Scutece chilotel, pareri!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Buna fetelor, revin, am cumparat ieri un bax..la noi in Carrefour se gasesc numai mla bax mare 52 buc...65 leiAsta e... am luat, am folosit unul aseara si vad ca e ok..adica nu se mai uda...intr-adevar e nasol ca nu ii poti impacheta ca pe ceilalti...Sper cu astia sa nu mai am probleme sa se ude...Mercic de sfaturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Incearca si scutecele Libero. Sunt singurele din care nu a curs nimic. Sunt si normale si chilotel.

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Oana, incearca scutecele cgilotel de la Libero, cele Up&Go. Se si impacheteaza si mi se par mai bune decat cele de la Pampers. Mult succes!

Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si 24+
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natalia_nica spune:

Aia vroiam sa spun si eu, sa incerci Libero. Si Denis se uda in fiecare noapte, fara exceptie, pana i-am dat Libero. Si nu e reclama gratuita...

Mergi la inceput

Offfff...iar l-am gasit ud dimineata....o sa o iau razna...pt ca se si trezeste din ora in ora noaptea...ce o fi avand?...o sa incerc si Libero..of...credeam ca daca se mareste va fi mai bine cu somnul....dar e mult mai rau...Pana la ce varsta tre sa astept sa nu se mai trezeasca noaptea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Oana, tu pui bine scutecul?
Eu am patit la fel pana cand am invatat sa pun scutecul corect: este marginuta aia din interior (aia cu elasticul ala foarte fin), pe care trebuie sa o intinzi nitel, nu stiu cum sa explic. Adica, marginuta e lipita de scutec, tu trebuie sa bagi degetele in ea, sa mergi de-a lungul ei si sa o infoi putin.
Uf, nu cred ca s-a inteles ce spun . Poate ma ajuta vreo mamica :).

Oricum, de cand am avut grija ca marginea aia sa nu mai ramana lipita de scutec nu am mai avut probleme.

Before
After
~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui oana_lex82
pt ca se si trezeste din ora in ora noaptea...ce o fi avand?...o sa incerc si Libero..of...credeam ca daca se mareste va fi mai bine cu somnul....dar e mult mai rau...Pana la ce varsta tre sa astept sa nu se mai trezeasca noaptea?

Oana , si baietelul meu se trezea de cateva ori pe noapte si eram morti de oboseala din cauza asta.
Ar fi trebuit sa-l luam in pat cu noi, dar ne-am incapatanat sa vrem sa-l invatam sa doarma la el in patut .
Daca as mai avea acum un Bebe l-as lua cu noi in pat fara sa clipesc .

Before
After
~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~

Mergi la inceput

Buna fetelor, am sa fac si cum ziceti voi cu scutecul..poate nu-l pun eu bine...cu toate ca pana acum n-am avut probleme...Mescic de sfaturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Eu n-am cumparat Pampers decat 2-3 luni, din acelasi motiv, iesea pe langa, nu de fiecare data dar se intampla cam des, in plus o strangea la picioruse. chiar daca era la limita de jos a greutatii indicate pe pachet. Am trecut pe Libero, dar nu prea se gaseau p-aici si apoi pe Happy

blog

am hainute la bazar

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput