Pufi dragalasi de Ianuarie-Februarie 2010 (162)
Raspunsuri - Pagina 12
Eleysa spune:
Ma mai tineti minte, daca nu va inteleg (aici vine faza cu , dar am zis sa nu umplu un capitol cu )?!
Am intrat in primul rand sa va invit la tort (cremos si pufos a la Monti) plus prajiturica cu branza si fursecuri cu cioco si migdale (tot a la Monti) ...si sa va multumesc din suflet celor care mi-ati urat "La multi ani!" .
Si ca sa va mai scriu ceva si despre noi ...
Eu am slabit 6 kg cu nea' Monti ...as mai avea vre-o 5, dar lumea deja spune ca ar fi cazul sa ma opresc ...
Isabela ...acum doarme (d-aia am putut sa intru putin p-aici) ...in rest tot fara dinti, spune "mama", "baba", "apa" "nana" ...impersonal ...merge singurica, dar e cam fricoasa si prefera sa se tina de mami sau de pereti, sau de tot ce prinde pe langa ea ... danseaza pe orice ritm .. si d-astea de ale varstei ...
Spre marea mea rusine nu am citit decat ultimele 2 pagini asa ca nu prea mai stiu nimic nou despre voi ...dar daca ma lasa pitica poate reusesc si eu sa mai recuperez si sa mai arunc un ochi oe la pozici...
Va pupam pe toate !
Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.
micki_mica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elefantica Ma mai tineti minte, daca nu va inteleg (aici vine faza cu , dar am zis sa nu umplu un capitol cu )?! Am intrat in primul rand sa va invit la tort (cremos si pufos a la Monti) plus prajiturica cu branza si fursecuri cu cioco si migdale (tot a la Monti) ...si sa va multumesc din suflet celor care mi-ati urat "La multi ani!" . Si ca sa va mai scriu ceva si despre noi ... Eu am slabit 6 kg cu nea' Monti ...as mai avea vre-o 5, dar lumea deja spune ca ar fi cazul sa ma opresc ... Isabela ...acum doarme (d-aia am putut sa intru putin p-aici) ...in rest tot fara dinti, spune "mama", "baba", "apa" "nana" ...impersonal ...merge singurica, dar e cam fricoasa si prefera sa se tina de mami sau de pereti, sau de tot ce prinde pe langa ea ... danseaza pe orice ritm .. si d-astea de ale varstei ... Spre marea mea rusine nu am citit decat ultimele 2 pagini asa ca nu prea mai stiu nimic nou despre voi ...dar daca ma lasa pitica poate reusesc si eu sa mai recuperez si sa mai arunc un ochi oe la pozici... Va pupam pe toate ! Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are. |
pentru un ingeras numit Andrei (29.09.2010 - 11.11.2010)
Kiti de Miki
decenuela spune:
buna seara si de la noi...sunt la zi cu cititul dar n-am apucat sa scriu nik ca am fost numai pe fuga azi...
la amiaza jiji a adormit 10 min in masina si si-a stricat somnul....a adormit pe la 3-4..ni s-a dus si ora de iesit afara...
ce sa zic...m-am intersectat 5 minute cu harnicutz...am recunoscut-o dupa....printzesita....ca pt ea n-am avut ochi (doamne imi sta ranza sa-mi crape de oftica....e SLABA....si finutza si frumoasa...si are un sotz pe masura....aoleu nu mai scriu ca deja am amar in gura)..si evident maia le seamana...e asa...ca un pufulete...i-a zammbit lu' jiji dar ....tanatrul avea lectia invatata de acasa....fara schimburi de adrese cu fete...
......o familie tare frumoasa, tare, tare frumoasa...
si...pt ca inca ma doare rau ranza....am uitat tot ce-am vrut sa scriu....
BF ,..WB.....sunt sigura ca n-ai zis-o cu intentie...dar eu m-am regasit....in ce-ai spus despre intarcat....jiji se incadreaza in standardele babesti...
ana\-g ...ai zis viena...ooooooooooooo.....vreau si io...
lorex....ce sa zic...moldoveanca e tare..asa cum trebuie
a...cred ca jiji e in faza de inceput de dintzi...si aseara...parca nu s-a trezit asa de des...rezultatul...? sunt mai obosita :))
va pup., sa aveti o seara placuta
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
Eleysa spune:
Ma tot uit la pozici si ma minunez ...
As vrea sa spun cate ceva la fiecare, dar adevarul este ca sunt cei mai frumosi pufuleti , cele mai frumoase printese si cei frumosi cavaleri
Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.
haircut spune:
Buna seara!
Multumim, Dece, pentru cuvintele frumoase, prea frumoase.... ai vazut c-am atentionat-o pe Maia ca n-are voie sa se uite prea tare la Jiji, ca-i cam sclipeau ochii la cat de frumusel e si gazela e gazela pe bune, nu stiu de ce se vaita de kg in plus...nu-s pe-acolo...
Poate e vremea buna in WE si iesim mai multe la o plimbare printr-un parc mai in centru, ca tare mi-ar placea sa va cunosc mai bine pe multe dintre voi
Am luat jucaria care-i prisosea Jijelului, antemergatorul vtech, o s-o primeasca Maia de un mos(nicolae sau craciun, inca suntem in tratative). I-am aratat-o in seara asta, ca nu mai aveam noi rabdare s-o vedem() si bazandu-ne ca pana atunci uita c-a mai vazut-o() a fost teribil de incantata, la nici o jucare n-a mai facut asa, nu putem s-o mai dezlipim de ea. Voia sa stea in picioare, in fata jucariei, sa se tina si de maner si sa apese pe minunile alea de pe ea, sa se catere, s-o impinga, s-o traga spre ea....in fine, o sa-i placa sigur cadoul de la mos
La ortoped totul a fost ok(Myky de urari), piciorusele arata foarte bine, daca totul o sa fie bine e posibil sa reducem timpul pe care il are de stat cu ghetutele(de la 14 ore/zi cat sta acum la 12, 10...) eu nu-mi fac mari iluzii, ma rog numai sa-i merga bine si sa nu recidiveze, chiar daca o sa ramanem la mai multe ore...
Maia a plans de cand l-a vazut pe dr, n-a apucat sa puna mana pe ea stiu ca nu-l mai tine minte de la punerea ghipsurilor, dar il respinge tare de tot....s-a strambat si la secretara, si la asistent....
In schimb cand a vazut-o pe gazela a fost toata un zambet asta sa intelegeti cat e de draguta
Din pacate n-am putut sta mai mult cu Jijel si mami a lui pentru ca noi, 2 parinti responsabili(de obicei), i-am uitat copilului mancarea acasa si cum e destul de greu cu meniul la noi...fuguta acasa.
Lunea trecuta, inainte sa inceapa febra de la roseola, i-am dat prima data banana. N-am mai apucat sa-i dau zilele urmatoare, dar sper sa o accepte, sa-i pot da la masa de 6, sa nu mai fim legati de cereale cu lapte sau legume care trebuie incalzite....
BF, eu cand am intrebat-o pe soacra mea cat l-a alaptat pe sotul meu mi-a zis 9 luni, ca asa se face. daca trece de 9 luni nu-l mai dezveti decat foarte greu...babisme de care suntem satule cu toate, cred...
Ana, si eu sunt verde de invidie...Viena super, super. Sa va distrati!
Miremia, ce smecheruta ai tu acolo cred ca-i tare dulce cand vrea leganata in brate, si Maia are momente de-astea care ma topesc
Elefantica, WB ne-ai lipsit ma bucur ca Isabela e bine, ne-o mai arati si noua?
Miki, multumim de avertizarea cu radiatiile ce-i drept n-am prea scos-o azi pe Maia....
sa aveti o noapte linistita
miremia spune:
Elefantica WB! Ma bucur tare tare mult sa te vad prin zona.
Haircut si mie mi-ar placea sa ne vedem in weekend. Sa stapaneasca Maia sanatoasa jucaria!
Referitor la intarcat....nepotelul cel mare a fost intarcat la 1 an si 7 luni intr-o zi. S-a dat mami a lui cu zeama de lamaie pe mamelon si cand a supt i-a zis ca s-a stricat laptele si aia a fost. A inteles si nu a mai ecrut. Mie mi se pare mai usor sa intarci un copil atunci cand intelege cat de cat, decat atunci cand habar n-are ce se intampla si cauta cu disperare tzitzi.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
micki_mica spune:
Decenuela DOAMNE! Te parasc la fete! PAi tu cea mai gazela dintre toate, sa zici asa ceva? Nu o credeti ca are kile in plus! Va zic eu! Poa'sa confirme si Kiti! Si Luca e un frumos si mare iubitor al mamicii lui!
Haricut ma bucur de vestile bune!
pentru un ingeras numit Andrei (29.09.2010 - 11.11.2010)
Kiti de Miki
simplicity spune:
Sunt suparata,asa in sinea mea, o viitoare mamica(apropiata) imi spune,referitor la faptul ca noi ne mai dorim un copil in viitorul f apropiat,ceva de genul:"dar nu e corect nici pt Ariana sa o intarci ca sa faci un alt copil (cand oricum ai timp) plus ca nu mai poti sa te ocupi de ea dupa ce vine ala mic care te solicita"...in conditiile in care eu nici nu am mentionat ca vreau sa o intarc(pt ca nu se pune problema asta,cel putin nu pana la 1 an si jumatate),si orice varsta ar avea un copil,mereu va avea nevoie de tine,depinde de tine ca mama,ca organizare etc...nu i-am raspuns nimic,am considerat ca nu are rost,dar m-a durut ce a spus....
sorry ca am deranjat cu off-ul meu,dar am simtit nevoia sa vorbesc despre asta
citesc din urma si revin
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"O singura ambitie este legitima:aceea de a fi mai buni ."
Stiati ca:
...Ca sa previi cancerul e bine sa mananci cate un morcov pe zi?
simplicity spune:
citat din mesajul lui tomaca Tudor tot nu vrea sa se ridice singur in fund. Poate dar nu vrea. In schimb merge bine in picioare daca este tinut de maini. Ieri am fost intro vizita rapida la Targoviste si l-a intrebat cineva unde este mama si a intins mama spre mine. Pana acum doar se uita la mine. Si cand vrea ceva, ma cheama cu mana. Vorbeste intruna, discuta cu toate obiectele, le cearta, le iubeste, le cerceteaza, se bucura cand mai fura cateceva, se ridica pe varfuri in premergator cand ajunge la toaleta mea ca sa intinda mana cat mai mult in raft etc. Dar nu vrea sa se deplaseze singur. Are stofa de politician. Exerseaza discursuri. |
Motto-ul de azi:
Stiati ca:
simplicity spune:
citat din mesajul lui lorex filmuletzele promise _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Motto-ul de azi:
Stiati ca: