Strumfi de iulie-august 2007 (202)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Timi07

Ai cizme noi? (n-ai dat jos eticheta)

hehe; acu vazui ca au eticheta pe ele; astea-s cizmele de mi le-a luat sormea si de care-s tare mandra; nah, fiecare cu placerea lui

d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

Citat:
citat din mesajul lui Timi07

Ai cizme noi? (n-ai dat jos eticheta)

hehe; acu vazui ca au eticheta pe ele; astea-s cizmele de mi le-a luat sormea si de care-s tare mandra; nah, fiecare cu placerea lui

sunt faine si probabil si comode, sa le porti sanatoasa.

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Michy arati super si iti sta foarte bine cum te-ai tuns! Pe mine m-a tuns o tuta si a facut-o foarte prost si destul de scurt, dar l-am lasat sa creasca putin (n-am mai mult de 3 cm oricum in cap) si saptamana asta merg si eu la un frizer adevarat sa ma tunda frumos. Chiar daca o fi foarte scurt macar sa fie tuns fain.

X-ray sanatate multa Elisei!

Am citit putin la generale despre stirea de la nasa si mi-a cam intrat morcovelul in partea dorsala. Nici in 2012 nu imi convine sa vina sfarsitul pamantului ca mai am multe de facut! Ma enerveaza ca nu pot intra pe stiri decat dupa ce culc fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Michy esti super bengoasa, si tu si cizmele.

Alina sanatate Elisei.

Eu sunt nitel intoarsa, mi-a venit pliantul cu aplicatia pentru scoala pt Adelise si asa am aflat ca nu mai exista doua intakeuri (adica nu-i mai ia la scoala si in sept si in ianuarie in fct de varsta) ci doar unul mai exact in septembrie. In concluzie in sept 2011 Adelise incepe scoala, fiind probabil cea mai mica din clasa (doar daca n-o mai fi vreun nefericit nascut dupa data de 11 august). Sunt plina de nervi caci va avea doar 4 ani, nu cred ca va fi pregatita inca, vor fi acolo copii de 5 ani sau aproape 5 ani (pentru ca in sept incep cei nascuti intre sept 2006 si august 2007).

Maine incep jobul asa ca voi intra mai rar, seara ca nu pot sa ma bag din prima pe forum.

Va pup pe toate.

Mergi la inceput

luna, bafta maxima la nou job; sa incepi cu dreptul si sa-ti mearga toate de la super in sus!
kariris,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

buna dimineata,

va astept la cafeluta

am citit in viteza, pana s-a facut cafeaua ... ce am retinut? nu prea multe

X-ray, sanatate Elisei, o scoateti voi la capat cumva
Luna, bafta la noul job, te asteptam cu impresii
Mychy, ce sa-ti mai zic ... ce bine iti merge [alagalbendeinvidie] [alacarescoatelimba]

Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

mneatza,

Luna
, bafta la noul job si te rog sa incepi cum se cuvine noul job, adik cu DC-ul sa iti mearga bine

Michy, superbe cizmele, dar si posesoarea lor

Kari, te sustin, si eu mai am o groaza de facut...sa amane astia sfarsitul lumi

La noi inca functioneaza santajul in crizele de personalitate.Sper sa tina multttt(santajul, nu crizele).

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

VOTATI Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
mychy,frumoase poze dar sa stii ca m-am bagat si m-am uitat la pozele de la nunta si iti sta foarte bine si cu parul lung,bine eu sunt fun par lung..sa porti iubita cizmele.
x-ray,sanatate elisei...nu stiu ce o fi cu atatea pneumonii,eu nu am auzit pana anul asta sau poate ca sunt mai atenta la subect caci a avut fii-miu...
luna,succes la noul job si acomodare usoara.

Mergi la inceput

neatza; mercic de complimente.....m-am infoiat ca un curcan
ioanaiub, mercic de cafelutza, acushica o prestez, ca abia am facut ochi si aici e 8.30 abia.
of, ce nevoie aveam de un pic de liniste. am avut asa o perioada agitata, si la servici si acasa, m-am certat si cu barbatamiu care m-a tot tutut pe toate partile pt ca am ales sa plec la Brux, si eu am avut asa o tensiune interioara de-mi venea sa ma arunc pe geam; ma rog, a trecut........
georgi, da, am avut parul lung pana acu freo 4 ani, am tot inceput sa-l tund , pana l-am scurtat de tot; sincer e mai lejer asa, chiar daca parul lung defineste o femeie mai bine; au inceput sa-mi apara si fire albe, groase si tepoase, asa ca probabil tot scurt va ramane ca e mai usor de vopsit; doamne, vorbesc de fire albe....cand naiba a trecut asa repede timpu asta??????????? si uite vine sfarsitul si n-am pipat si eu o marijuana, n-am facut sex in grup, nu mi-am ciufulit soacra, pfu .....da cate n-am facut!

aici e o ceata s-o tai cu cutitu.......sper sa n-am surprize la zborul de intoarcere ca si asa imi iau morcovul cu mine.....
v-am pupat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Citat:
[si uite vine sfarsitul si n-am pipat si eu o marijuana, n-am facut sex in grup, nu mi-am ciufulit soacra, pfu .....da cate n-am facut!

NICI EU!

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

VOTATI Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
bazar umanitar

Mergi la inceput