Prietene la bine si la greu - 75

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Flavours

mda... am vrut sa donez cu alta ocazie se faceau campanii la birou... si cand colo trebuia sa am nu stiu cate kg...

mamica lui Tudor (04.11.2009)

parca peste 65. Eu nu cred ca voi mai ajunge ever la asa greutate, de 10 luni ma chinui sa pun 2 inapoi si nu pot

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Mai Ancutzule, daca ai sti tu de cate ori am fost eu la Piatra-Neamt inainte de bebe...cu siguranta voi mai ajunge, poate chiar la vara.

------------------------

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=9" target="_blank">daca va plac pozele noastre, votati-ne: da-1 si da-2

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Monis, las ca iti dau eu de la mine vro 5 kg, ca nu ma supar delooc!
Raluci, Ancutza ma bucur sa aud de starea impecabila si fericita a domnului caca, sa o tina tot asa si sa isi revina complet Bubu si Sabi!
Dana, cred ca e cazul sa faci si o surioara lui ginerica, de dragu meu..sa ai motive sa afli cat costa o matza la germanica
Lyly, imi pare rau ca nu am nici grupa si nici nu sunt in bucuresti sa pot ajuta bietul copilas incercat
Stephy
Lumi, gata, a plecat tati de pisicioasa?esti singura pe baricade?

Va urez noapte buna, fug sa bag cornu in perna, ca de cand cu crosetatu asta noaptea, ma apuca ore mici rau in noapte cand apuc sa dorm, si atunci incepe si mandra frichineala si urletele, sa apuc sa recuperez macar vreo 2 ore...

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Atelierul meu Hello Kitty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

pe doneazasange.ro sunt urmatoarele conditii:

Poti dona daca:
#9632;Ai varsta cuprinsa intre 18 si 62 ani;
#9632;Ai o greutate corporala minima de 50 kg;
#9632;Ai tensiunea arteriala maxima de 20 mmHg iar minima 10 mmHg;
#9632;Nu ai afectiuni de genul: boli de piele, sechele pulmonare, operatie de ulcer;
#9632;Au trecut 60 zile de la ultima donare.
Daca esti hipertensiv (pana la 20 mmHg) trebuie sa stii ca este chiar recomandat sa donezi.

Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavours spune:

da... nu mai retin exact o aberatie ceva... fiecare e diferit. eu am 55-56, dar sunt teafara, ma tin pe picioare :) nici eu nu am cum sa ating greutatea aia decat daca ma duc la sala vreo 2 ani si beau cutii intregi de proteine... dar nu inteleg, daca omul se simte bine de ce sa nu poata dona. ma rog... :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

si tot astia spun:

Gravida nu poate dona sange, intrucit organismul sau trebuie sa acopere si nevoile viitorului copil, iar interdictia se prelungeste 18 luni dupa nastere pentru ca organismul mamei sa-si refaca pierderile.

poz(n)e

Mergi la inceput

50? hmmm eu am fost respinsa cu 55 ... am impresia ca e vb si de inaltime sau or fi schimbat regulile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lylyana.ion

pe doneazasange.ro sunt urmatoarele conditii:

Poti dona daca:
#9632;Ai varsta cuprinsa intre 18 si 62 ani;
#9632;Ai o greutate corporala minima de 50 kg;
#9632;Ai tensiunea arteriala maxima de 20 mmHg iar minima 10 mmHg;
#9632;Nu ai afectiuni de genul: boli de piele, sechele pulmonare, operatie de ulcer;
#9632;Au trecut 60 zile de la ultima donare.
Daca esti hipertensiv (pana la 20 mmHg) trebuie sa stii ca este chiar recomandat sa donezi.

poz(n)e

ceva e bizar cu siguranta ca am sunat eu la un centru de recoltare ca am vrut sa donez si aveam atunci 55 de kile si m-au refuzat, desi le-am spus ca am doar atatea kile dar sunt inalta rau ...

nu stiu ce sa zic...

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lylyana.ion

si tot astia spun:

Gravida nu poate dona sange, intrucit organismul sau trebuie sa acopere si nevoile viitorului copil, iar interdictia se prelungeste 18 luni dupa nastere pentru ca organismul mamei sa-si refaca pierderile.

poz(n)e

bun asa, ne-au linistit de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Flavours de ce nu incerci maine sa vezi totusi poate primesc si sangele tau? poate in disperare de cauza..o sa accepte..Uff tare imi e mila de copilasul mic si bolnavior.

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Atelierul meu Hello Kitty

Mergi la inceput