Fluturasi de martie-aprilie 2011 (67)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Neatza dragele mele burtici!

Ma bucur ca v-a placut printzul meu si ca l-ati admirat!

Si eu sunt treaza de la ora 6:45, ma rog in fiecare dimineata la ora aceasta ma trezesc si m-am apucat si eu de treaba prin bucatarie, am facut 4 checuri, am bagat o masina si am si intins rufele.

Ar trebui sa bag si eu aspiratorul, sa spal pe jos, insa nu stiu daca mai pot, ca am cam obosit ca de 4 ore nu am stat locului nicio clipa.

tuturor!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 24+ Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamira spune:

Nu pot sa plec pana nu va pun o piesa pe care eu o ascult de dimineata incontinuu http://www.youtube.com/watch?v=hXCaBtJnyac
Bebelina e super incantata de ea si sper sa va placa si voua.
Gata plec

_
fericita cu o minune de in burtica alintata gombotica Alesia Maria 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

roxy, dragutza imi tb sut in fund sa plec la spital... sa iau rez la analize...
ca de curat nu e pb
la starea de nervozitate pe care o am acum frec trei palate...
anamira ,iubita nu stiu ce sa zic vezi si tu.. papa ce-ti face bine daca exista asa ceva
felicitari pt bblina de 424 de grame pt mamica ce se lauda mai devreme , marti imi vad si eu printesa
si pe strumph lasati-l sa doarma ca la ea e devreme rau nici 9 nu e...

mami de de 7 ani si ingeras si 21+cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui shihana

Buna fetelor..V-am tot citit,dar nu reusesc sa ajung la zi cu cititul, sa tin pasul cu voi..Acum va scriu fiindca am venit de la morfo de trim II si m-am gandit sa va spun si voua....In primul rand nota 20 ptr dr Herghelegiu..calm,atent,bun profesionist..a analizat totul atent..chiar daca bebelina mea dormea dusa cu funduletzul in sus , el a avut rabdare sa se intoarca si s-o analizeze si din fata..deci:are 424 g, varsta biometrica:23 sapt..mi-a dat o gramada de grafice...poze..cam asta...Ma bucur k e totul ok

aa..n-am avut ce face cu fetita mai mare si am luat-o cu mine..vai ..ce greseala...a plans de numa...s-a speriat..ea se astepta sa vada un bebe ca ea in burtica...si s-a speriat tare..mititica...

mamica de printzesa [ zana] MAYA (28.07.2006) si + 21 s +4 z

Felicitari!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 24+ Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

pa plec la spital..
tineti-mi pumniii!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

pa plec la spital..
tineti-mi pumniii!

Mergi la inceput

Felicitas superbe pozele si ce burtica frumoasa ai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Shihana, felicitari pt bebelina dolofana!

Roxy

Ailed, te asteptam cu vesti bune!

Andreea, pai la cata treaba ai facut, cred ca o pauza mai lunga e binemeritata! Lalely, asemenea! Eu sunt pe dos. Eu incep cu pauza : capucino, laptop, pensat, si acu ma apuc si eu de treaba. Asta e. Tot e bine ca ma apuc...

in sapt 17+ cu minune de vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SVETLANA_B spune:

Fetelor, se pare ca numai la mine acasa e dezastru, dar eu cand vin seara de la sv nu mai am chef de nimic...fac asa, ce apuc un pic, ca la 9 dorm dusa deja... cine, cu spiritul dezvoltat al curateniei, vrea sa-mi faca o vizita? (glumesc)...

Waiting for a miracle !!! in 20 sapt cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Lasa Svetlana, acu si la mine e mizerie si deranj. Tocmai de-aia m-apuc de curatenie. Nu te gandi ca o fi vreo farmacie... Mai ales ca noi stam intr-un apart mic inchiriat si avem cam multe lucruri pe care nu prea avem pe unde sa le punem. Peste tot, prin fiecare colt mai e cate ceva. Dar nici nu-mi fac probleme pana nu ne vom muta la casa noastra, las sa stea pe acolo.

Acu, gata. Am terminat si de pensat. Ma duc la treaba.

in sapt 17+ cu minune de vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput