Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (5)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

va salut din nou mamici dragi!

Laura multa sanatate pentru Mihnea, sa treceti cat mai usor posibil peste boala.

Mely ce mai face Razvi? a inceput marea explorare? si Alex tot asa indragostit de gradi?

Diamar am citit un pic din urma si mi-am dat seama ca esti in cautare de medic ORL-ist la Cluj; din pacate nu te pot ajuta cu un sfat, un nume..eu am avut de a face cu specialitatea aceasta numai in facultate si sincer, decat numele profului il stiu; sper sa rezolvati cumva si sa fie bine. Parerea mea este sa nu cauti neparat pe cineva cu renume ..pe principiul mersului cu sacul la pomul laudat. Doamne ajuta sa fie bine!
cu blogul, rezolv astazi.

Miha ce distractie ai tu acolo! auzi la ei, sa nu care cumva sa se joace unul mai mult; dar nu-i asa ca-i un picut si mai usor pentru ca ultimii ieduti sunt de varsta apropiata? banuiesc ca interactioneaza destul de mult; n-am reusit sa vad pozele, imi pare rau..decat primele 2 din linkul de astazi de dimineata (ce par are Matei!!!) si pe Laura acum..netul meu se pare ca nu-i de mare valoare si pe webshots mi se deschid tare greu pozutele.

Mai, mami, eu te admir pentru increderea ce i-o acorzi Laurei!
imi aduc aminte ce lacrimi si manusite frante am avut eu in adolescenta cand nu reuseam sa-i conving pe parintii mei sa ma lase peste noapte la prietena mea ...cine stie ce faceti voi acolo! (nu gasesc ghilimelele..nu-s la locul lor); tare mult am suferit pentru lipsa lor de incredere, asa ca chapeau!

mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Va salut si eu mamici dragi!
Azi e o zi speciala pentru ca a revenit Danaaaaaaaa!

Sper sa nu fie doar o vizita scurta ci sa apuci sa ne mai povestesti cum e la malul marii. Am tras si cu ochiul la blog si fotografii superbe .

Si daca tot sunt la capitolul fotografii superbe , Iulika, grabeste-te si profita de ocazie. Trimite-ti fotografiile la reviste sau la fotografi profesionisti pentru ca sunt sigura ca ai face o avere dintr-asta. Esti cu siguranta una dintre cele mai frumoase mamici cu burtica pe care le-am vazut.

Laura, sper si eu sa-i treaca repede lui Mihnea si sa nu fie decat o forma usoara.

Miha cu trei iezi, daca e vorba de geolog, arhitesc, chestii dintr-astea pot tolera. Problema e ca, vorba Lilianei, sa nu ma anunte intr-o zi ca se face actor de telenovele.

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Raluk, mi-ai dat o idee tare faina.

_

Mergi la inceput

Fetelor, nu mai stiu care dintre voi ma mai rugase sa o anunt in legatura cu cartea de povestiri. Dati un semn si va trimit PM.

_

Mergi la inceput

Uka te imbratisez draga mea! Referitor la ce fac copilasii, mai, Ana mea imi da semne ca intelege destul de multe, insurubeaza/desurubeaza capacele la sticle si alte minuni, dar nu zice mai nimic; nu ma ingrijorez, dar vroiam sa ne treceti si pe noi in clubul nevorbitorilor..adica, na, mai baga ea cate un ba ba, bu bu, eeeeeeee, iiiiii, dar de exemplu nu a spus inca mama cu directie...zice ma-ma, dar fara sa se uite la mine, cand ii trebuie ceva/ cand nu ajunge la un obiect.
Oricum, Carinu este super, super tare! tin minte ca pana sa vad filmuletele acelea cu ea facand cu ochiu si alte cele, aveam impresia ca Ana-i geniu..l-am chemat si pe barbat si zic uite-te atent la copila asta!..bine, el cum ii carcotas ma intreaba din start cu cat este mai mare decat Ana.
Cert este ca, maimuta cum sunt, de atunci tot trag si eu cu ochiul la Ana, iar ea nimic..numa rade (eu nici nu prea stiu bine face si cred ca se distreaza de fata mea).
Si pufi de la ce vine? ca-i ziceai mereu nu fi pufi;

Ce mai faceti voi cu copilasii? ce-i mai invatati?
Mi-ar place sa citesc treburi din acestea pe forum...uite, eu i-am facut o etajera speciala pentru Ana; bine, nu am construit-o eu, ci am gasit-o aici si am desemnat-o sa fie a ei; are 3 rafturi: pe primul sta canuta cu cioc, cele 3 suzete si un pahar de plastic gol din care se tot face ca bea; pe al doilea sunt niste carticele mici si usoare, iar al 3-lea este pentru 2 carti mai grele de povesti si pentru 2 puzzeluri le lemn...nu am asezat-o niciodata pe Ana in fata etajerei si sa-i spun suzi sta aici si numai aici , dar am fost placut surprinsa sa constat ca ana merge sa bea apa si apoi isi pune canuta, aproape intotdeauna, numai pe raftul de sus.

Timpul meu este un pic mai limitat pentru forum acum...ca si al vostru de altfel, cum bine am vazut; acum nu mai punem pret pe cantitate, ci pe calitate, nu-i asa? dar cand pot, cu mare , mare drag ...

va imbratisez tare pe toate!

Mergi la inceput

Bia multumesc mult! promit sa revin cu povesti de la malul marii...este incredibil de bine, am asa o senzatie ca sunt in vacanta; Ana, in schimb este putin speriata de mare, dar probabil este numai o faza, de inceput.
Te pup! ce idee minunata sa faci ceva pentru a ajuta mamicile..sunt convinsa ca o vei face tare bine!

Mergi la inceput

am uitat ceva: am cumparat hrisca, cu gandul sa-i dau si Anei; voi cum o preparati?
pentru mine este o chestie noua, astazi am mancat prima data...am pus-o de aseara la inmuiat si dimineata am papat-o pe post de cereale; nu as spune ca sunt innebunita dupa ea, dar ii mai acord ceva timp

ma gandesc sa o fierb...

Anei ii plac toate ciudateniile: mei, quinoa..s-ar putea sa am succes si cu hrisca asta; carne nu vrea, in schimb...habar-n-am de ce! este alta textura, nu stiu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

am uitat ceva: am cumparat hrisca, cu gandul sa-i dau si Anei; voi cum o preparati?
pentru mine este o chestie noua, astazi am mancat prima data...am pus-o de aseara la inmuiat si dimineata am papat-o pe post de cereale; nu as spune ca sunt innebunita dupa ea, dar ii mai acord ceva timp

ma gandesc sa o fierb...

Anei ii plac toate ciudateniile: mei, quinoa..s-ar putea sa am succes si cu hrisca asta; carne nu vrea, in schimb...habar-n-am de ce! este alta textura, nu stiu...

Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate...

Dana, te imbratisez. mi-a fost dor de tine. sincer, sincer.

Si Maia papa hrisca, quinoa, mei, fulgi secara, orz, ovaz, grau... Toate le fierb. Intr-o vreme le papa si simple, fara niciun fel de adaos la ele (dar fierte). Acum nu mai vrea sa le serveasca asa. Insa zilnic ii pun in legume si in fructe.

Cerealele integrale sunt pe primul loc in topul celor mai sanatoase alimente.

Maia cat sta afara roade la biscuiti din orez expandat. Am gasit cu din orez si tot felul de cereale: amarant, mei, quinoa....etc.

Nu prea am timp acum. Revin diseara. Te pup.

---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui biaz29

Fetelor, nu mai stiu care dintre voi ma mai rugase sa o anunt in legatura cu cartea de povestiri. Dati un semn si va trimit PM.

_

Mai are sens sa zic ceva????

Danuta Te si un buchet imens de si si toate de pe forum de-aici (da' n-o gasesc pe-a treia nici sa ma bati).
Sunt pe fuga dar mai scriu si de-acasa.
Dar sa stii ca mi-a fost un dor imens de voi .

Raluk te-astept la cotitura, mamis, ca vreau sa te putin si dupa-aia sa stam de vorba. Da??? Sa nu te dai lovita-n aripa. Stii tu la ce ma refer

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Laura sper sa va insanatositi rapid!

Dana mi-a fost un dor incredibil de tine! si vad ca am primit ce am vrut, mai multe mesaje superbe!

Hepi unde gasesti asa variate rondele? Eu numai orez sau grau. Te pup! Vezi, trebuia sa intre o "Dana" ca sa intri tu. Acum ca ai mai scris si tu, poate mai intra si "Dana" techila

Lili am lipsit, mami, ca doar la 16:30 l-am adormit pe pui. Prima data azi, da, asta e somnul de dimineata . Si pun pariu ca mai am doar cam un minut liber de internet. Sau oare azi va avea un singur somn, si atunci il prelungeste la o ora?

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13

Mergi la inceput