Iepurasi De Martie - Aprilie 2010 (85)
Raspunsuri - Pagina 5
babyangel spune:
'neatasi meresi de cafeluta
Si Codrin m-a trezit din ora in ora, iar la 6 s-a trezit definitiv I-am dat coate sotului sa mearga la el,ca eu vreau sa mai dorm Am mai dormit pana la 8 jumate.
Child ma sperii cu vestile astea. Cum din senin??? of ,mititelu ce agitat trebuie sa fie...
Ma gandesc si eu ce sa fac,ca si Codrin tuseste binisor, si doar ce am fost la dr de 2-3 zile. Atunci mi-a spus ca nu e caz de medicatie
sub ce forma le putem da vitamina C?Pot sa-i dau oare propolic C zdrobit????
ATB sanatate puiutilor...Eu una te inteleg ca de cateva zile si Codrin sta agatat doar de mine si nici asa nu e bine....Cand sunt racitit, totul este pe dos!
Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 7 -a
dayanara spune:
adriana, sanatate copiilor!
bumbita distractie placuta la botez!
alina, lasa inseamna ca e totul bine mai mult ca sigur, altfel sunau ei
eu azi ma duc prin magazine, a ramas silvana fara pijamale si cum o mai tin si prin casa in ele, imi trebuie mai multe
leo zice ca a zis papa :))) normal ca n.a zis, ci doar bea ba din astea de bebelusi, dar cica mi.e mie ciuda ca a zis papa, zic nu mi.e ciuda, chiar daca a zis papa, tot mie mi.a zis :)))
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
andira spune:
Child - multa sanatate!
Si noi ne ducem azi la spital cu Iris, iar a facut bronsiolita (cred ca a stat max 10 zile fara haraiala) si tuseste si horcaie .
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
Erina spune:
Buna.
Child imi pare rau sa aud de Albert.
Sa ii treaca repede frumosului dulce (am vazut pozele voastre cu el in albastru, la patinaj si la cappuccino).
M-ai speriat si pe mine pentru ca David a tusit de citeva ori in dimineata aceasta. Am facut greseala sa mergem si la tara ieri, in casa era foarte cald iar afara 13 grade.
Asteropi, sanatate printesei. Imi place tonuslul tau. Sa foloseasca cu drag premergatorul.
Andira, sananatate multa Irinei.
Selina, ma bucur ca ai mai scris. La fel simt si eu despre David-nu imi imaginez familia fara el. Asteptam sa mai intri cind poti. Eu ziceam ca o saptamina nu mai postez, citesc pe diagonal.
Ma bucur ca e totul bine cu sotul. Salutari lui Vistor!
Delia, chiar astazi o sa fac si eu transferul la un mic ajutor. Te admir ca iti doresti sa ajuti chiar fiind atit de departe. Imi pare rau sa aud despre boala baietelului prietenului vostru.
Bumbitza distractie frumoasa la borez!
Mamaici va doresc sanatate si un week-end bun!
PS mamicile de baieti sa fiti atente la decalotarea baieteilor. david ea Ok nu avea probleme, la 2 zile il spalam acolo si de decalota natural f frumos. Vreo 2 saptamini si ceva nu am mai umblat la zona sensibila si parca nu mai era asa elastica pielea,
-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
Erina spune:
Andira, scuze, intelesesem ca Irina e racita. Pupici printesei mici si sanatate!
-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
dayanara spune:
andira, sanatate multa lui iris! sa se faca bine micuta
POZE
oanaiacovita spune:
Neata!!!!
Child,Adriana,Andira,Alina imi pare rau pentru puiutii bolnaviori.Sanatate multa.
Am pus un filmulet aici sa ne vedeti ce facem.
P.S. Si cateva poze inainte.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
cristina30 spune:
Buna dimineata,
dau si eu o la toate fetele ... imi cer scuze, ca eu vad numai problema mea, multa sanatate la toti iepurasii bolnaviori, sa se faca bine repede...si in special pentru baietelul prietenului Fredeliei;
Si noi suntem cam toti raciti darnu tare rau, numai o tuse pacatoasa si curge putin nasul, se rezolva sper deacuma.
In ce priveste problema noastra eu nu m-am lasat, am vorbit si cu un ergoterapeut care macar in primul pas ne-a dar dreptate cum si ce am facut miine voi mai discuta pe larg cu o colega de-a lui, voi vorbi probabil miine si cu directoare sa-i spun ca trebuie sa ia numaidecat ceva masuri sa-l ajute pe copil, masuri psihologice terapeutice.
Eu is tare moale, am facut o baie de raceala, cu uleiuri eterice si m-a doborat, de fapt ar fi trebuit ieri seara dar printesa noastra deabia la 21:30 s-a culcat si n-am mai avut chef.
O zi buna va doresc.
Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)
dayanara spune:
oana, dulce foc eric in pijamaluta lui verde, frumoase culorile alea! nu mai zic de video unde se da singur jos din pat
POZE
sanzi spune:
Buna!
Babyangel, eu am luat vitamina C sub forma de picaturi, ii poti pune in mancarica, apa, ceai, daca bea.
Oana, se tine super Eric in picioruse. Am invatat-o si pe Mara sa se dea jos din pat, dar cand ajunge, cade daca nu sunt langa ea, nu stie sa se tina de pat. , multa sanatate scumpului mic.
Child, Andira, multa sanatate puiutilor vostri!
Roxi, nu intelegeam de ce ti-e ciuda ca a zis papa. Tarziu mi-am dat seama ca la voi e tata. Felicitari! Spor la cumparaturi!