Albinutze de Mai-Iunie 2009(94)
Raspunsuri - Pagina 20
alynta27 spune:
Am vazut poze cu Cezara! Ce dragalasa e! Si ce atasata e de tati! se vede! Si mie imi place sa fotografiez piciorutele!
Narcisa dar cu ce bolfute va laudati voi! E un dragalas! Si voi formati o familie frumoasa!
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
Carla are 51 de ani. Acum 2 ani a avut cancer la san in faza incipienta! La viata ei a fumat mult si de aceia cred ca plamanii au fost "vizati"! Bunica mea a avut metastaza la brat si cam stiu ce o asteapta... Ei i s-a zis ca va mai trai un an dupa operatie si radio, dar a dus-o 6 ani! La finele bolii a fost cumplit..s-a ajuns la morfina si era o umbra..
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
CarlaV spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alynta27 Carla are 51 de ani. Acum 2 ani a avut cancer la san in faza incipienta! La viata ei a fumat mult si de aceia cred ca plamanii au fost "vizati"! Bunica mea a avut metastaza la brat si cam stiu ce o asteapta... Ei i s-a zis ca va mai trai un an dupa operatie si radio, dar a dus-o 6 ani! La finele bolii a fost cumplit..s-a ajuns la morfina si era o umbra.. Alina-Mirela mami de Maria(14.09.2010), Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)POZE Cum a aparut Printul! Un ingeras in viata noastra |
Da, inseamna ca a recidivat, totusi este tanara, exista sperante, am vazut si minuni. Poate se va intampla una si in familia voastra.
alynta27 spune:
Carla speranta moare ultima! In vindecare nu prea cred! Multumesc!
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
dicirstea spune:
Alynta, stii ce zicea o tipa de la fundeni cand o vedea pe bunica mea pe holuri? Ca s-a convins ca exista minuni!
Cancer de san inoperabil, metastaze la plamani, trimisa acasa, hipertensiva, cu tratament de-amorul artei.
Bunica-mea s-a dus la tara, nu a vrut sa stea in Bucuresti sa se gendeasca la boala, s-a dus ca avea gaini de hranit si zarzavat de udat, a carat apa cu galeata ca dragii de vecini s-au gandit ca nu mai traieste mult si i-au furat pompa din fantana
....a venit dupa 6 luni la evaluare si scos lichid de la plamani..dupa alte 6 luni la alta evaluare alt scos de lichid..viata sanatoasa, cu miscare zilnica in aer liber (84 ani, am uitat sa precizez) metastazele au disparut,
Dupa vreo 3 ani a recidivat, dar a putut fi operata si i s-a scos sanul, a mai trait vreo 2 ani si a murit la aproape 90.
So, exista si minuni, probabil a ajutat si stilul de viata.
CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin
(21.05.2007) si a lui Theodor Cristian
(03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
clodyac spune:
buna fetele
alynta tare imi pare rau pt soacra ta sa ii dea d-zeu putere si sigur conteaza si stilul de viata poate exista sansa sa isi revina si sa fie printre voi cat mai mult
alic multa bafta o sa reusesti
o sa schimb capitolul

mamica
fericita si implinita de baietel frumos
Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
pui mic
Relusha spune:
Buna dimineata,
va las o
calda si ma pun sa citesc....
Mirela, mamica fericita de