Strumfi de iulie-august 2007 (202)
Raspunsuri - Pagina 8
CarlaV spune:
Salutare, gagici sexy!
Ne-am repatriat si noi aseara de pe meleaguri siciliene, am avut numai 26-27 grade zilnic si vreo 20 noaptea, am vazut gay, am urcat pe Etna, am facut plaja, am mancat pizza, paste, fructe de mare si castane, ne-am plimbat pe vreo treime de insula, cam tot tacamul.
Sper ca sunteti bine cu toatele si cu totii, n-am apucat sa citesc nimic dar o sa recuperez.
Luna1 spune:
Salutare. Prima zi de munca a fost naucitoare. Imi venea sa plec la un momentdat. Naspa rau. Atata informatie la greu... In fine jobul e super ok, numai ca, precum orice job nou, inceputul e nasol cand arunca toti cu info in tine.
Timi ce bine ca aveti de ales anul inceperii scolare. Aici nu-i de ales, toti copiii nascuti intre sept 2006 si august 2007 incep in sept 2011. Asta e, ne descurcam noi cumva.
Mychy esti boieroaica la 6 grade, noi avem 0 grade pana pe la 9 dimineata si apoi au urcat pana pe la 4 grade. Bine macar ca nu ploua.
Va pup
ioanaiub spune:
buna dimineata,
inca nu s-a trezit nimeni ?????
o cafeluta, ceva? nu da nimeni? 
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
mychydutza spune:
neatza.....ioana tin eu companie la cafea![]()
carla, chiar ma intrebam pe unde ati disparut.
luna,te cred ca e greu dar sunt sigura ca te vei descurca. bafta maxima in continuare. ![]()
aici e ceatza deasa si friggggggg rauuuuuuu. ieri am iesit undeva intr-un parc sa hranim ratele si am inghetat ca naiba; oricat m-as imbraca mi-e frig de mor. mai am cateva zile si ma intorc, nu-)mi dau seama cand trece asa repede timpul asta. mi-e si dor de andrei, care nu vrea sa vorbeasca deloc cu mine; ma asteptam dar parca as vrea sa-l aud un pic. data viitoare cand plec o sa il iau cu mine; probabil prin primavara sa mai fac un drum incoace
, ca acum numai timp de plimbare nu e. nu mi-am luat mai nimic, ca nu-s reduceri si preturile-s mari. mai degraba cumpar de la noi. o sa-mi fac o provizie serioasa de ciocolata si cam atat. v-am pupat
d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!" 
lulu77 spune:
mneatza,
ioana dau eu cafelutza!
carla, bine v-ati repatriat 
Luna, iti doresc zile cat mai usoare la noul job 
Timi, ce bine arata salata, musia sa o incerc 
pup fetele minunate.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
VOTATI Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
bazar umanitar
Vivela spune:
neata
vreau si eu cafea. toata!! in vena, daca se poate. azinoapte am dormit vertical, plimbandu-ma cu pruncul in brate care tusea magareste si mucea. asta cand nu vomita. si cand nu facea niciuna nici alta, radea. nu pot sa inteleg cum naiba sa razi daca nu ti-e bine. e, da, la 5 luni merge...
de dimi m-a vazut david mirobolanta cu ochii umflati de somn si m-a intrebat ce am. si m-a asigurat ca pe el nu l-a deranjat tac-su (cu care dormise)si m-am mai linistit.
carla, bine ai revenit, te dadusem absenta nemotivat.
mychy, daca andrei nu vrea sa vb cu tine, cred ca ar fi bine ca tati sau bunica sau cu cine vb tu la telefon sa-i spuna ca tu i-ai transmis ca ti-e dor de el, ca-l iubesti, etc. ii ajung la urechi cuvintele astea fie ca vrea fie ca nu si oricat de suparat e, tot ii face bine sa auda. eventual sa ii zici ca poate sa te sune oricand sa vorbeasca cu tine, adica sa lasi canalul deschis in orice moment, chiar daca el n-o sa zica niciodata ca vrea sa vb cu tine. eu cred ca ajuta si chestia asta.
sedere placuta, daca te consoleaza, sa stii ca si aici a inceput sa se mai raceasca vremea. pana ajungi tu, probabil ca incep ploile si frigul ![]()
Traiesc in Orasul Alandala
mychydutza spune:
vivela, o cafea si un croissant iti ofer!
si multi 
; eu stiu ca andrei e bine si asta conteaza. o sa ne impacam noi dupa ce ne vedem;
d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!" 
Timi07 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Vivela neata vreau si eu cafea. toata!! in vena, daca se poate. azinoapte am dormit vertical, plimbandu-ma cu pruncul in brate care tusea magareste si mucea. asta cand nu vomita. si cand nu facea niciuna nici alta, radea. nu pot sa inteleg cum naiba sa razi daca nu ti-e bine. e, da, la 5 luni merge... Traiesc in Orasul Alandala |
Poate sa rada in pauze la fel de bine cum Saya a mea tusea dar nu-i dadea drumul de la tzatza din gura, poti sa-ti imaginezi asa ceva?
Na si acum hai ca mai fac si eu o tura de cafa si portie dubla pt tine sau mai bine mergi si dormi un pic cand doarme Damian
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
stefania_97 spune:
Buna fetele,
Vivela imi pare rau de scena cu politia. Nici eu nu am dor4mit aseara din cauza Catarinei de data asta. La un moment dat i-am luat amandoi in pat cu mine si am dormit ca o stafida iminsa de amandoi dintr-o parte in alta. Ma doare spatele, gatul, mijlocul. Sanatate multa celui mic 
X-raysanatate multa Elisei.
Carla bine ai revenit.
Luna prima luna e cea mai grea. Dupa aia iti vei intra in ritm si va fi floare la ureche
Timi foarte haioase si dragute fetele tale 

Noi suntem ok. Catarina are cosmaruri iar pe Andre l-am mutat in camera lui. tanjesc dupa o noapte de somn fara copii in pat si fara treziri nocturne. Vorba sotului vise maica 
O romanca in Danemarca
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/10 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10
Vivela spune:
uau, Vio, ce repede va miscati!! 
l-am luat pe david cu punga de cornflakes in brate, foarte incantat. cica i-a dat-o o tanti care avea multe pungi :). toti copiii din gradi aveau.
Luna, spor la munca, probabil ca pare greu pt ca e totul necunoscut deocamdata. sunt convinsa ca in 2 saptamani deja totul o sa fie altfel
.
Stefania,
. si eu am dormit o vreme cu amandoi, vai de oasele mele...pana s-a prins david ca il deranjeaza damian cand plange si si-a mutat cartierul general la taica-su.
nu-mi convine imixtiunea asta in patul conjugal, dar instinctul meu de supravietuire e mai puternic.
cand insa e taica-su plecat de pe o zi pe alta, trebuie sa dormim impreuna. acum vreo saptamana mi s-a parut ca patul e mai mare pe lung decat pe lat
si am incercat sa dormim asa. oh, god, ce idee proasta. n-am inchis un ochi toata noaptea niciunul din noi, habar n-am de ce.
plus ca cel mic parca e ac de busola, oricum l-as aseza, el ajunge cu capul la nord, adica fix perpendicular pe mine si apoi incepe si pedaleaza in ficatul meu. uneori ma trezesc dimineata de parca m-a batut cineva cu ciomagul toata noaptea. si cand colo, m-a batut doar cu picioarele...
Timi, nu pot sa dorm ziua orice as face. nu pot. daca incerc, adica o data la 6 luni, fix in intervalul ala suna telefonul de 3-4 ori, ma suna persoane care nu m-au sunat de un an de zile...sau atunci da vecinul o gaura in perete. daca stau treaza, nu suna telefonul, e liniste relativa...
am fost la sedinta cu parintii la gradi. s-a decis sa cotizam pt cadourile de moshi cu cate 100 de lei. idem pt mosul doamnelor (2 educatoare, o ingrijitoare si directoarea). care mai sunt scorurile in alte gradi? (mie mi se pare un pic cam mult - sunt convinsa ca pt multi 200 de lei in plus in decembrie chiar reprezinta o suma...ca nu poti face foarte multe cu ei e o alta problema).
Traiesc in Orasul Alandala