Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (109)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Revin si eu dupa o absenta de un capitol jumatate, dar cum mircea e cu piciorul in ghips, munca prin casa mi s-a dublat, am fost la medic si i-a zis ca s-ar putea sa aiba si o fractura pe langa entorsa deci mai sta inca o saptamana fara sa calce in el , e nervos ca sta la pat si nu ma poate ajuta, mai spala vasele cateodata, mai strange pe aici....dar il vad ca se chinuie

Danina eu aveam hemoglobina 9, snt curioasa sa vad ce iti zice medicul

Babyleeks eu iti spun din experienta ca "Batista sugarului",cea care se pune la aspirator ese mana cereasca, nu iti mai trebbuie nici o pompita. Eu o recomand din tot sufletul

Missmj ma duc sa ma bag la somn, poate imi spui si mie maine cine a iesit, ca nu mai pot sa stau

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 31 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissia spune:

iubita.mara ,eu o sa nasc cu dragu roxana.am fost si eu inseara asta si am vazut rezervele,arata super bine peste asteptarile mele .

28+ cu
Karina-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Revin si eu dupa ce am lipsit cateva zile de la apel, dar am tot citit ce ati scris... eu citeam 3 pagini, voi mai scriati 5 si tot asa - de 2 zile de-abia acum am reusit sa va prind din urma.

Ca sa nu-mi uit vechile obiceiuri va servesc cu mare drag la placinte cu mere/ branza sau dovleac, la clatite si gogosi, dar si cateva strudele, briose sau croissante.

Din ce-mi amintesc acum ca ati scris:
Zumzu ma bucur ca ai intrebat tu despre ce e mai bine de folosit pentru mucisorii lui bb ca eu demult tot intentionez si nu apuc. Am tot citit de treaba aia cu batista bebelusului, dar parca-mi provoaca putina repulsie treaba cu aspiratorul... mai vedem...

Ralu' ma bucur ca te-ai linistit in legatura cu greutatea printesei tale si ca ai fost la eco de control. Nah, vezi ca e totul ok?!?

Doloress imi pare rau ca trebuie sa te lupti iar cu diabetul de sarcina. Cu siguranta nu e usor sa faci fata atator tentatii si totusi sa te abtii. Sa dea DD sa fie totul bine, bb Kevin sa stea la mami lui in burtica cat mai aproape de termen!

Iubita bine ai venit alaturi de BUBU! Sa ai o sarcina usoara si la termen!

Tierry ma bucur sa te si vad. Esti o viitoare mamica foarte draguta si sexy!

Angie, Ralu, Aditza ce sa mai zic de voi... ... incantati-ne in continuare cu pozici la fel de mumoase!

Cam atat imi vine in minte din ce am citit zilele astea... revin cu completari la nevoie!
Va dulce BUBURUZELOR!

Irina ~ 32+ cu Patrick Cristian

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Neatza burtici Am adormit pe la 2,la 7.30 eram in picioare .
irina multumim pt micul dejun, ne-a lipsit
patricia hai ca mai are putin si se face bine sotul .am vazut dansez pana la sfarsit,au iesit stefan cu nicola.
Batista bebelusului am inteles ca e buna cand e bebe racit si are multi mucisori.o sa vedem...
Hai simo cu cafeaua

toate burticile

carmen
30+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

'Neatza si de la mine! Si o cafea . Si multumesc fetele pt. aprecieri, da' nu mai sunt chiar asa fotomodel Da' mi-oi reveni eu

Gabriela, bine c-ai zis de aia 15%, ca mi-au zis si mie de la servici de ei, insa eram nelamurita daca se dau inainte sau dupa nastere. Deci inainte trebuie pusa cererea. Si mai e o chestie prevazuta in CCM, aia cu 1 salariu mediu pe unitate, da' aia am impresia ca e dupa ce-ai nascut.

Legat de suspendarea contractului de munca, daca afli luni sa imi zici si mie, ca n-am inteles nici eu ce e cu el... cica s-ar suspenda dupa 30 zile de medical, asa mi-ar fi zis de la servici, dar sincer n-am inteles ce-a vrut sa zica. Teoretic are sens sa se suspende dupa ce termini alea 126 de zile, cand faci cererea pt. CIC...nu?

Azi ma duc sa ridic de la posta cadita pentru bebe, sunt curioasa cum o fi, am luat una de pe net de la cineva care le aduce de afara, cam ca asta de aici: http://www.gogobaby.ca/rentalProductDetail.php?r=3&pg=cribs%20%26%20baths&id=23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

neata burtici
Irinukaaa multumim draga noastra pt micul dejun copiossi bine ai revenit
nici eu nu prea am dormit azi noapte..poate reusec azi sa atipesc putin ca diseara merg la petrecere e ziua sefului meu si avem si petrecerea de sf de an de la firma...f dragut din partea lui ca stie ca eu nu pot veni in dec...ca o sa fiu moby dick-balena neagra,asa ca facem 2 in 1
mi-am luat o rochita mulataaaa...ce daca sunt plinuta dar e asa de draguta...o sa fac poze diseara si pun maine cand ma trezesc
hai ca m-am intins ca niciodata
sambata placuta va doresc

Angie +28

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

angie ce dragut din partea sefului tau sa faca petrecerea mai devreme.abia astept sa vad pozele in rochia aia mulata de care zici.
tierry intr-adevar se da un salariu mediu pe unitate ,se depune cererea dupa ce nasti

carmen
30+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

neata irinukka, bine ai revenit. am avt eu grija sa nu lesine burticile de foame zilele astea.
Neata buburuze matinale
Doloress - imi pare tare pt ca ai probleme. Lasa ca nu mai e asa de mult pana vine bb si scapi si de problema asta
Poftiti la cafea fierbinte si aromata
Va doresc o zi buna si linistita.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

neatza burtici. Ce fac buburuzele azi?

gabrielaromt acum am inteles, dar chiar nu-mi arde sa ii urc in capul meu.
vasilasanita eu stiam ca cererea de incetarea activitatii se face dupa concediul postnatal(lea 42 de zile de dupa nastere). Iar mie nu mi-a cerut nimeni sa scriu o cerere. Eu am trimis concediul printr-o colega la munca. E cam departe de casa, tocmai in Popesti-Leordeni.

O sza cat mai placuta tuturor.

Laura

31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

A, uitasem - nu stiu cine a pus clipuletele pt Mirele2 dar au fst super haioase. Niste dulci bbii

32+

Mergi la inceput