Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (109)
Raspunsuri - Pagina 20
gabivalceanu spune:
MADA! Mereu m-am gindit la tine! Bravo c-ai ajuns in saptamina 32! De-acum, stresul mare s-a dus! Ai baiat mare! Sigur ti-au dat si dexa... Imi pare rau pt venele tale, of, tare te-ai chinuit... dar macar e cu folos!!! Hai, tine-te! N-o sa deschizi tu odiseea, ca esti blindata! Stii cum e vorba: nu e pentru cine se pregateste, ci pt cine se nimereste... PUPICI!!!
Legat de intins parul sau de pus pe bigudiuri... va admir, eu nu l-am intins decit de doua ori in viata si pe bigudiuri...rar de tot. In caz de petrecere/nunta/etc il fac la coafor la perie... atit. Bravo voua ca va aranjati!
Cu bagajul...nici atit! Ca mi se pare ca daca-l fac trag a nastere. La Ioana l-am facut in 38 de saptamini... dar prima zi nu mi-a trebuit nimic (ca la cezariana, o zi stai in reanimare, in camasa lor sterila si nu te dai jos din pat, ai sonda si perfuzii) iar bebe e infasat (de fapt, eu i-am lasat s-o infese cu scutecele lor toate cele 3zile cit am stat). Daca, Doamne-fereste o fi, trimit si io sotul, ca si-asa dupa ceza n-are voie sa intre la mine (decit maximum 2 minute, si mi se pare normal, nici mie nu-mi covine sa intre toti cu microbii lor unde ar trebui sa fie super steril totul). Trimit sotul la o farmacie si-ntr-un mall si gata.
Voi ce gatiti de post?
Gabi, Ioana si bebe de 28 de saptamini.
madalina_m spune:
Madutz, nici nu iti poti inchipui cat ne bucuram sa auzim vesti de la tine. Chiar am vorbit sapt trecuta de tine, pentru ca nu stiam cum mai esti. Ce bine ca bebe e inca in burtica. Inca putin si poate iesi in siguranta de acolo. Rabdare in continuare! Suntem alaturi de tine! 
29+ cu
si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008) 
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica
luciact spune:
Madutz ma bucur ca esti bine, o sa nasti la termen ai sa vezi, sa ne spui ce faci la morfo,
ai grija de tine

28+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1
madalina_m spune:
Gabi, gravidele nu trebuie sa tina post. Nici biserica nu le cere (preotul te impartaseste fara sa te mai intrebe daca ai tinut post). Eu nu tin decat in saptamana mare si atunci manac mai mult racituri (pe baza de soia), fructe si legume sau mancare de post de la restaurante (ca toate au meniuri speciale). Sau imi fac paste cu rosii, busuioc, ceapa, usturoi, ciuperci.
29+ cu
si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008) 
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica
Shines spune:
Mada
sanatate multa iti dorim si bebelu sa stea cumintel inca cateva saptamani

Am terminat cu musafirii...am fost si la aeroport ca baietii au baut bere la masa si apoi si-au dat seama ca tre sa ajunga in otopeni.
Maine declar zi de somn total..leneveala la greu, nu mai fac nimic-nimic.
Eu am doar hainele pregatite pentru bagaj..inafara de papuci, nu gasesc de care vreau eu nicaieri
imi mai trebuie prosopele,chestiile pt igiena si tampoanele.
Uff..eu vreau mereu sa imi infoi parul..nu sa-l intind..imi sta de cativa ani gandul la un permanent foarte slab, cu blucle mari si lejere
dar imi e teama de sarmalutele care pot iesii...plus ca tre sa mituiesc (sau sa bat) pe careva sa se bage sa imi faca asa ceva, pentru ca toti zic ca am parul foarte slab si nu se poate..bucle nu,suvitze nu..dar dupa ce nasc tot incerc niste suvitze![]()
Simo
33 cu Eduard Matei
mada23 spune:
Multumesc fete dragi 
Madutz
ingerashul meu iubit
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank">
31+ Matei Nectarie 
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."
endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota
florintunde spune:
Ce manute harnice..ati produs ceva de citit de cand n-am mai intrat
Mada23 draguta te
ce a trecut timpul!..pt noi a fost scurt..pt tine..hm..numai tu stii prin cate ai trecut.SA NE PUI POZE SI CU PIJAMALE!ne place asa cum esti.Lasa ca bebe te va rasplati cu multe zambete si pupicute pe obraji
.
Fluturas vene de astea dubioase am si Eu am intrebat pe fete ce o fii
sunt vase de sange dar inchise tare la culoare..caci forma lor nu prea seamana cu vergeturi..la mine zici ca nu mai poate sa se intinda nici macar un mm asa-i de transaparenta pe burta.
vasilasanita nu nu permitem nici noi recoltarea celulelor..nici n-as avea posibilitate aici in zona la noi.
Va invidiez cand citesc cate posibilitati sunt de a naste la Bucuresti..sa alegi intre dr si spitale..
Simo la noi in scara vineri noaptea pe la 3 a fost zbenguiala mare..cred ca a spart cineva usa..strigate..ori s-au imbatat,ori era ceva urgenta...imi era frica sa ma duc afara sa vad ce-i.Si ma enerveaza ca ma trezesc la orice fosnet
Lucia sa-mi trimiti si mie o bucatica de placinta
.Reteta ai?
Relusha frumoase vorbe despre dorul lui bebe
Tunde
26 sapt
+Mami de ursulet Mario 04.03.2004 

florintunde spune:
Cine poate face capitol nou?![]()
![]()
Miss sexy ;welcome..cate sapt ai?
sanatate si bebic snatos la termen
Tunde
26 sapt
+Mami de ursulet Mario 04.03.2004 

angieangie spune:
vasilasanitaSi eu recoltez celule stem..la Cord Blod..mi se pare super ok
Fluturasce vergeturi mama..esti perfecta..
nici eu nu am vergeturi
..inca
mada23..ai grija de tine si de puiut..mai avem putin

Angie
+29
bebe jucaus
loutzy spune:
Mada ma bucur ca bebe sta cuminte la mami in burtica. Inca putin si o sa-l tii pe bebe in brate. Si eu merg miercuri la eco sa-mi vad puiutul.Nu l-am mai vazut de pe 5 septembrie.

Laura
31+ cu