Fluturasi de martie-aprilie 2011 (68)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanales spune:

yasmi de raspuns
intre timp mi-a revenit memoria, deci ...proba de semnatura

18+cujucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

deci, am baut o cana din acel ceai....nu imi place la gust de nici o culoare....dar mai continui, ce sa fac...

roxy, sa iti fie de bine papa. eu am facut iarasi fasole verde cu usturoi si piept de pui....

anaxena, ne tot "sperii" tu ca ai burta mare si cand colo.....iarasi vii cu o burta plata.... ti-ai rezolvat probleme??? sper sa apari mai des

ailed, lasa ca exista si o parte bunaaaa a dietei. daca te inveti cu asa regim de viata o sa fie mai bine. la inceput e mai greu, apoi asa o sa ti se para normal

happy,

stefy. nu mi se pare deloc ca mananci mult...chiar ff putin!!

noi plecam la plimbarici, la spatiu de joaca, Mall.

va

mami x2 , de fetita cu codite si s 26

asta zic si eu...inainte de acest "regim" sa zic(cu o sapt inainte) nu facem abuz de nimic...tot marea majoritate a meselor erau fierturi si salate...poate mi-am facut si eu cheful cu o cioco mica sau o varza...dar nu am facut abuz de nimic...mai mult de aia ma oftic...ma chinui si am grija si cantarul face figuri...macar daca imi satisfaceam papilele gustative stiam o treba...m-am ingrasat,dar mi-am facut placerea.......dar eu nici una nici alta

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanales spune:

vroiam sa va multumesc pentru discutia ff utila cu privire la alegerea spitalului public/privat, eu chiar nu stiu ce sa fac inca...
miki multumesc ca mi-ai mai ridicat moralul cu spitalul public ca mi-era o frica foarte mare, eu n-am stat pana acum in spital nici macar pentru o apendicita sau amigdale si eram tare speriata de cei din jurul meu, care mi-au spus sa ma duc la privat si vad ca si in odisee la noi au fost experiente neplacute la stat..
eu personal n-am nici o experienta in vreun sens sau altul de-aia ma ajutati mult cu toate.
pentru mine, cel mai important, e ca bebe sa fie bine tratat si ingrijit.
o seara frumoasa, tuturor

18+cujucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Buna burticute..

Nu am mai intrat de mult pe la voi si am pierdut multe...acum vad ca deja multe mamicute au aflat ce ascund in burtica asa ca felicitari ptr comorile voastre dragi.

Noi inca nu stim ce ascunde burtica, bebe e prea pudic si nu isi departeaza piciorusele ca sa ne arate..tot speram ca la urmatorul control vom vedea...daca nu doctorul ne-a asigurat ca sigur vom vedea sexul cand bebe se va intoarce. La ultimul control era pozitionat foarte jos (asta e cauza presiunii pe care o simt tot timpul jos) statea ghemuit cu piciorusele stranse si cordonul ombilical intre...si am observat ca nu prea e activ ca nu il simt zi de zi..asta poate ca ma solicita fata prea mult ca sa mai dau atentie la unele miscari/lovituri din buritca..mai ales in perioada aceasta cand suntem raciti cu toti.
Contractii inca am, plus ca am momente cand imi vine sa lesin..asa ca bag in continuare magneziu in mine si sar din concediu medical in concediu medical..dar' nu'i bai ca imi petrec timpul cu fata si asta ma bucura mult. Incerc sa stau cat mai linistita, cat mi se da voie...
Am si la activ multe nopti albe, acum cu raceala fetei si a noastra, merg si des la toaleta pe noapte..din ora in ora plus ca mai are toane fiica mea sa se trezeasca in toiul noptii si sa stea treaza cate 3 ore...dar nu ma deranjeaza..sunt inca in forma ptr bebe 2 ...
Ce ma bucur e ca Stefi s-a intarcat singurica, asa am scapt de o grija si de durerile sfarcurilor..ca dor tare......mai are toane cand cere tatzi, ii dau , nu o ia ci pune mana pe burtica si zice "bebe papa tatzi" ...eu zic ca deja intelege ca mami are un bebe in burtica..acum sa vedem cum va reactiona cand va aparea...eu cred ca bine ca iubeste foarte mult copii..iar cand vine sora ei la noi numai cu ea se joaca..uita de tot, mancare, mami, tati..chiar si acum e razboi in casa ...uii mi-a intins o rosie pe canapea si pe parchet....va las..

Sper sa-mi fac timp si sa incerc sa tin pasul cu voi...
Va doresc la toate sarcina usoara si bebei sanatosi

V-am ..merg sa strang dupa fete..

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 20+
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

buna. eu ca sa vb din experienta personala, am dat de medici neprofesionisti, ca sa nu zic prosti - si la stat si la privat.inafara de conditii, nu ma incanta privatul.din aceeasi teama, ca si acolo poti nimeri peste un om slab pregatit.care in majoritatea cazurilor lucreaza si la stat si la privat, deci faptul ca scrie pe el privat - nu-l face mai destept, este acelasi, aceleasi cunostinte le aplica si intr-un loc si in altul.pe deasupra mai pleci si saracita de o gramada de bani..dc medicul tau vine la privat, si iti provoaca nasterea, plus conditiile aferente- mi se pare de vis. ar ramane doar diferenta enorma de bani. pe care eu nu-i am.dar nici nu ma simt complexata intr-un fel de lucrul asta, ptr ca niciodata nu am avut asta in planurile mele.voi scrasni din dinti in saloane, ma voi lua de asistente dc va fi cazul, si o sa ma rog permanent sa fie bebicii bine.
eu am inceput de 2 zile, sa simt niste mici, fine zvacniri.chiar am vizualizat pe burta , ca si cum ar fi o trsarire a unui muschi.la voi am auzit de suturi, program artistic..e chiar normal ca eu in sapt.21 de . sa simt doar aceste mici zvacniri?b ine ca le am si pe astea, ca acum 2 zile eram tare panicata, si obsedata chiar de lucrul asta.

20 SA+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Special pentru Roxy!

Mamica fluturasului Andrei si 25+ Maria

Am produse la bazar. Ajuta si tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Gata si cu oamenii la lucru pe ziua de azi...

Am papat si eu ceea ce nu faceam pina acum la orele 19.30.
Vb lui roxy am un burtoi
viss atat ma bucur pentru tine!De acum va incepe "spectacolul" din ce in ce mai des...ce frumos este

Legat de ...stat/privat ai punctat foarte bine ideea cu privire la lipsa de competenta...sau sa nu fiu atit de aspra sa-i spunem lipsa de experienta. Am intilnit-i si eu la clinicile private, dar am tras cu dintii sa iau legatura cu ce dr doream eu nu pe cine imi recomandau ei. Deci se intimpla si din astea... Tocmai, din acesta cauza imi urmez medicul...

miki da, multam....sac de dormit. Finuta mea la folosit pt fiul ei, si acum i-a luat altul ca deja cel vechi s-a suptiat de la spalat ...etc
Sper si eu sa-l pot folosi, ... la mine aici este destul de rece si vara, ...de exemplu in lunile lui cuptor afara mori de cald si in casa te ia cu frig cind intrii, deci...musai pilota si vara. Si pentru bebelina mea sa fiu sigura ca nu va dormi dezvelita... ma gindeam ca imi va fi util. Dar vb ta...sper sa nu scuture din picioruse

Butici dar de dorinut care mai stie ceva?
Dorinut esti ok? nu mai vii pe "la noi"?

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 20+

Mergi la inceput

happiness crezi ca daca sunt special pt roxy nu mi-am bagat nasu? Esti tare, bravo!

Dar am si eu o intrebare legtat de tarta cu fructe?
Coc doar blatul separat apoi il scot si pun crema peste, ea se va raci...apoi adaug fructele si peste gelatina pt ele? Deci crema si frctele cu gelatina nu iau contact cu temperatura mare de la cuptor, nu?
am inteles bine?
Eu am mai vazut prietenute sau chiar si ora mea facea blatul de pandispan, il turna in froma, apoi dadea drumul la visine de exemplu, ...unele se lasau in coca...altele mai pluteau...si cu totul la cuptor. Reteta ta e diferita observ....

Mergi la inceput

Doamneeeeeeee cite greseli de ortografie pot avea. Zici ca sunt analfabeta. Mii de scuze burtici, dar sunt atit de "iute de maini"ca nici nu ma uit la tastatura cind scriu...si trimit fara sa verific din comoditate. Recitesc cind mesajul este deja postat... sa nu mai vb de incoerenta exprimarii, dar o las pe seama oboselii de fiecare data...
Mii de scuze!!!

Mergi la inceput

piky_totoinsanatosire grabnica iti doresc, ...si sa-ti indeplinesti dorinta de a vedea ce se ascunde intre piciorusele lui bb cit mai repede.
Te asteptam mai des pe la noi, si musai sa vii sa ne dai de veste!!!

Mergi la inceput