Iepurasi De Martie - Aprilie 2010 (85)
Raspunsuri - Pagina 20
michelle_sf spune:
No, salut!
Bre, voi v-ati facut alt topic pe undeva si vorbiti acolo? Unde sunteti?
Noi suntem bine, a inceput Andrei sa inainteze mai cu viteza, dar nu chiar in 4 labute, mai mult ca o broscuta, asa, e tare simpatic. Am primit de acasa pufuleti, ii plac la nebunie, si-i indeasa cu manuta in gurita Bine, nu ii dau multi, dar cati ii dau ii mananca cu reala placere. L-am cantarit pe un cantar din asta.. de oameni mari, adica mai intai eu singura, dupa aia cu el in brate si ar iesi ca are 10 kg.
Asa... altceva... A, da, am inceput intarcarea. De vreo 2 sapt nu ii mai dadeam decat o data pe zi, si atunci sugea de 3 ori si dupa aia imi lua sfarcul ca pe jucarie de dentitie... asa ca de sambata nu a mai pupat tzitzi si nici nu pare ca ii e dor. Am stat vreo 3 zile legata strans, nu am baut lichide aproape deloc si mancare putintica (macar poate slabesc oleaca ) Un san e gol, zici ca nu a avut niciodata lapte, celalalt s-a intarit, dar nu ma doare decat la atingere... Sper sa treaca si asta, ca am o sete de as topi o bere dintr-o inghititura
Mai departe...
meniul de ieri/azi:
dimineata: gutuie coapta cu para si clementina/ compot de mere cu pere si cereale
pranza: spanac cu suc de rosii, usturoi si carne de vita/legume cu pulpita
seara: iaurt cu cereale/papanasi fierti (daca imi ies, ca nu am mai facut pana acum)
Multa sanatate bolnaviorilor sa se faca bine cat mai repede!
Mamica lui Andrei (23.03.2010)
POZE
sanzi spune:
Buna!
Stanucel, Freedelia, am ras de intamplarile voastre cu politia! Buni niste copii la casa omului! Sotul o ia pe Mara cu el cand are treaba pe la diverse ghisee, ultima oara a luat-o cand a inscris masina si mi-a povestit ca toata lumea a fost foarte draguta, zambitoare, a rezolvat totul foarte repede si frumos.
Sensibila, Gia e o scumpa, ce se distreaza!
Michelle si Mara e inebunita dupa pufuleti. daca i-as da, ar manca tot timpul, baga cate doi in gura si indeasa cu pumnii. Pacat ca sunt sarati.
Eu cred ca am ratat un filmulet cu David si unul cu Petru? Am citit despre ele la voi, dar nu le gasesc.
Ioanact spune:
Buna!
Daca nu va suparati, v-am facut un:
CAPITOL NOU!
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!