eu nu inteleg, unde trebuie sa apara trifoiasul? si unde vad ca am fost sau nu selectata?
Eu apar in lista ultimilor 200 de membri invitati sa raspunda , am ascultat sunetul dar nu mi-a aparut nici o alta pagina unde sa raspund.
Nu m-am delogat in timpul asta, nu am inchis pagina , etc.
Cum as putea sa raspund?
Lara mami de Errie si Jamie
Hawaii MexicoUS*Europe_and US * Wedding * ErinnKendall*KUALA LUMPUR * Bangladesh_Singapore_Bali * India*Nepal
Aceeasi faza am patit si eu.Probabil nu am am sesizat noi cand ne-a aparut trifoiasul.Sau n-am navigat la o pagina buna.
Tocmai am fost selectata sa raspund dar trifoiasul asta nastrusnic n-apare...Sunt suparata!
Multumesc! Abia azi am vazut!
Adriana mamy de Denis Alin 15.03.2010 si
Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)
Multumesc pentru premiu DC!!! Abia saptamana trecuta am reusit sa intru in posesia lui dupa niste incurcaturi la banca fiindca contul meu de euro era invalid fiindca nu-l mai folosisem demult, iar cei de la banca imi tot spuneau ca de fapt e in regula. Asa ca banii s-au tot plimbat de la expeditor la destinatar si inapoi pana si-au dat seama ca ceva nu e bine. Dar acum totul e in regula, deja i-am si cheltuit, am reusit sa le cumpar puiutilor mei multe lucruri frumoase! Multumesc inca o data!
Adriana mamy de Denis Alin 15.03.2010 si
Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)