Nov-dec 2010-Bv Rala!! Hai Sashenka!!(156)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Camady merci mult de incurajare. Trebuie sa-ti fi fost tare greu sa stii ca poate sangerarea o sa-l afecteze pe bebe.
Acum ca am exemplu real m-am mai linistit, stau cumintica aici desi am un bebe foarte nazdarvan, sunt momente in care ma bate asa tare ca simt ca-mi crapa pielea pe burta sau imi strapunge durerea in rinichi, ovare. Cel mai mult mi-e frica sa nu ma loveasca jos la placenta ca asa am inceput eu sa sangerez, el s-a pozitionat transversal si nu-i place deloc pozitia.
Te pup si sa auzim curand de bebe2

Syl, mami de Ati si acum 35+ Thomas Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Mi-am pus si eu AMR... nu imi vine sa cred ce va admiram pe voi fetelor la inceput cand v-ati pus AMR si mie mi se parea ca mai am enorm de mult. Acum, ca am trecut de saptamana 36 am zis ca e momentul sa punem si noi .

Eu azi ma delectez cu calcat haine( again) si mi-am propus sa imi sterg sticla la usi ca de cand am schimbat usile am sters sticla numai o data si atunci cu viteza si desi e sticla mata cand bate soarele se vad pete. Cam atat avem in plan pe azi. Aaaa... si sotul mi-a zis ca i-i pofta de mamaliga cu branza. Dar eu nu stiu sa fac mamaliga asa ca voi astepta pana vine el

37+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!
AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Draga syl ma bucur ca te-am mai incurajat. Insa nu trebuie sa pierzi din vedere stransa legatura dintre tine si medic. E o sarcina cu risc...........pe mine ma stiau la spital ca si cand lucram acolo. Insa mie dr mereu imi spunea ...............daca treci de 32 de saptamani e ok................tu ai o sarcina mai mare asa ca doamne ajuta ca bebele sa stea cat mai cumintel in burtica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Vasari si eu

Beatricela asta ma gandeam si eu ca in mod normal trebuie sa stau pana pe 15 decembrie, deci inca o luna de tratament. Hm...

Syl, mami de Ati si acum 35+ Thomas Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Buna tuturor! Tocmai am picat de la spital.

Nectarie - 13.11.2010 - 3,500 kg - 50 cm - Apgar 10 - 40 s - nat.dupa ceza. -Dr. Hudita Decebal-Cantacuzino-bebe de Alinushca

O sa intru zilele astea sa va povestesc cum a fost. A fost foarte greu dar a meritat din plin. Lapticul a venit instant, bebe a fost alaptat exclusiv din prima clipa de viata si a stat permanent cu mine in camera, iar din clipa in care am coborat de pe masa de nasteri totul a fost perfect. Doctorul Hudita a fost de milioane si tot personalul din maternitate a fost cel putin ok. Am reusit VBAC, dar mult mai bucuroasa acum sunt ca fratiorii seamana intre ei foarte mult si ca sunt amandoi cu mine acasa, sanatosi si voiosi asa cum suntem si noi.

Felicitari celor care au mai nascut intre timp! Refacere rapida si mult laptic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

FELICITARI DIN SUFLET ALINUSHCA!!! BINE AI VENIT BEBE NECTARIE!!! Ce bine ca totul e ok si ai laptic si mai ales ca sunteti acasuca. Sa intri neaparat sa ne povestesti mai multe. Noi te pupam si ne bucuram pentru tine. Sa pui poze cu fratiorii !!

37+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!
AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

FELICITARI ALINA! FELICITARI SHASHENKA! IAR BEBEII SA FIE SANATOSI SI NOROCOSI!

Mami fericita si implinita de Iulia si 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

Fluturasha, eu n-am avut nicio contractie dubioasa in timpul sarcinii, dar ma gandesc ca e normal. Si daca ti-a trecut cu tratament, inseamna ca a fost doar o alarma falsa, nu?

Ana,
mami de pui mic, David Ciprian, minunea minunilor!

Multumesc pentru incurajari Ana. Eu am contractii de pe la 4 luni jumate, dar nu chiar asa dubioase, pe astea le am de vreo luna. O sa vad ce zice si doctorul maine la control.

Mami fericita si implinita de Iulia si 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novdec2010 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput