Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (461)
Raspunsuri - Pagina 8
Kya spune:
Cine ma dumireste si pe mine cum sa fac cu cadourile de Craciun pt educatoarele de la gradi? Cui dau, cum dau, cat dau? Ar trebui sa ma aliniez cumva si cu ceilalti parinti? Doar pt teacher si miss de la grupa? Si pentru directoare? Help! 
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
Nicoleta spune:
Kya, cadoul colectiv este cel mai tare. Adica pune toata lumea bani si se cumpara ceva... dar nu e la particulara? :D
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
Kya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nicoleta ... dar nu e la particulara? :D |
Baaa daaa... dar asta exclude cadourile?
Mami si
Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here!
ramo_cata spune:
| citat din mesajul lui Kya Cine ma dumireste si pe mine cum sa fac cu cadourile de Craciun pt educatoarele de la gradi? Cui dau, cum dau, cat dau? Ar trebui sa ma aliniez cumva si cu ceilalti parinti? Doar pt teacher si miss de la grupa? Si pentru directoare? Help! ![]() Mami si Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here! |
cum dai?-pur si simplu ca pe un simplu cadou- intr-o punguta ,expus,in prezenta copilului...sub forma de gluma:a venit Mosu' si la doamne...eu asa m-am gandit ca sa pot trece mai repede peste acest moment:)
cat dai?hmm ceva simbolic..nu stiu...mergi la cumparaturi si cred ca te poti hotara la fata locului..
pentru directoare?eu nu iau(i-am luat la inceputul anului cred ca-i suficient)...ma limitez doar la domnele educatoare si atat..
cu ceilalti parinti?..daca se discuta si se propune acest lucru da ,ar fi mai bine..la noi nu s-a discutat pana acum...si pe mien m-ar incanta mai mult cadoul la comun...
nico

tonic spune:
Salutare!
Am vazut toate pozele!

Mare delectare, niste frumuseti copiii si nici cu cei mari nu mi-e rusine! ![]()
Nu detaliez ca s-ar putea sa uit pe cineva si nu vreau sa supar. Revin maine cu lista si scrisorica.
Azi vreau in special sa trimit un gand bun catre Simo si Siluan.Dumnezeu sa-i insoteasca in drumul lor, sa-i ocroteasca si sa-i ajute si sa ni-i aduca sanatosi inapoi acasa. 
Sa aveti o saptamana cat mai buna!
Kya spune:
Ramo eu i-as lua si directoarei ceva simbolic, pur si simplu pentru ca este o persoana deosebita. Adica nu a simt obligata, as face-o din placere.
Cu ceilalti parinti nu prea am cand sa discut (nici macar nu-i cunosc - poate doar 2-3 asa din vedere). Unicul moment in care mai interactionez pentru cateva minute cu ei este dimineata cand las copilul.
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
ramo_cata spune:
| citat din mesajul lui Kya Ramo eu i-as lua si directoarei ceva simbolic, pur si simplu pentru ca este o persoana deosebita. Adica nu a simt obligata, as face-o din placere. Cu ceilalti parinti nu prea am cand sa discut (nici macar nu-i cunosc - poate doar 2-3 asa din vedere). Unicul moment in care mai interactionez pentru cateva minute cu ei este dimineata cand las copilul. Mami si Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here! |
plec acasape maine!
VALENTINA C spune:
| citat din mesajul lui Kya Cine ma dumireste si pe mine cum sa fac cu cadourile de Craciun pt educatoarele de la gradi? Cui dau, cum dau, cat dau? Ar trebui sa ma aliniez cumva si cu ceilalti parinti? Doar pt teacher si miss de la grupa? Si pentru directoare? Help! ![]() Mami si Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here! |
Call me
CristinaGoji spune:
Multumesc inca o data pentru explicatii, imi si printez traseul pe care mi l-ati descris, foarte fain. Sper sa nu ma ratacesc si sa nu intarzii, de asta mi-i tare frica.
Bitza am salvat nr tau, sper sa nu fie cazul sa te sun totusi pentru lamuriri, ca o sa fie prea dimineata cand ajung. Dar poate te sun daca ma eliberez mai repede si mai am ceva timp pana plec. O sa fiu luni, 22 noiembrie in Bucuresti, la 8.30 trebuie sa fiu pe Blanarilor, dupa aia trebuie sa ajung in piata Victoriei, la ceva Primarie sau ceva de genul, pe b-dul Averescu, parca. Dupa aia is libera pana imi vine trenul spre Cluj.
Ah, si as mai vrea sa ajung intr-un loc, dar acolo e optional, numa daca o sa am timp si daca n-o sa fie prea departe de piata Victoriei.
Ariel sanatate multa lui Teo Imi pare rau. Si Vlad a avut mononucleoza, la 6 luni, dar n-a "bolit" o luna parca. In schimb a facut o trombocitopenie ca urmare a mononucleozei, care m-a bagat in sperieti.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
Author unknown
Nicoleta spune:
Mai, scrieti aici de cadouri, sa afle si lumea... la Matei la gradi sunt o gramada de angajati activi, oare sa le duc tuturor?? Uuuu... Vali, hai macar cu PM-ul. Cat despre particulara vs de stat, se duce clar si intr-o parte, si in alta, ca asa e pe la noi (dar cred totusi ca mai putin la particulara :D)... Si aici se duc mici atentii (cutii de bomboane, am vazut...). Insa nimic ostentativ... Pfiuu, abia in drum spre karate mi-a picat fisa ca vine si la noi Craciunul etc. :D
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!