Fetita mea Raluca, 4,7 ani, e foarte mamoasa, uneori am impresia ca ma dragaleste ea pe mine mai mult si intr-o seara cind presta dragalasenii asupra mea si dupa multe iubita, draguta, frumoasa mea, nu mai stia cum sa ma alinte, si zice cu mult patos si afectiune:
- mami niciodata n-am avut o mamica asa draguta ca tine !
Ce dragalas! Si fetita mea de 4 ani si 5 luni imi cinta uneori un cintecel, ceva de genul "eu nu iubesc alta mami, doar pe mami a mea...", e tare haioasa si induiosatoare. Sa ne traiasca fetitele scumpici si iubitoare!
Ioana
Cele mai frumoase momente sint atunci cind copii iti fac declaratii de dragoste!!!Ralucai de la Mihnea si mami
si nici mami o fetita asa de scumpica! Adorabila!
Elena, mama Oanei si a lui bb Mihai
Cam asa mi s-a intamplat si mie, tot intr-o seara Cand Irinuca ma dragalea si pupa de mama focului, se opreste, se uita la mine si-mi zice: "ce bine-mi pare ca TU esti mamica mea si nu alta...nu cred sa existe pe lume mamica mai caraghioasa ca a mea!" Mi-a explicat apoi ca ea crede ca bebelusii sunt repartizati la o mamica sau alta de catre Doamne-Doamne, iar complimentul "caraghioasa" e felul ei de a aprecia jocurile si poznele pe care le facem impreuna.
Cu drag,
Silvia si Irina (4 ani)