Pufi dragalasi de Ianuarie-Februarie 2010 (162)
Raspunsuri - Pagina 9
blue_flower spune:
Salutare la fete si la pufisorii dragalasi.
M-am intors din delegatie dar nu am avut timp sa intru pe forum, acum am citit capitolul asta si sa vedem daca mai am timp si de cele din urma.
LOREX - felicitari Iuriei pt primul dintisor. Daniel are deja 5, 2 jos is 3 sus si mai sta sa crape inca unul sus, poate intr-o sapt-doua.
XELA - sa iti fie de bine masajul. Eu fac masaj de prin 2003, nu as renunta la el nici in cea mai crunta criza , asa ca nu inteleg cum SIMPLICITY nu suporta sa fie masata . Apropo, la Belgrad, in hotelul unde am stat, aveau salon de masaj tailandez. Si m-am dus. A fost diferit de alte masaje, complet diferit si mi-am dorit sa nu se mai termine ever. Cu prima ocazie imi duc sotul la masaj tailandez. Facut de o tailandeza. Sau doua.
CADOURI - am luat ceva de prin duty-free, dar cadouri pt acum, nu pt Craciun. Mai e pana atunci. Plec si saptamana asta pana in Ljubljana 2 zile, aia in aeroport au un duty-free mai acatarii, nu doar bauturi si cosmeticale ca la romani si la sarbi. Sa vedem. Macar sunt original in duty-free. Eu am lucrat mai de mult pt o firma care importa tigarete si le vindea exclusiv in duty-free si stiu ca ce se comercializeaza in duty-free e productie separata, cel putin pt tigarete. Oricum sunt produse originale.
Intalnirea cu fi-miu....hm....a stat vreo 15-20 sec si s-a uitat la mine cam stramb, oare unde eram imbracata in negru...apoi si-a revenit si a stat numai la mine in brate. Lapte mai am, mai putin, dar am, se linisteste bebe doar la san, azi noapte a plans cu racnete, nu stiu de ce si s-a linistit doar la san...o sa fie greu cand nu voi mai avea lapte. Am stat cu pompa tot timpul dupa mine, dimineata si seara, si am tot scos, atat cat s-a putut, .....nu mai tin mortis sa ii mai dau mult lapte, oricum mananca mancare si LP, dar de alint e ok. Dar nu ma mai stresez ca nu mai am. I-am dat 9 luni, e ok.
Matusa mea de la tara mi-a zis ca e o vorba in batrani ca daca nu intarci copilul intre 9 si 10 luni, iese greu de cap. Oare de unde o fi iesit si cutuma asta?
Am fost ieri in parc, in tineretului partea de langa Palatul Copiilor, am fost super placut impresionata de faptul ca sunt aparate de fitness in aer liber, si mai mult, toate erau folosite. Nu am fost in parcul ala niciodata.
Am mult de munca, va pup cu drag.
tomaca spune:
Eu am avut o saptamana trecuta cam agitata. Colac peste pupaza am facut o enterocolita miercuri spre joi. Rau de tot este. De-abia dupa cateva pastile de antibiotic m-au lasat durerile de muschi si febra. Doare tot. Este mai rau ca la gripa.
Asa ca nu prea am citit din urma, iar in wk nu pot sa fac mare lucru. Mai tot timpul cu Tudor plus de treaba prin casa - multe de asezat si intretinut. Am facut febra la muschii fesieri, ca sa zic asa, de atata urcat si coborat.
Tudor tot nu vrea sa se ridice singur in fund. Poate dar nu vrea. In schimb merge bine in picioare daca este tinut de maini.
Ieri am fost intro vizita rapida la Targoviste si l-a intrebat cineva unde este mama si a intins mama spre mine. Pana acum doar se uita la mine. Si cand vrea ceva, ma cheama cu mana.
Vorbeste intruna, discuta cu toate obiectele, le cearta, le iubeste, le cerceteaza, se bucura cand mai fura cateceva, se ridica pe varfuri in premergator cand ajunge la toaleta mea ca sa intinda mana cat mai mult in raft etc. Dar nu vrea sa se deplaseze singur. Are stofa de politician. Exerseaza discursuri.
Stiu ca mai erau pufuleti bolnaviori. Mai sunt? Ultima data cand am citit, Maia tocmai ce facuse febra mare. Cum se mai simte?
Lui Tudor i-au aparut niste bubute pe umeri si spate si acum s-au intins si pe maini. Pare ca o alergie. Este adevarat ca i-am dat portocala miercuri, dar bubitele s-au facut mai rau ieri. Poate sa fie de la portocala?
O zi buna sa aveti.
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui myky791 am facut si eu 2 stelute Mihaela mami mandra de baieti cucuieti |
Felicitari si la mai multe
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
myky791 spune:
tomaca multumim de urari. eu am si uitat ca face 10 luni asa ca sa fac cinste virtual
si la multi ani elefantica!
bea cu intarziere la multi ani silml lui ivanel cel vorbaret.
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti
miremia spune:
Neatza!
LMA Elefantica! Sa fii fericita langa fetita ta!
LML Catalin!
Lorex la ce ora adoarme seara sau la ce ora adoarme inainte sa se trezeasca la 8? Cateodata mai trage un pui de somn pe la 7, 7 1/2.
LMA strabunicului! Frumoasa surpriza din album.
Myky de ce vrei sa-i iei papagal baiatului cel mare? Isi doreste el unul in mod special? Sa stii ca fac destul de multa mizerie + galagie. Daca vrea doar un animalut mai bine te orientezi spre ceva de genul hamster, porcusor de guineea.
Brad artificial n-am avut niciodata deci..brad natural.
Livia spor la treburi! De ce cantaresti copilul zilnic?
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
lorex spune:
citat din mesajul lui tomaca Buna dimineata, Cu intarziere spun si eu LML Emei si lui Ivanel de Cris.dogarel LML lui Catalin pentru astazi Tot cu intarizere si cu scuzele de rigoare LMA Bea. Sper ca ai petrecut bine de ziua ta. LMA Elefantica sa ai o sarbatoare frumoasa varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan |
Subscriu
lorex spune:
citat din mesajul lui myky791 lorex la multi ani strabunelului Iuriei. si felicitari pt dintisor Mihaela mami mandra de baieti cucuieti |
merci de urari si tie si fetelor!
da, a fost andrelina la iasi intr-o zi dar nu am stat cu ea decat 10 minute! Dar l-am cunoscut pe patriot!
miremia spune:
citat din mesajul lui lorex Mire, la ce ora adoarme seara...somnul de noapte... _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Pe la 11 - 11 jumate in mod normal. desigur exista si exceptii cand adoarme al 10 jumate sau 1.
Eu penultimul film nu reusesc sa-l vad pe motiv ca sunt prea multe requesturi in momentul asta. Daca ne-ar si scrie 1/2 din persoanele care citesc.......
Felicitari pt coltisor!
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)