Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (108)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

am revenit

raportez o super plimbare afara, e fffff cald si frumos, as mai fi stat dar deja obosisem si nu stiam cum sa ajung mai repede aksa.
am dat o tura si la un eco rapid k ma mananca
bebelina a luat 500g in 2 sapt, adica are 1850g, tot mai mica cu 3 zile, dar nu e nimic. bine infipta in col (cica tre sa am grija), cordonu sucalit tot in bratele ei sa nu-l piarda cumva. era la ora de somnic. abia spre final a deschis ochisorii si a inceput sa loveascsa, sa deschida gurita. are niste ochisori maaariii si buze groaze de iti vine sa o mananci . pacat k nu au iesit pozele cum trebuie. important e ca e bine.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 32+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

buna burtici cu buburuze! am fost cam prinsa zilele astea, curatenie in casa si tot nu am terminat. Dar azi am luat pauza, ca parca simteam ca mi se face rau daca mai fac ceva!
Azi am primit si primul cadou pt bebe trei perechi de sosetele, ambalate frumos intr-o cutiuta in forma de inima. Si am primit si pt mine 4 carti despre cum sa cresti bebele si sa fie cat mai simplu. Cartile sunt scrise de o tipa Gina Ford, am inteles ca e destul de renumita prin UK... de acum ma pun pe citit, cu dictionarul langa mine (sunt in engleza), ca tot mai sunt ceva cuvinte de nu le pricep...

Acum va las, ma duc sa fac o baie si fug sa ma intalnesc cu sotul. Mergem la Ikea sa cumparam un dulap!

toate burticile!

Gabriela
29 saptamani Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

BEBELU, iar studiasi cupilu`? Eu vaz ca nu mai ai rabdare...

ZIKI, scoate-ma in parc! C-am clocit de vai de capul meu...

MIRELA, pai esti tare-n col! Doamne-ajuta!

Pup,
Gabi, Ioana si bebe de 27 de saptamini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Am vazut niste filmulete pe youtube cu niste tanti care crosetau
In momente de astea mi-e ciuda ca buburuza mea e cu putza . Dar las' sa fie el sanatos, ca pot eu sa traiesc si fara sa-i crosetez floricele.
Daca sunteti curioase... www.youtube.com/watch?v=x3XbDzz0xA8&feature=channel" target="_blank">floare crosetata

24+
Bebe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabivalceanu

BEBELU, iar studiasi cupilu`? Eu vaz ca nu mai ai rabdare...

Pup,
Gabi, Ioana si bebe de 27 de saptamini.

ma omora curiozitatea sa vad dc a luat in greutate si cat a luat. k data trecuta mi s-a parut cam micuta.
asta mi-a zis k de pana la nastere, ar trebui sa se dubleze k greutate. deci ar ajunge undeva la 3500g. eu zis k e super bine. acu sa vdm k stiu k astea sunt estimative.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 32+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

eu am impresia ca pe zi ce trece burta mea e din ce in ce mai mare

+29 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

BEBELU, 2,700 kg, 3 kg, 3, 500... n-au nicio importanta. Bebe mai mic la nastere creste mai repede in prima luna, bebe mai mare, mai usurel... Bunica mea avea o vorba: lasa copilul sa creasca in scutece, nu in burta (pt ca spera sa nasc natural si atunci greutatea bebelusului devine o problema).
Eu am o prietena care a nascut o fetita de 2 kile... acum, la 6 ani e o batoza de 35 de kile, saraca! Altii, la nastere au 4 kile si la un an abia 9...
Sanatate sa fie!

Gabi

Mergi la inceput

Asa e Gabi, sanatoasa sa fie. numai k ma speriasem un pic data trecuta k era mai micuta. ea mereu fiind mai mare. dar acu mi-au trcut toate gandurile "negre", m-am linistit si sunt super happyyy k totu e ok.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Ce fac fetili? Eu am fost pe afara ca nu mai rezistam sa vad soarele asta si eu sa stau in casa.Am ajuns acasa si m-a luat un somn.Am dormit vreo 2 ore.
madalina bine ca a iesit tati din spital
ciudatica stai la pat ,asta e, pentru bebe facem orice.lasa ca iti tinem noi companie aici
diana bine ai venit, inca o buburuza cu pasa .
zumzu si eu am tensiunea mica de obicei, cam 8.5.uktima data cand mi s-a luat tens o aveam 9.8,a zis ca e mai bine si sa continui sa ma hidratez.Singurul simptom la mine e ameteala,cand ma ridic din pat.
alinush frumos nume ai ales pt bebelina
ralu ma bucur ca esti mai bine, si buba a iesit bine la eco.
tunde sa ii spui sotului sa se fereasca, ca daca-l prindem..

carmen
30+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyleeks spune:

vreau si eu la echo sa-mi vad puiutzul

28 + Kevin Claudiu Daniel

Mergi la inceput