Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (461)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

am recitit nitel mesajul anterior si nu suna prea coerent pe alocuri, scuzati, sunt la munca si-s in maxima viteza,,

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

clausi eu bantui pe site-uri cu haine dar imi e frica sa comand..daca nu-mi vin ,daca nu-mi plac etc...am ochit cateva rochii tricotate,sarafane dar am renuntat ..desi si acum imi sta mintea la ele,si sunt si bune ca pret fata de ce am gasit hipermarket-urisi pe miniprix am vazut cateva hainute care mi-au placut ...dar cum faci cu banii??plata ramburs?si daca nu-ti plac ,pe langa faptul ca poate nu-ti vin..eu stiu,daca sunt diferite de ce ai vazut in poza?ce faci?

mai am o juma'de ora si plec acasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

sor-mea si comandat de la Miniprix o gramada de chestii, la niste preturi... f mici! si erau numai de firma, culmea, toate! la fel de culmea, i se potrivesc toate, dar e simplu cand porti numai S sau XS, cred.. am zis sa incerc si eu, dar mi-e ca nu imi vin marimile, pe neprobate... as merge pana in Baneasa in schimb...e mai sigur!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Mie nu-mi place sa cumpar de pe net. Incepand cu faptul ca nu-mi vine sa-mi tot las nr cardului peste tot (daca e plata ramburs, e altceva), vreau sa pun eu mana pe haina aia si sa o vad cu ochii mei. Daca nu probez, asa pe NV, nu merge.
Asa in poze, in reviste vad muuuulte haine care-mi plac, dar cand le pun pe mine.. neah!

In plus, unde mai e distractia de a bantui prin magazine?

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Si noi am renuntat la scutecul de zi de vreo 2 luni, am mai avut o tentativa prin vara, dar atunci am tras vreo 3 luni aproape cu infectia urinara si n-avea sens sa mai incerc si intr-o zi brusc n-a mai facut pe ea si a cerut olita, mai face si la wc da mai rar, mai mult cand suntem prin vizite ca acolo n-are olita , n-am avut de atunci nici un accident si la scutecul de noapte am renuntat de o saptamana, faca pisu inainte de culcare si nu mai face pana dimineata, dar sunt convinsa ca vor fi accidente la un moment dat

Raluca, mami de Diana (24.04.2008) si 32+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

mda si eu sunt la fel...parca as vrea sa le pipai...sunt abonata la catalogul de la quelle,au avut atatea reduceri ,in special la imbracamintea de vara dar n-am putut sa comand..plus ca si in colectia toamna-iarna sunt atatea produse care mi-au placut(cele accesibileca unele au niste preturi) dar nah, parca tot nu-mi vine sa comand...in poza se vad super bine,arata excelent dar realitatea poate fi alta....in fine, sunt convinsa ca sunt lucruri de calitate ,cel putin la claun-am vazut haina care sa nu-mi placa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Ramo, plata ramburs intotdeauna, n-am platit niciodata cu cardul. Si produsele care nu-ti vin sau nu-ti plac le poti returna. Si da , la Miniprix sunt majoritatea de firma. Noi mai luam mult de la Kurtman, unde sunt produse Zara, Berska, Stradivarius. Prosusele vin direct la birou prin curier in 2-3 zile. Apoi vorbesti cu ei la telefon pentru retururi sau alte probleme. Bine, la noi este simplu caci suntem mai multe care ne bagam si atunci este si transportul gratuit. Si daa, preturile sunt foarte bune pe net, de cele mai multe ori mult mai mici decat in magazine.
Asa ne mai indulcim si noi zilele la birou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

salutare, da, inca traiesc...insa nu ma intrebati cum, ce, de ce.

mai nou fac atacuri de panica , sper sa trec si peste astea. ca nu-mi convine nici sa i-au calmente tot timpul...
burtica creste, creste, creste. bebe e miscator, e bine vineri merg sa ma vada dl dr sa vedem ce si cum. as vrea sa pot naste iar normal, bebe e intors si pana acum totul e ok.

Daciana e bine, merge la gradi pana acum e bine, asa ceva muci si tuse. insa azi a venit fratele meu cu nepotelul bolnav e la mine...m-am cam enervat, sti ca copilul face febra ca nu e bine si tu il iei la plimbare sa duca virusi si in alta parte? eu cand am copilu bolnav nu ma duc cu el niciunde...ma rog asa sunt uni oameni.

nu am citit nimic din urma si imi cer scuze, dar nu ma simt ok, nu sunt in apele mele ( sunt in ape tulburi si agitate)

_
Siluan trebuie sa traiasca!http://bebesiluan.wordpress.com/

Copilule nu pot sa te opresc sa nu te impiedici, dar pot sa iti ofer mana sa te ajut sa nu cazi!

Claudia+34 si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Daciana, am tot intrebat de tine!!! Hai ca o sa fie bine, copiii au nevoie de o mama puternica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

HElP!!!!!

Ce ma fac eu cu mancatul lui Matei, ca o iau pe aratura??????

N-ar manca nici batut, nene!!! dar sa o iau cu inceputul:
- seara si dimineata bea cate un bibe cu lapte;
- pe la 9.30 mananca: 1-2 felii de paine cu ceva;
- la 13 e nebunia: de obicei ii dau ciorba; azi cand a auzit ca il chem la masa, a inceput sa urle ca nu vrea, a plans...A mancat un polonic de ciorba de vacuta pana laurma, dar cu povesti, cu muzica, cu puzzle-uri, cu amenintari ca i-l dau pe ursuletul preferat unui copil care mananca...etc;
- acum 10 minute ii zic ca mancam pilaf cu ficatel; abia se asaza la masa dupa rugaminti, ia 2 lingurite si incepe sa scuipe.. Prima data am zis ca o fi simtit vreun morcov mai nefiert, dar a continuat... N-am mi putut si l-am trimis in dormitor sa stea singur.. Acum miauna pe la usa...

Luni cand a stat acasa a mancat dimineata 2 felii de unt cu miere , la pranz n-a vrut nimic, a adormit nemancat; la 17 n-a vrut nici iaurtul, abia seara i-am dat crenvursti , ca stiam ca sigur mananca...

La gradi are cam acelasi program de masa, numai ca mananca putin din supa si putin din felul II si desertul..

Astept sfaturi...

Mergi la inceput