Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (461)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

blondul

Ramo!Chiar radiez! Nu stiu de ce,ca obosita ma simt,de ce sa mint,dar tot ma apuca o ora noaptea,cand stau si privesc cafenia,ca toanta,in loc sa dorm

Ai,ai,ai!!L-am vazut si pe Alex si ai luiSi pe la voi e tot indragosteala in aer,vad

Mamica lui Mihai si a Mariei
Siluan trebuie sa traiasca!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

neata, ce fac fetele?
eu va servesc cu cafea cu frisca
ce dimineata frumoasa, cu o crengutza plina cu poze proaspete

cuscra, Maria este SU_PER_BA, Doamne cat este de frumoasa si cu doarme ea ca un brotacel, iar pozele din parc o arata alba ca spuma laptelui, cafenie este numai in casa,si tu esti super ,super radioasa, ce sa mai protagonissti sipoze de nota zece

Acelasi lucru il spun si despre familia Olgutzilor, ce misto sunt pozele prin comparatie, ce mare este SOf pe langa Alehangu, si pozele cu tati si cu ei sunt super faine!!!

l-am vazut si pe creztulinul Ioanei, si eu fac pariu ca urmeaza o brunetzica....ce fain fiecare dintre fratii/sora mai mare are pereche

am vazut si Stelutz ieri cu look schimbat, de fapt culoare, si eu ma asteptam la schimbare totala

as pune si eu catev poze cu Anto, dar acum am treaba..trebuie sa-i dai buburuzei sa manance si poate ies cu ea un pic pe afara...revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui zozela

blondul

Ramo!Chiar radiez! Nu stiu de ce,ca obosita ma simt,de ce sa mint,dar tot ma apuca o ora noaptea,cand stau si privesc cafenia,ca toanta,in loc sa dorm

Ai,ai,ai!!L-am vazut si pe Alex si ai luiSi pe la voi e tot indragosteala in aer,vad

unde-i blondu'????nu-l gasesc....

olgusi la voi am simtit acelasi lucru..fericire,liniste...ma bucur pentru voi..-ici pentru Alex si Zgatiutza...si pozele cu bunisuperbe!!!
atat de mult imi doresc si eu un bb -fetita..dar nelinistea sufleteasca ma face sa aman neliniste provocata de altii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

E acolo..acum

vine ea si fetita,atunci cand va trebui sa vina! Sa crezi asta cu tarie!

Mamica lui Mihai si a Mariei
Siluan trebuie sa traiasca!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Neata!

Am avut un adevarat festin cu poze pe care le-am devorat, efectiv!

Ioana, parul cretulinului este absolut superb!

Zozelici, ma termina cafenia ta si imi face o pofta!! Ieri pe drum dinspre gradi ma gandeam... "daca va fi sa mai am un copil si va fi baiat... probabil il va chema Dan; daca va fi fata, deja de 13 ani si ceva stiu cum ar chema-o (Ioana)". Sunt dusa rau, stiu... Mihai este si el un scump si din poze se vede ca e pus pe shotii :D.

Olgu, de la tine liniste si armonie! Copiii frumosi, nu mai este cazul sa spun ca se vede! Si sigur Sofifi va fi o sora mai mare de... mare ajutor!

Bitza, spor, am si eu la treaba de nu ma vad, astept sa vina astia cu masina sa spalat rufe, ca nu mai rezist, efectiv! Plus sters geamuri, mancare, curatenie, ca de ieri nu se mai vede nimic...

Va pup pe toate. Mai trec eu pe-aici! :)

Mimo, hai pe cracuta! Imi lipsesc decofeinizatele tale ma!

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

blonduleesti superb

nico spor la treaba

hai sa fac cinste cu un red bull poate asa apare si mamiX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Cuscra, ma mandresc tare cu ginerele meu....
m-am distrat rau la pozele cu puiul, puiul lesinat...si in final randunel
tot familionul

Nico, spor la trebi
eu inca nu stiu ce sa fac de mancare...sunt in pana de idei.....bine, ma refer la mancare care sa se faca mai repede ca sunt doar cu buburuza acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Moama, azi e ziua pozelor?
Ioana, cretul vostru straluceste! cu vorbitul, cred ca a intrat in punctul non-retour :) tot inainte! de acum nu il mai opreste nimeni!
La multi ani tatalui!

Zoze, cat e de frumoasa Cafenia! si cu mama-sa in frunte! si de ceilalti 8 intrupati in Blondul nu mai zic! n-are el nici o treaba... nici nu ma asteptam altfel decat sa fie el cel mai solicitant! eu in primele saptamani cu ana, nu imi venea sa cred ca pe cand avea sasa varsta ei mi se parea obositor! bb1 se pare ca tine neaparat sa isi pastreze locul 1 la categoria solicitare, indiferent de perioada. Cel mai important e ca esti tu strong si le faci fatza.

Olgu, cat imi place poza aia cu trupa in pat! Mie mi se pare tare bine legat si conturat Alex pentru varsta lui. ce nebunie tre sa fie la voi.

Gecko, bine ai punctat cu pozele la bb2. Ne puneam problema sa incercam sa ii facem poze macar asa, din politete, sa iasa la numar, sa nu ne scoata Ana ochii mai tarziu ca am fost pt unu muma, pt alta -puma. Mai ales ca e fecioara, mi-e teama de clantza ei :D.

Bubu, ce iti face gatul? te-ai mai odihnit si tu?

Monix, ce faci, te-a suparat careva? ca pun pe el!

Un gand bun celor care ravnesc in taina la inca un bb dar inca nu indraznesc

Ma duc sa invart la o placinta cu dovleac.

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Delfinuta-silfiduta, ti-am admirat nazdravanii, tare uniti par ei in poza! uau ce au crescut!
Cum mai e Seb cu mancatul? se lasa mai usor?

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Citat:
citat din mesajul lui sovietica

Gecko, bine ai punctat cu pozele la bb2. Ne puneam problema sa incercam sa ii facem poze macar asa, din politete, sa iasa la numar, sa nu ne scoata Ana ochii mai tarziu ca am fost pt unu muma, pt alta -puma. Mai ales ca e fecioara, mi-e teama de clantza ei :D.

noi ne-am gandit si mai bine...ia hai sa mai stergem din pozele lui Patrick ca sa le ajunga la numar pe ale lui Michael. Ca parca o miscare scurta din deget pe tasta "Del" e mai usoara decat: aminteste-ti sa pozezi copilul, pune mana pe aparat, aseaza cat de cat decorul, focalizeaza subiectul, maimutareste-te la el sa produci o grimasa, apasa butonul...uau, deja am oboosit

Mergi la inceput