Fluturasi de martie-aprilie 2011 (67)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

andreea le asteptam.

acum chiar ma retrag,,,,cu contractiile mele :(((
somnic pufos

mami x2 , de fetita cu codite si s 25

Imi pare rau ca iar ai contractii. Parca scapasei la un moment dat. Cred ca ar trebui sa iti faci un obicei din a lua no=spa. burtica sa treaca durerile. Somn usor.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 24+ Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

V-am vazut pozele de pe picasa mamicute. Ce frumoase sunteti toate, toate. De copilasi nu mai zic. Burtici care mai de care,rotunde, tuguiate. Superbe!!! .
Ei ce sa facem cu kg astea trebuie sa luptam cu ele, dar nu exagerat.
Oricum nici atatea discutii despre pajituri nu-s bune. Oricum vin sarbatorile si atunci oricum o sa fie prapad, cel putin la mine il prevad si m-am ingrasat 11 kg si mai sunt inca 4 luni, poate mai putin. Norocul meu ca sunt inalta, ca altfel ca butoiu as fi la cat mananc.Oricum ma felicit ca in ultima luna am pus doar 1 kg. In jurul sap 17-20 am crescut mai brusc in kg:5kg.
Am pus, de fapt inca pun poze de la nunta si din Egipt.
Chiar azi vorbeam cu sotul despre botez: el vrea cu petrecere, cu tambalau, eu nu prea am chef.Normal ca doar eu m-am ocupat mai mult si de nunta. Mai vedem noi, numa sa iasa minunea si sa fie sanatoasa.
Multumesc la fete de urari. Chiar a fost bun concediul sau saptamana de miere intarziata, cum s-o numi,avand in vedere ca va veni o perioada foarte frumoasa, dar si obositoare.
Ma duc la somnik. Vai ce greu merge netul asta!
De se trezeste a meu si ma gaseste treaza la ora asta asa ma cearta ca nu dorm la ora asta.

Feli cu Miriam in burtica 24 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SVETLANA_B spune:

Neata burtici!

Eu acum am intrat... am fost ieri la med de familie, dar nu am gasit-o :(, sora medicala a uitat sa ma sune sa-mi spuna ca nu va fi dr. Asta e, in schimb m-am inteles pt concediu pt toata sapt viitoare , abia astept.
Acum ma duc sa va citesc din urma
pe toate

Waiting for a miracle !!! in 20 sapt cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Neata,

Svetlana, bine ca ai rezolvat cu concediul.

Andreea, ce frumoase si clare sunt pozele cu bebe . Sa fie sanatos! Ale noastre nu-s chiar asa, dar de', e si mai micut.

Felicitas, superbe pozele tale (si burtica la plaja ). Mi s-a facut dor de mare. N-am ajuns anul asta, ca de', ne-am apucat sa ne facem casa... La anul e bebe mic... asa ca... mai bine nu ma mai gandesc. Sunt indragostita iremediabil de mare

Ama pe burtica. Ce bine se vede!

Yasmi, sunt tare curioasa sa ne povestesti despre spitalul particular.

Lalely, sa stii ca la mine chiar e burta tuguiata. Deci in cazul meu, treaba cu baietelul s-a adeverit.

Anaxena, cel putin ai rezolvat cu salonul?

toate burticile. Va astept la capucino. In dimineata asta mi-am facu din acela cu rom

in sapt 17+ cu minune de vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Neata burtici frumoase!
Ce liniste e...
azi ma duc sa-mi iau rezultatele la glicemie...
Catankcand am citit m-am gandit la tine, si eu sunt moarta de frica pana aflu rezultatele..
Yasmy , dar dr. tau ce a zis de contractiile astea care se repeta...?
Va pup si va citesc cand ma intorc de la spital...
.

mami de de 7 ani si ingeras si 21+cu

Mergi la inceput

alina06st daca dispui de finante la vara te poti duce cu bb la mare..
fetita mea e nascuta in aprilie si eu am fost cu ea la mare cand avea 4 luni jumatate si i-a prins tare bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

neata...n-a dat nimeni ?
Superbe pozici Felicia si Alina, Andreea(ce bubulina ai tu acolo). Voiam sa-ti vad si burticutza!
Svetlana, perfect cu cm-ul. Bine ca ai reusit! Eu am fost ieri la dr pediatra si de familie...i-am luat o cafea si o cutie de bomboane de ciocolata, am zis ca-i mai bine totusi decit flori, macar sa fie multumita. Si a fost, era toata un zambet...Sper sa fie asa in general si nu pt ca i-as duce ceva...Acum e partea mai grea cu luatul fiselor de dincolo...

Simona, mami de baieti David, Matei si 23+ Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Simona la cafea dau eu niste ce vreti voi..
Doar sa va treziti...
Nu cred ca vor comenta cand le iei fisele din partea cealalta..le spui si tu ca n-ai fost multumita de servicii

Mergi la inceput

Yasmi, diferenta de pat intr-adevar nu e mare, dar asta mai mare se face junior, si cred ca o sa-l luam, tot cred ca va fi mai bine, mai comd... ma gandesc...

Mergi la inceput

Nilufera bine ai venit! Sa ai sarcina usoara si bb sanatos!

Mergi la inceput