Fluturasi de martie-aprilie 2011 (67)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

Simona la cafea dau eu niste ce vreti voi..
Doar sa va treziti...
Nu cred ca vor comenta cand le iei fisele din partea cealalta..le spui si tu ca n-ai fost multumita de servicii

mami de de 7 ani si ingeras si 21+cu

hihi, eu m-am gandit sa fiu mai "discreta", sa-i spun ca ne mutam cu locuinta de mi-e mai aproape, ceea ce este o buna parte de adevar....Oricum, ai mei sunt inca la ea cu fisele si nu pot sa comentez exact ce mi-as dori...

Simona, mami de baieti David, Matei si 23+ Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SVETLANA_B spune:

E pasiva activitatea de dimineata, in schimb seara am vazut ca sunteti f active . Eu in schimb aseara la 21.00 deja dormeam...si strans de tot, ca m-a sunat o prietena la 21.30 si nu am auzit...
Diseara plec la Iasi in vizita la cumnati, o sa stam tot wk la ei, asa ca abia luni o sa revin...of cred ca o sa am de recuperat atunci

Waiting for a miracle !!! in 20 sapt cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamira spune:

neata fetele !

sper ca mai prind si eu pe careva dintre voi online ca de obicei cand apar eu toate fugiti Da nu-i bai ca nu ma supar ca-mi sunteti dragi

lalely07 sa stii ca si eu am aceeasi stare de somnolenta ca si tine deci nu esti singura. Daca as putea as dormi nonstop Pp ca este normala starea asta, doar tre sa se odihneasca cat ai mult

Nu mai stiu care dintre voi se plangea de arsuri. Ei bine de ieri au inceput si la mine cu toate ca mi se pare ca vin prea devremea. Ma steptam sa a viziteze acolo pe la 7-8 luni nu la 5 Daca stiti ceva remedii, sugestii le astept cu mare drag.

_
fericita cu o minune de in burtica alintata gombotica Alesia Maria 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Pupici mamici dragute...
stiti la ce ma gandeam eu acum, cum ama arata noi toate in parc cu carucioarele.....
asta ca tot imi fac de lucru sa nu ma duc la spital sa iau rezultatele
Sunt copil, nu?
Anaxena ai grija si mai si odihneste-te...

Mergi la inceput

anamira stinge arsurile cu laptic
si eu dorm pe mine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Madutz, gand la gand. Si eu m-apuc de curatenie. Aspirator, praf, mop si pe deasupra intentionez sa spal perdeaua din balcon si geamurile de acolo. Sa vedem daca ma tin de plan.

Si sa fac niste macaroane cu branza si stafide la cuptor.

Distractie placuta maine la party

in sapt 17+ cu minune de vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

anaxenasper sa-ti rezolvi problemele la salon si sa ai mai mult timp de odihna

ama si eu beau cafea cu mult lapte. nu are nimic. eu chiar beau numai 2 guri si restul lapte. nici macar o cescuta de cafea nu este.

S-a intamplat minunea mult asteptata25+

Mergi la inceput

cand va citesc ma apuca si pe mine cheful de curat...
dar va rog dati-mi un sut stiti voi unde...sa plec odata
ca de dim am pus o masina la spalat am facut curat in buc , am curatat aragazul...si acum ma gandeam la niste perdele... ca-mi facura fetele astea pofta...
dar eu tb sa plec...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamira spune:

simonacip si eu m-am mutat la alt medic de familie de cand am ramas insarcinata pt ca efectiv nu o suportam pe fosta mi se parea o capra incompetenta si o babalaca (scuze expresiile da asa era). Motivul pe care l-am bagat a fost distanta prea mare pe care tb sa o parcurg pana la ea si de aceea sunt obligata sa aleg alt medic. Astea au fost texte da no tb un motiv . Bine ca n-a comentat ca altfel ii ziceam doua

_
fericita cu o minune de in burtica alintata gombotica Alesia Maria 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shihana spune:

Buna fetelor..V-am tot citit,dar nu reusesc sa ajung la zi cu cititul, sa tin pasul cu voi..Acum va scriu fiindca am venit de la morfo de trim II si m-am gandit sa va spun si voua....In primul rand nota 20 ptr dr Herghelegiu..calm,atent,bun profesionist..a analizat totul atent..chiar daca bebelina mea dormea dusa cu funduletzul in sus , el a avut rabdare sa se intoarca si s-o analizeze si din fata..deci:are 424 g, varsta biometrica:23 sapt..mi-a dat o gramada de grafice...poze..cam asta...Ma bucur k e totul ok

aa..n-am avut ce face cu fetita mai mare si am luat-o cu mine..vai ..ce greseala...a plans de numa...s-a speriat..ea se astepta sa vada un bebe ca ea in burtica...si s-a speriat tare..mititica...

mamica de printzesa [ zana] MAYA (28.07.2006) si + 21 s +4 z

Mergi la inceput