Strumfi de iulie-august 2007 (202)
Raspunsuri - Pagina 14
Vivela spune:
bai, dar saracani rau mai sunteti voi astia din UK, Canada, Danemarca
.
voi nu stiti ca in Ro se traieste bine? nu va apuca invidia? ![]()
(cred ca e vreo frustrare pe undeva, dar toti romanii se vaita de bani - si chiar n-au, dar cand e vorba de cheltuiti, sunt primii care se arunca. eu chestia asta n-o s-o pricep in veci!).
Stefania, m-as muta la voi si maine, asa imi place mentalitatea de acolo ca as fi in stare si sa spal podelele, numai sa scap de aici
.
Dana, nu, nu Silviu...
Traiesc in Orasul Alandala
madabout2003 spune:
Hello !
Ma enervez numai cand ma gandesc ca n’as putea sa imi aduc copilul la serbare pt ca nu am banii sa contribui pt cadou !!!!! Numai ideea in sine ca niste copilasi or sa ramana acasa din cauza asta ma dezgusta 
!!!! Cred ca nici sa imi permit nu as da banii, as aduce’o la serbare iar cand se dau cadourile i’as da un cadou care l’am cumparat eu si as spune: Ia uite mami ce ti-a trimis Mosul direct tie! …Nn stiu nu cred ca e posibil dar dar mi se pare o magarie sa ceri atatia bani pt cadou…ca sa nu mai zic de cadou la doamne!! Frate, la varsta lor mai cred in Mos Craciun!
Habar un am inca cum se intampla aici…Pana acum cum era la dadaca ea le cumpara la fiecare cate o jucarioara (si de fiecare data era ceva ce stia ce ii placea) iar eu ii luam ori o cutie de cioco. Ce o sa fie anul asta o sa va povestesc!
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07
mychydutza spune:
da, chiar eram curioasa sa vad ce zic fetele de afara; deci treaba cu coada caprii e perfect valabila noi;
tocmai ce am venit de la cununie si urmeaza petrecerea; tot asa ca o comparatie, primaria unde s)au cununat le-a trimis prin posta niste autorizatii de parcare provizorii, ca sa nu umble de nebuni cautand un loc de parcare; in sala de ceremonii era si drapelul romanesc alaturi de cel belgian; o chestie marunta dar care arata cata atentie se acodra evenimentului;
aici lumea e relaxata, nu i-am auzit plangandu-se atata pt ziua de maine.......m-am uitat pe 9AM si m-a apucat disperarea: codul muncii modificat, disponibilizari, majorari de tarife; la dreaq parca traim in congo. apropos am un amic plecat acolo in misiune, si din ce povesteste doar aia o duc mai rau ca noi; noi ziczm :asta e si suportam mai departe.
ma scuzati, dar se apropie plecarea si inafara de dorul de andrei nu ma atrage nimic in tara;
carla, se pare ca am limita 35 Kile la bagaj de cala , dar nici daca as vrea nu mai am de unde lua; maine nu cred ca iesim si duminica dimineata zbor acasa cu noaptea-n cap;
v-am pupat
d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!" 
mychydutza spune:
ei si dupa toata revolta asta
, am deschis subiectul de la umanitare si am realizat ca de fapt suntem cei mai fericiti ca avem copii sanatosi; hai trimiteti-ma la plimbare ca am cam batut campii; seara buna sa aveti
CarlaV spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madabout2003 Nn stiu nu cred ca e posibil dar dar mi se pare o magarie sa ceri atatia bani pt cadou…ca sa nu mai zic de cadou la doamne!! Frate, la varsta lor mai cred in Mos Craciun! MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 |

CarlaV spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mychydutza ei si dupa toata revolta asta d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!" ![]() |
Hai, fugi la plimbare, ca poate ti se mai lipeste de mana vreo cutie de bomboane sau niste ciocolata de-a lor, asa, ca pentru zile negre. Si ce-ti veni sa te uiti pe 9AM, esti masochista? Lasa-le in plata Domnului macar pana vii inapoi, ca oricum nu se schimba nimic.
stefania_97 spune:
Mai fetelor pai aici daca zice cineva de la gradinita sa dam un € in plus se revolta toti parintii. Si doar nu e vorba ca n-au bani. Anul trecut am fost in comitetul de parinti a fost una care nici nu a vrut sa faca o prajitura cu banii ei. Ca daca e sa fac sa faca din banii gradinitei.
Platim acum pt gradinita 200 € nimic in plus. Cred ca ar fi revolta intre parinti sa ne puna sa mai cotizam. Nu e vorba de suma ci de principiu. Daca platim in fiecare luna 200€ gata nu mai au voie sa ceara nimic.
O romanca in Danemarca
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/10 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10
Antoanela23 spune:
Buna dimineata, fetelor,
Noroc cu serviciul in weekend ca asa apuc si eu sa va mai scriu.
Ne-am intors din vacanta de aproape o sapt si nici nu stiu cum a fugit timpul.
Mychy, imi pare f rau ca nu am avut cum sa ne vedem, sper sa reusim data viitoare, fie in Brux fie in Buc. Ti-ai ascuns pozele, ca am incercat sa le vad si nu mai merge?
X-ray, ce mai face Elisa? M-am cutremurat cand am citit de diagnostic, sper ca sunteti fff bine deja, multa sanatate.
Luna, cum merge la noul job?
Am vazut ca vorbit de cadouri/serbarea de Craciun la grdinita. Aici nu se face nimic pt ca pica in vacanta. Se face ceva de Mos Nicolae care e mult mai prezent decat Mos Craciun. Copiii fac la scoala tot felul de bricolaje despre asta, invata cantecele, vine Mosul si-i viziteaza la scoala dar oricum nu se face serbare si nici nu se dau cadouri. La noi la serv se organizeaza ceva in fiecare an, insa cadoul consta in dulciuri. Normal ca acasa Mosul compenseaza la greu
. Soniei i-am luat deja un calut din acela care interactioneaza, dar lui Victor inca nu stiu ce-i voi lua. Si scapam de asta si vine Craciunu, va fi mai complicat pt ca vom fi in Romania si nu cred ca am loc in bagaje de cadouri, deci trebuie sa le luam ceva de acolo, dar ajugem seara tarziu pe 23 si nu stiu cat timp vom avea de cuparaturi pe 24, nici cum va fi vremea, in fine, vom vedea, sanatosi sa fim.
Va pup, we placut,
ddanagh spune:
Michi am reusit ![]()
UIte aici:
http://picasaweb.google.com/ddanagh/Toamna2010#
Anto bine ati revenit. 
Ma duc la nani ca acum se trezeste bebe.
un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)
mychydutza spune:
hellou
dana, ce baiat mare si frumos ai! si ce podoaba capilara bogata si bruneta are!!!!!

eu am aterizat cu bine ieri, azi sunt la servici. diseara pleaca si mama.....gata cu plimbarile!
anto, ti-am trimis link cu pozele pe mess. mi-am restrictionat accesul la poze din diverse motive. oricum, nu e bine sa te "dezbraci" prea mult pe internet ![]()
![]()