Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(7)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miris_ spune:

ooff... tot transvaginala? la 12 sapt? poate mie la 14 imi va face abdominala. sper... asta pt a-l chema si pe tatic inauntru.

Mamica de baiat mare si mormoloaca de 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angie844 spune:

Fetelor...dar nu prea aveti activitate zilele astea...

V-am citit sapt asta dar nu am mai scris pt ca nu am noutati.
Voi ce analize de sange ati facut dupa ce a fost confirmata sarcina?
Ma duc si eu joi la analize si vad ca nu prea mi-a cerut multe teste dr mea. Ma rog, aici nu prea se fac teste de fel.
Si pe 10 dec avem programare la clinica pt DT. Abia astept! Momentan nu avem decat o poza cu bebe si arata ca o broscuta
Va pup!

Mamica de Sarah-Aimée & 8s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amidala spune:

Miris, Mie la 12 saptamani mi-a facut transabdominala.Si am fost si eu cu taticul inauntru. Daca imi facea transvaginala cu siguranta nu intra al meu sot
Sa aveti o zi frumoasa.

13+
bebelush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

La 13 saptamani, cand am facut eco pentru dublu test, mi-a facut eco si abdominal si transvaginal

Din cate am inteles de la doctorul meu apoi, masurarea colului se face cel mai bine cu cea transvaginala, probabil din cauza asta

Eu mai am doua zile de concediu medical, nu stiu daca ma credeti, dar mi-e dor sa merg la serviciu Cum sunt la prima sarcina si sotul e la serviciu mai toata ziua....ma plictisesc de mor. Invart televizorul pe toate partile, chef de citit nu mai am....plus ca eu sunt si o persoana vorbareata si mi-e dor de mor de socializare

14+

my baby

MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniadinu spune:

Neata fetelor

Sunt tare suparata.Ieri mi-au venit rezultatele la TT cu acelasi risc crescut 1/236 ptr sindrom down.M-am hotarat aseara cu sotul sa fac amniocenteza dar nu prea stiu la Bucuresti medici care sa o faca .
Ma puteti ajuta cu ceva informatii.Stiu ca era una din fete care zicea ca ea nu face DD si TT ci direct amnio si poate ma ajuta si pe mine cu ceva informatii.

Va pup si va doresc sarcina usoara
+17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

Stefania, imi pare tare rau ca esti suparata, dar asa cum si tu spuneai, sunt doar statistici. E drept ca nu te vei putea linisti, asa ca si eu, in locul tau as face amniocenteza.

Da, stiu ca una din fete va face sigur, nu mai retin, insa, care.
Inainte de a lua rezultatul de la dublu test, am scormonit si eu netul referitor la amniocenteza. Poate exista posibilitatea sa o faci la stat, asta numai medicul de familie iti poate spune.

Daca alegi clinica particulara, dr Albu la Alco San face, si mai stiu ca la Medlife Dr Pelinescu si Dr Predoi. Cred ca se mai face si in alte parti, la spitale de stat...Giulesti, Filantropia...dar detalii nu am.E scumpa amniocenteza, la particular undeva la 2000 ron, dar pentru linistea ta merita.

Si tot din cate am citit,in toate cazurile asemanatoare cu ale tale, dupa amniocenteza rezultatele au iesit intotdeauna bune

Iti tin pumnii si nu dispera...chiar tu ma incurajai pe mine acum cateva zile...deci, optimismul unde este?

14+

my baby

MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefaniadinu

Neata fetelor

Sunt tare suparata.Ieri mi-au venit rezultatele la TT cu acelasi risc crescut 1/236 ptr sindrom down.M-am hotarat aseara cu sotul sa fac amniocenteza dar nu prea stiu la Bucuresti medici care sa o faca .
Ma puteti ajuta cu ceva informatii.Stiu ca era una din fete care zicea ca ea nu face DD si TT ci direct amnio si poate ma ajuta si pe mine cu ceva informatii.

Va pup si va doresc sarcina usoara
+17

Imi pare tare rau.Vezi ca aici pe forum e un subiect amniocenteza la Medlife cu dr Predoi.La vechea mea odisee o mamica a facut cu el.Poate te ajuta sa te hotarasti.In general toti medicii renumiti sa le zic asa fac amnio.parca ai fost la dr Albu nu?de ce nu incerci sa faci cu el daca ti-a placut si ai incredere?bafta multa.

de Luca si 12+

Bubulina are nevoie de ajutor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miris_ spune:

Buna! Eu fac amnio, dar iti scriu cand ajung la birou. Acum sunt la repetare analiza chlamydia, pt ca rez nu a iesit concludent. Deocamdata stai calma, nu te framanta, pt ca nu iti face bine.

Mamica de baiat mare si mormoloaca de 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudu200705 spune:

Stafania, si eu te sfatuiesc sa fii linistita. De f multe ori se dovedeste a fi alarma falsa. Este f bine ca te-ai hot sa faci amnio. Sunt multi medici buni care fac. Asa cum ti-au spus si fetele, alege-ti un medic despre care ai recomandari bune si mergi la el.
Bafta si s-auzim de bine!

Mami de Dudu si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudu200705 spune:

Miris, transvaginala mi-au facut si mie mie pana in s 13
Dupa, doar transabdominala! Cred c-a fost ultima si la tine.

Mami de Dudu si 16+

Mergi la inceput