prolapsul uterin la femeia tanara

prolapsul uterin la femeia tanara | Autor: anaoif

Link direct la acest mesaj

Buna! Sunt membru nou si caut cu disperare un raspuns la o problema de-a mea.
Nu de mult am fost diagnosticata cu prolaps uterin, desi am doar 32 de ani. doctorul ginecolog mi-a spus ca el nu opereaza si nici nu stie pe cine sa-mi recomande ca astfel de probleme apar dupa 50 de ani si eu sunt un caz foarte rar si sunt putini medici care fac aceasta operatie.
Va rog daca puteti sa ma sfatuiti in vreun fel, un medic care opereaza, cat cost .......
Sunt disperata va rog daca stiti ceva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

anaoif, nu sunt din Brasov si nu stiu medici din Brasov.

Stiu sigur, insa, ca prolapsul uterin la femeie tanara nu este chiar atat de rar, la femei care au nascut natural. Este operabil, se opereaza, sunt destui medici care opereaza.
Mai ramane sa gasesti tu in Brasov (sau Bucuresti, sau Sibiu, sau Cluj) un medic care sa te opereze. Eu am tinut doar sa te incurajez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Uite, cel putin la Cluj aici sigur se opereaza:

http://urbo.ro/centre-medicale/lukmed-100323

Si stiam ca si in Clinica de Obstetrica si Ginecologie I se opereaza.

Sigur-sigur gasesti si mai aproape de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaoif spune:

Multumesc pentru raspuns. DAca nu gasesc la Brasov sunt dispusa, sa merg si la Cluj.
Mersi de incurajari.
Am nascut intradevar natural, zicea si doctorul ca asta ar fii una din cauze dar nu neaparat.
Nu prea am incredere in medicii astia din Brasov, am avut o experienta nefasta la nastere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Ai incercat in Brasov si la dr. Mircea Preda?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaoif spune:

Nu. Nu am auzit de el. Unde are cabinet? Este medic bun?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Eu il stiu cand era in Bucuresti. Si-a facut rezidentiatul la Giulesti. Apoi s-a mutat la privat si avea nasterile acolo.

De ceva timp s-a mutat la Brasov. Parca intr-o vreme era la Clinica Eva, dar cel mai bine e sa le intrebi pe fetele de la Brasov unde-l poti gasi. Eu stiam unde e, cand era in Bucuresti.

Mergi la inceput