Nov-dec 2010-Bv Rala!! Hai Sashenka!!(156)
Raspunsuri - Pagina 10
ramonik1986 spune:
Mi se mai intareste burta dar nu asa de des ca de dimineata. Acum ma duc la masa, avem mamaliguta si pastrama dar eu nu prea ma bag pe pastrama ca am niste picioare umflate...o sa gust un pic si mananc mai de graba niste mamaliga cu smantana si branza ca imi place la nebunie...
pupici
38+ David Mario
AMR ... 22 noiembrie e aproape
douradoudou spune:
ana sunt prin zona..mama si sora mea sunt la mine deci nu prea pot sa stau pe net ..noi suntem f f bine..am cea mai cuminte bb-elina din lume..alaptatul este sueprb..niciodata nu am avut vreo durere sau probleme..decat ca vine laptele in jet la inceput si mi-o mai ineaca cateodata..fetelor a mea gaza se iritase putin de la scutec..cu sudocrem nu am vazut schimbari dar crema de galbenele face minuni..ma uit mereu la pozele cu ursuletii nostri superbi.are dreptate ana
MIRUNA WE MISS UUUUUUUUUUUUU
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa
anya2010 spune:
HAI RALA!! NASTERE USOARA!!
in caz ca nu mai apuc sa intru, sashenka iti urez nastere usoara si intalnire perfecta cu printisorul tau
HAI SASHENKA!! NASTERE USOARA!!
Noi suntem bine, de vineri ii dau printisorului doar laptic de la mine, nu mai avem nevoie de lapte praf Au fost 2 nopti groaznice, in care n-a dormit deloc, a urlat intr-una, probabil din cauza stomacelului, infacol-ul nu l-a ajutat cu nimic..se pare ca ii prieste sab simplex. Bine ca am scapat de laptele praf. Ieri a dormit mai bine, la fel si azi-noapte. Eu sunt zombi, nu reusesc sa dorm prea mult, inca mi-e teama sa nu vomite in somn. L-am cam invatat sa doarma in pat la noi, patutul lui zici ca are ghimpi cum il pun, cum se trezeste. In rest e mancacios, sta la san si cate 2 ore. Nu mai pot de dragul lui, iar tati e topit
beatrice tie ti-a recomandat Sorana si pastile pt stimularea lactatiei? Eu iau si se pare ca m-a ajutat. Oricum a ajutat si faptul ca m-am mai relaxat putin.
Ana,
mami de Gabriel 6.11.2010
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
douradoudou spune:
asteptam update de la rala
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa
corinaica spune:
Ana o esti atenta ca intotdeauna. cum spuneam sper sa devin mai activa, atat ca ma alerga fata de ma termina. eu citesc de pe telefon, dar cu scrisul imi e greu, scriu cand prind loc la calculator cu siguranta o sa anunt nasterea puiului.
Brave (Corina) cu homeopate de ce nu incerci? multa sanatate!
33+
Doctorudi spune:
Acum buna ziua! Avem o fetita de 2850g si 48 cm. S-a nascut la ora 11.25. totul a decurs ok. membrane rupte la 0.40, primele contractii la 3.00, epidurala montata la dilatatie 3 (ora 7.30), somn (8.00-9.00), consult 9.30 dilatatie 6, consult ora 10.30 dilatatie 8, 11.25 se naste Maia. Amandoua fetele mele sunt ok.
Vasari spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Doctorudi Acum buna ziua! Avem o fetita de 2850g si 48 cm. S-a nascut la ora 11.25. totul a decurs ok. membrane rupte la 0.40, primele contractii la 3.00, epidurala montata la dilatatie 3 (ora 7.30), somn (8.00-9.00), consult 9.30 dilatatie 6, consult ora 10.30 dilatatie 8, 11.25 se naste Maia. Amandoua fetele mele sunt ok. |
Felicitari! Bine ai venit, Maia!!
Refacere rapida Ralei si sa va bucurati de puiul mic!
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s37
abe spune:
ral_eli nu te ingrijora cu greutatea...in primul rand pentru ca da, greutatea de la nastere poate fi cu mult diferita fata de ce rezulta din masuratorile de la ecograf...la mine nu a fost cazul, blanca a fost intotdeauna mica. dar si maria a avut 2800 la nastere si a recuperat extrem de repede, acum la 2 ani are 13 kg, peste cat ar trebui sa cantareasca la varsta asta si e un copil care s-a dezvoltat foarte bine. Blanca a avut 2600, a iesit din spital cu 2360, iar acum la 3 saptamani are 3100. important e sa fie sanatosi.
beatrice eu ii fac baie in fiecare seara, chiar si pe cap, asa ii faceam si mariei.
beatrice75 spune:
Fetele, ombilicul bebeului parea vindecat, l-a vazut si dr. pediatru, numai ca ieri si azi am vazut 2 picaturi de sange pe compresa sterila pusa
Durerea mea de gat persista si nu trece nici cu ceaiuri.
Daca de la sanul meu sau prin sistem SNS, bebele bea 40 de ml de lapte, asta noapte, rapusa de oboseala, am apelat la biberon si ce credeti?Nu mare mi-a fost minunea cand bebe a baut 120ml de lapte si cred ca ar mai fi baut daca ii mai dadeam. Chiar ca am ramas in pana de idei si nsh ce sa mai fac.
Mami de printisor
beatrice75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui BraveGirl Ana, eu mi-am luat un fel de batista bebelusului, dar care nu se pune la aspirator, ci tragi cu gura. Ce am scos din nasucul lui Dar o sa-i scot si cu batista bebelusului clasica, la aspitator, cd nu reusesc eu cu cealalta. Pompa aia cu motoras nu e deloc eficienta. Scoate doar apa de mare ========== Corina Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010) POZE |
VREAU si eu. Trimite-mi te rog pe PM locul de unde ai cumparat, numele, firma, etc. PLSSSS!!!
Mami de printisor