshots.com/user/denyssa_catana |
asta povesteam si eu mai demult, cand eram gravidute inca...solutia asta Chicco are un miros f puternic ce ramane impregnat pe obiectele sterilizate...eu le mai clateam cu apa plata dupa sterilizare, ca daca le bagi sub jetul de apa de la chiuveta n-ai rezolvat nimic...degeaba le-ai sterilizat...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui carla_2008
Total de acord Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori: Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010 http://community.webshots.com/user/denyssa_catana |
decat vase si vasute din plastic, mai bine luati din ceramica, lut, sunt mai ieftine si mai sanatoase...ca nu sunt asa estetice, asta e...dar decat sa dai 100 ron pe o farfurie si 2 lingurite...zau asa... eu am de gand sa folosesc boluri de ceramica din magazin pt Filip...nu mai cumpar plasticaraie..
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
carla_2008 spune:
da 100 de ron pe 3 farfurii e mult de tot
pai bine Eladeea dar daca arunca bebe din greseala vasul de pamant cum se face cioburi cioburi,sau sunt asa rezistente?nu stiu,intreb si eu.stiam ca cele de lut sunt rezistente,dar oricum....nu da cu parul
eu ziceam ca sunt de acord cu limitarea sterilizarilor la strictul necesar,iar dupa 6 luni sa dam de lucru sistemului lor imunitar sa mai lupte cu cate un microb.
le-am dat papica,acum iar i-am trimis la plimbare cu tanti care ma ajuta ca afara sunt 20 de grade!!!! eu termin papica si poate dorm un pic ca-s rupta.Ziua n-am mai dormit de nu stiu cate luni.aaa si sa nu uit sa pap ca io cam uit ca de obicei mi-e foame cand stau cu ei,apoi imi trece si uite asa uit si ma apuca noaptea la 12 foamea
total nesanatos
ar trebui sa studiez si eu acel regim de viata Montignac
fug ca la 6 si un pic iar tzatzalim
Dragaica spune:
citat din mesajul lui carla_2008 acum spal haine,ba un ochi pe forum,ba o papica,ba un dus,ba un aspirat caci piticii sunt vagabonzi prin oras cu bunica,cu soacra mea "draga"...ei macar atat sa profit si eu la cate rele imi face.Oricum vine nepoftita in fiecare zi,cica sa ma ajute.Eu nu am chef de ea in casa,asa ca merg eu la plimabre sau trimit piticii cu ea. si pe la ora 2 pleaca. Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori: Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010 http://community.webshots.com/user/denyssa_catana |
La mine s-a oferit soacra sa vina sa ne ajute pentru 2 luni si-am refuzat politicos
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010
carla_2008 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dragaica
La mine s-a oferit soacra sa vina sa ne ajute pentru 2 luni si-am refuzat politicos http://community.webshots.com/user/Dragaica Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010 |
mult mai bine crede-ma
giorgia23 spune:
Am fost si noi afara pana acum...am stat 2 ore...frumos si bine...a mai plans putin ca vroia in brate dar per total a fost bine...ma declar multumita...acum ma duc sa/i dau sa pape si poate adoarme sa fac si eu ciorba aia
Bamboleta ms mult