Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (109)
Raspunsuri - Pagina 13
bebelu86 spune:
Maimutzica la mine la 26s avea 950g. abia dupa 30-32s ia in greutate mult. buba la 32s are 1850g.
Gabiu felicitari pt bebeaca grasuna 
Tierry iti sta super cu paru asa. nu am incercat cu bigudiuri din astea niciodata. cand vreau sa-l ondulez, il pun p moate si gata. ma tine cam 4zile.
Madalina si noi mergem maine la Cernica. abia astept sa ajung acolo. nu am mai fost din momentul in care am ramas gravida in aprilie si imi e tare dor sa merg. 

Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
32+ cu
Natalia Maria
mirela2 spune:
ce mi place de voi ca puteti face praji, mergeti si la coafor sau chiar va aranjati singure acasa
eu cu mainile mele moarte abia fac cate ceva
iar daca stau in picioare mai mult mi se contracta burta ceva de speriat
al meu sot ma tot ameninta de cateva zile ca ma duce la coafor
sa ma tund, nu pentru cine stie ce
+29 cu motaneii
Razvan si
Robert si mami de Vlad (12.12.1999) 
mirela2 spune:
tiery super bucle
cand aveam si eu 20 de ani imi faceam si eu sau ma rog ûneam pe cineva sa mi puna bigudele, la capitolul asta, tare neindemanateca am fost
mama avand parul ondulat din nastere, nu si a pus bigudele, asa ca n am avut de la cine invata
ma purta cu parul lung intins, asa i placea lui tata
cand ma tuns, tare s a mai suparat tata
iar acum imi cade ceva de speriat, zici ca gata, chelesc
sper sa se regleze dupa nastere
am incercat si eu acum 2 ani tot felul de fiole cu zamuri de la firme de ¨renume¨........vax albina
om vedea dupa nastere ce si cum, de nu........cantareata cheala sa fie singura

+29 cu motaneii
Razvan si
bebelu86 spune:
Mirela nu au nici un efect tratamentele astea care mai costa si o caruta de bani. a incercat si sotu meu tot ce se putea si nimic 
incearca masca aia de par de care zice Simo. la ea functioneaza. o sa incerc si eu. dar momentan mi-e cam lene![]()

Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
32+ cu
Natalia Maria
mirela2 spune:
ralu, dupa nastere, ca acum sincer, abia ma spal pe cap, dapai sa ma mai dau si nush ce ulei care necesita timp mult pt clatire
+29 cu motaneii
Razvan si
missmj spune:
ce fac fetili ?
eu sunt la mama, am mancat toata ziua si am jucat remy.am fost toti fratii,fara soti,copii,purcei,doar noi cu parintii.am luat toti 6 masa,ne aduceam aminte cand eram copii si seara cinam impreuna.
a fost foarte frumos.ma uit in urma,nu imi vine sa cred ca in curand voi avea un bebelus,o sa fiu si eu o mami, ce repede trece vremea.
toate burticile
carmen
30+ cu
Andrei
florintunde spune:
Mama!ma iau niste calduri

mi-e cald de mor..si baietii zic ca nu-i cald in casa...
O fi de la baie..am stat in apa un pic sa ma relaxez..n-am stat de mult,am vrut sa ma rasfat..apa a fost potrivita.
Simo;cat mai umblii tu
vrei sa s-o capeti?
Dupa ce iti pleaca musafirii..stai cumintica.
Madalina;de la Wella parca se poate comanda placa de profesionisti.Eu am remington cu placa de ceramica dar o folosesc rar..mai ales acuma..n-am rabdare+strica parul.
mirela;
mi-e mila de tine..vezi asa da DD la una e mai usor in sarcina,la nastere e greu,alta sufera in sarcina ,naste usor..poate ai noroc sa nasti si tu usor si repede cand vine clipa cea mare
Pentru caderea parului ;naturiste;frectie cu usturoi,infuzie de urzici,drojdie 5g cu miere.+reteta lui Simo .Picaturi Varga f din plante..sunt facute in Ungaria..sunt la noi in farmacie..am auzit f multe laude.
Sampon dercos de la Vichy
Dupa nastere Alopexy,Minoxidil solutie pt scalp.
Auuuu nu mai pot de cald

Fetele am vreo pereche pisacioasa?nu-i nimeni ca mine?Ma duc din 5 in 5 min..ca la inceputul sarcinii.
Tunde
26 sapt
+Mami de ursulet Mario 04.03.2004 

maimutzica10 spune:
Mie una nu imi cade asa rau parul (sper sa nu se sch situatia), de fapt v-am zis io ca nu prea are ce sa cada, ca am 3 fire de toate. Sa nu uitati remediile astea multe pt dupa nastere, ca le incerc si io, poate se inmultesc firele mele
tunde, stai nitzel linistita, poate aburul din baie nu ti-a priit; stiu ca e placut sa zaci in cada, dar cred ca ar fi mai bine cu dusurile in perioada asta; cu ocazia asta nici nu stai asa mult in baie (si mie mi-a zis sa nu fac bai lungi si /sau fierbinti) - daca zici ca la tine a fost apa numa buna, ma gandesc ca o fi din cauza ca ai stat muuuult)
sa-si revina termostatu tau repede!!
de mers la baie, io am ajuns la mers o data pe noapte, ceea ce mi se pare rezonabil (acu depinde si cat de repede adorm la loc, ca sa nu fiu zombie la serviciu a 2a zi)
rox 26 + 
think pink
loutzy spune:
Burtici eu v-am citit azi, dar nu prea am avut chef de scris. Am o lene pe mine.
Acu ca am facut o baita si sunt curata si stralucitoare![]()
![]()
![]()
ma bag in patut.
SOMNIC USOR SI VISE PLACUTE!!! fara plimbari multe la baie.

Laura
31+ cu
florintunde spune:
maimutzica;n-am f baie in vana cam de un an.Poate asta a f problema.Am stat afara pe terasa acuma pana m-am racorit ...
Tunde
26 sapt
+Mami de ursulet Mario 04.03.2004