Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (5)
Raspunsuri - Pagina 17
miha74 spune:
vik- stiu despre ce vorbesti (chiar si despre biosenzori).
de la mine ai multe multe . ce mai face Isa? Nu ti-a dat peste notite? ca la noi e teroare cu caietele Laurei. trebuie sa inchida usa la camera ei cu cheia, ca Matei a dat de gustul coloratului, si coloreaza....tot ce ii iese in cale, iar Iris rupe
si cum bine se spune cine se scoala de dimineata departe ajunge:
am reusit sa ajung si eu la zi cu poznele
http://entertainment.webshots.com/photo/2962343000102667571vxcsoA
sa aveti o zi mirobolanta
Dana15 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_uka Ceva interesant : http://forum.7p.ro/Dezvoltarea-copilului-de-la-13-la-18-luni.aspx?g=posts&t=2678 Noapte buna! mami de de 1 an Nihil Sine Deo |
hi hi hi, nu ca era nevoie, dar Uka mi-a confirmat ca am o fetita extraordinara!!! Ana a trecut demuuuult de la 2 somnuri in timpul zilei la unul (bine, sunt si exceptii..rare!) ; si cand are ea chef, isi da vestuta/geaca jos cu mare talent!
Ralu tu ce zici? nu-i asa ca-ti creste inima de mandrie?
va pup dragelor! si va imbratisez cu muuuult drag!
mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)
mary_07 spune:
Buna dimineata!
Dianama bucur ca incet incet mai eliminati din alergii .Poze cu minunatii baieti cand ne mai pui?
Miha,ai 3 copii superbi .Parul lui Matei imi place la nebunie (spre ultimele poze am bagat de seama ca l-ati tuns ),Iris iti seamana foarte bine iar Laura stiu ca e o domnisoara in toata regula (poate nu m-am uitat eu atent,dar nu am vazut-o prin pozele astea ).
De fiecare data cand ma intreaba cineva daca vine si bb3,imi amintesc de tine ,ce minuni ai langa tine si cat de fericita si implinita esti (chiar daca,a avea 2-3 copii implica si multe greutati). Jos palaria in fata ta!
Dana,ma bucur tare sa te vad
Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
diamar78 spune:
Sal!
Dana , de cand te asteptam. Ati ajuns la cuibusorul vostru? Nu mai stiam de voi si nici pe blog nu am mai putut sa intru ca mi-a expirat invitatia.
Vacker Iulika, pur si simplu radiezi iar Bruce e baiat mare.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea.(Psalmul 33:13)
happy_uka spune:
Neata!!
Miha, multumim de poze! e activitatea mea preferata, sa vad poze cu copii frumosi, daca i-am si cunoscut, sunt cu atat mai fericita! Ai o familie tare cool!
Danaaa, am vazut si de la voi poze, din noua voastra home (cum e home in franceza? ) .. nu am putut comenta, din pacate, as fi vrut sa zic cat de tare imi place aerul acelui orasel, ce faina e marea, ce dulce e Ana, ce frumoasa esti tu, ce fericiti au fost bunicii de revedere, cat de mult va admir! Va pup si sper sa ai timp sa vorbim des!
Ref articolul ala despre activitati copii la 13-14 luni, Carinu nici nu ajuta la treburile casei, nici nu pune capace la borcane, ea e cu dansul si maimutareala ..cineva trebuie sa le faca si pe astea, da?
pupici multi!
mami de de 1 an Nihil Sine Deo
suede spune:
Buna fetele,
Va scriu de pe telefon, ca PC- ul a crapat.
Si pentru ca ,, La vita e bella'' in week- end Mihnea a facut se pare o noua tulpina de rotavirus. Nu stiu de unde si cum, dar cert este ca a facut 39,5 febra. Nu scadea deloc, nici cu antitermice, nici cu supozitoare, abia cu algocalmin injectabil a cedat. Eram disperata... Varsa medicatia, scaune moi... Era clar pentru mine ce are, dar de ce iarasi? Oricum n- am raspuns la aceasta intrebare si ma rog ca acest nenorocit de virus sa nu aiba prea multe tulpini, ca se pare ca noi nu scapam nimic.
Acum nu mai face febra si inca papa regim, ca sa reglam scaunele!
Imi era dor de voi!
Pupici!
Never say never!
happy_uka spune:
Laura, imi pare tare rau.. , sper sa treaca mult mai repede de data asta! pup frumosul Mihnea!
Va las niste poze la cub ..nu ca-s superbi?
miha74 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_uka Laura, imi pare tare rau.. , sper sa treaca mult mai repede de data asta! pup frumosul Mihnea! Va las niste poze la cub ..nu ca-s superbi? mami de de 1 an Nihil Sine Deo |
super tare! x3 super tare! mi-ai facut ziua mai frumoasa! am inchis linkul si tot pe cei3 ii am in fata ochilor.
miha74 spune:
laura- sanatate multa pentru dovlecel si multa rabdare tie! mama lui de virus!
mely- mda Laura nu prea e in pozele cu pititci, ca ea nu prea serveste cu noi in parc, ca este la scoala. dar de la un timp nu prea serveste cu noi nici in week-enduri la gratare, decat daca vin amicii cu fete mai mari. si oricum are alte preocupari, mai pica si cate o aniversare, cate un meci de volei, sau mai doarme la prietene sau dorm prietene la ea. las' ca vedeti voi. de fapt Carina si Natalia au inceput deja
uite aici am prins-o cu noi in parc: http://entertainment.webshots.com/photo/2976628320102667571xxvjbD
miha74 spune:
Ref articolul ala despre activitati copii la 13-14 luni, Carinu nici nu ajuta la treburile casei, nici nu pune capace la borcane, ea e cu dansul si maimutareala ..cineva trebuie sa le faca si pe astea, da?
pupici multi!
[/quote]
uka mami- copiii fac ce vad in casa.
A mea par example, cand da de mop sau vreo laveta e fericire maxima, imi luceste gresia