Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(7)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miris_ spune:

legat de ac folic, mie mi-a zis pana la sapt 16. eu am sa iau elevit in continuare, si am si ac folic in ele, deci va fi pe toata per. sarcinii si alaptarii.

Mamica de baiat mare si mormoloaca de 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amidala spune:

Buna fetelor.
Eu ma simt foarte obosita in continuu. Nu pot urca scari, nu pot face nimic. Oare trece sau asa va fi toata sarcina?

13+
bebelush

Mergi la inceput

am o curiozitate, legata de manifestarile sarcinii (starea de rau) si sexul bb-ului.
"cica" la fete sunt mai puternice manifestarile de rau, decat la baieti. asa o fi? eu insist la mine pe "ideea" ca e fata. chiar sunt curioasa, dar abia pe 30 ma duc la eco de morfologie, la 14 sapt. acum am 12-voi schimba semnatura.
se vede ca sunt.. "nevorbita" (printre alte "ne")

Mamica de baiat mare si mormoloaca de 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Mie aici nu mi-au facut nicio analiza de secretie pana acum.Papanicolaul l-am facut in mai.
Amidala,si eu ma simt la fel de obosita,nu-s in stare de nimic,nici nu vreau sa ma gandesc ca e posibil sa fie toata sarcina asa.
In alta ordine de idei,incep sa ma ingrijorez,ma doare permanent in partea cu fibromul,daca apas putin il simt si il simt cum se misca printre organe si nu e copilul,pentru ca sunt miscari prea mari,iar sarcina e exact in partea opusa a abdomenului.Incerc sa obtin o programare cat mai rapida la ginecolog,insa incepe sa-mi fie frica,daca a crescut atat si va mai creste,nu vad unde va avea loc sarcina de el,iar daca voi avea permanent durerile astea inseamna ca voi ajunge sa stau la pat.
Am si eu vitamine care contin acid folic,pana acum am luat acid folic simplu,pentru ca in vitamine era mai mica concentratia de acid folic,deci inseamna ca le pot lua?Dar atunci de ce mi-a zis ginecologul din Romania sa opresc acidul folic la 12 saptamani?

12+

My baby

Never take life seriously.Nobody gets out alive anyway.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniadinu spune:

Buna ziua fetele

Aseara am fost la medic dar spre ghinionul nostru dr a avut o complicatie la o nastere si s-a pregatit de cezariana asa ca noi am batut drumul degeaba adica 150 de km asa ca ma voi mai duce deabia cand iese rezultatul la TT de la Geneticlab.Printesa mea este tot o agitatie ,se misca de nu imi vine sa cred ce vioaie este mai ales seara si dimineata cand ma asez in pat o simt cel mai bine.

Analizele ptr secretii,papanicolau si mai ales clamydia mi-au fost recoltate in saptamana 8 de sarcina si nu am avut nici un pic de sangerare.

Miriseu am fetita si nu am greturi,pofte etc decat in primele 3 luni aveam o stare de oboseala si somnolenta permanenta .Iar bcf ei a fost de 155-160 asa ca burtica ta poate ascunde orice.Eu nu zic decat sa avem niste bebei sanatosi si la termen si noi sa fim ok ca la cate se intampla in ziua de azi in spitalele din Romania pe mine una ma ingrozeste.

Legat de medicamentatie eu mai iau 2 arefam pe zi si 1 elevit.
In principiu ar trebuii ca dupa primul trimestru de sarcina medicul care va monitorizeaza sarcina sa va prescrie vitamine ptr ca mancarea diversificata tot nu va asigura necesarul de vitamine.

Va pup si va doresc sarcina usoara
+17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Eu nu cred ca greturile au legatura cu sexul bebelusului.Si la sarcina trecuta,am avut greturi foarte usoare si a fost fetita.

Stefania ce nasol cu doctorul...asta e,n-ai ce face,dar cred ca erai entuziasmata ca-l vezi pe bebe.

Amidala e normal sa te simti obosita.Poate va fi asa toata sarcina,poate nu.

Legat de acidul folic,eu iau si separat si in vitamine,in Femibion.Dar asta din cauza mutatiilor mele

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) si 10+

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

ei, clar...
eu am zis ca la mine 90% e fata, pt ca stiu cand s-a produs ovulatia si cand...
doar ca la mine la birou, toate fetele fara copii , dealtfel experte in ale sarcinii, stiu ca e fata daca... .
atat...

Mamica de baiat mare si mormoloaca de 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudu200705 spune:

Miris, mie mi-a zis la eco ca am fetita si iti pot spune ca intr-adevar am simptome diferite. La sarcina cu baietelul nu am stiut ce-i aia greata, oboseala; acum le am pe toate. Nu suport mirosurile, mi-e greata mai ales dupa amiaza, ma simt obo mai mereu... Am avut senzatia ca ma mai lasasera greturile, dar parca au revenit...
Azi am fost si eu la Medlife favorit ca nu ma simteam bine si mi-au facut o eco in care parea ca bb e ok; m-au apucat niste palpitatii si-mi tremura tot corpul si mi-au spus ca-s cam obo si nu ma hidratez bine. Tre sa stau sa nu fac nik ca am decolarea aia de placenta si sa iau no-spa pt dureri de burta.

Mami de Dudu si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_i spune:

Dudu, daca e asa cu greturile si sexul bebelului, inseamna ca eu o port in pantece pe Zana Zanelor, la cat am mai vomat pana acum

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_jo spune:

Citat:
citat din mesajul lui luiza77

Buna seara si multumesc pentru urari
Valentina felicitari pentru rezultatul de la DT
Si eu am fost astazi la medic , analizele sunt bune, nu mi-a dat nimic sa iau in afara de acid folic si de tratamantul pentru glanda, am facut si ecografie, bebe a crescut , este foarte bine, i-am auzit si inimioara 180 de batai pe minut, m-a programat pentru data de 29 noiembrie pentru masuratorile pliului nucal si vrea sa imi recolteze si pentru Papanicolau.....a mai facut cineva testul Papanicolau in sarcina...sincer mie imi este cam frica.
Pupici

9+

Si mie imi recomandase medicul sa fac Papanicolau, dar il facusem in primavara si nu a mai trebuit sa il mai fac...nu are de ce sa iti fie teama

10+

Mergi la inceput