Nov-dec 2010-Bv Madanic!! Hai Dosita!!!(155)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Ce batista bebelusului v-ati cumparat? As prefera una care sa nu se racordeze la aspiratorul casnic.

Mami de printisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

HAI DOSITA!!!

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Beatrice si eu mi-am luat cantar pana la urma, si incerc sa o cantaresc seara inainte de baita. Insa pt mine e f important sa am o idee de cat ia in greutate avand in vedere ca nu stiu cat lapte am ( desi cred ca am destul deocamdata) si nu ma mulg ci pur si simplu o pun la san de cate ori cere, si astept sa se regleze singura ( cred ca e o metoda destul de olandeza asta).

Tu ii dai combinat biberon si san?

Alessiei i-am dat in spital 20ml de LP pt ca nu reusea sa manance la un moment dat, si tare mi-a placut metoda lor: adica mama sau tata dau lui bebe degetul mic sa il suga iar pe langa el strecoara cu seringa lapticul. Tragea bebe din deget de mai sa il inghita. Sincer nu stiam metoda.

Alina si missele Amalia 17.11.2005 si Alessia 02.11.2010

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei

Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_1984
Acum mai am o problema, poate e cineva care ma poate ajuta. Ma confrunt cu o constipatie groaznica, pur si simplu am incercat tot ce am auzit.
Alina mami de Ruth (14 mai 2009) si 37+
poze

Alina, mie doctorul mi-a prescris Dulcolax impotriva constipatiei, dar nu stiu daca in USA se gaseste. Mai poti incerca compot de prune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Beatrice am dat un search pe google si am gasit asa: laptele matern poate fi tinut la frigi 8 zile iar la temperatura camerei 19-22 grade 24ore, colostru dar 10-12 ore

Sursa: http://www.almafil.com/html/feuillets_conseils/utiliser_tire_lait_conserver_lait.php

Alina si missele Amalia 17.11.2005 si Alessia 02.11.2010

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei

Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas.

Mergi la inceput

Nu-i dau bibe ca abia l-am dezobisnuit de bibe, statea cu gura cascata si astepta sa-i curga lapte in gura, nici nu stia ce e acela san. Ori ii dau numai la san, ori il alaptez prin sistemul SNS.

http://www.medelabreastfeedingus.com/products/breastfeeding-devices/51/supplemental-nursing-system-sns

a se descarca pdf-ul din josul paginii.

Mami de printisor

Mergi la inceput

Multumesc Alinush

Mami de printisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui Elfica
Fetelor, desi fetita mea are 18 zile, sanii mei tot nu s-au obisnuit si ma dor foarte tare sfarcurile. Voi patiti la fel sau ar trebui sa imi fac griji ca nu stiu cum sa o tin la san, cum sa ii dau sa apuce sfarcul. Acum imi ard amandoua sfarcurile, desi dupa ce suge, le dau cu Garmastan de fiecare data si in rest fac streaptease prin casa, tinandu-i la aer. Dar... in loc sa treaca, parca se acutizeaza durerea...
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010

Elfica, da-te pe mameloane cu Bephanten si stai cu sanii la aer. SI eu am Garmastan si le-am spus asistentelor la maternitate ca am si Bephanten si Garmastan si toate mi-au spus ca ranile nu trec decat cu Bephanten, cica Garmastanul e mai mult pt stimularea lactatiei si deschiderea canalelor prin care vine lapticul, nu prea vindeca ranile. La mine Bephnaten a avut efect maxim!
Acum, legat de iesitul afara: eu il scot dupa ce il schimb si il alaptez si face nani de obicei pana ne intaorcem de afara, uneori si o perioada dupa ce venim. Eu ma pregatesc dinainte, cand se trezeste el il schimb, ii dau sa pape, apoi il imbrac cu hainele de exterior si iesim. Eu vreau sa va zic ca am stat si 2 ore cu el afara zilele trecute si tare bine s-a simtit. Am fost miercuri afara cu ambii pitici, am stat 2 ore si a mai dormit inca 45-50 min dupa ce am venit de afara. Astazi cred ca repetam iesirea, e frumos (ca ieri nu am avut chef, norul ma deprima).
Baita se face inainte de masa, iar daca ai o temperatura ok in camera, fara surse de curent sau aer rece, dupa ce o stergi bine si o incalzesti in prosop, ii poti face repede masaj. Oricum, masajul nu dureaza f mult, pt ca probabil va plange de foame .
Eu te-am sfatuit din experienta proprie, de la prima sarcina si de acum, sper sa te ajute ce am scris. Probabil ca alte mamici au opinii diferite, stii cum e...cate bordee, atatea obicee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Felicitari, Madanic! Sa-ti traiasca ursuletul!
Chiar intrebasem aseara de Madanic...
Alina, nu stiu daca in SUA se gaseste, eu am folosit DUFALAC, e un laxativ usor si te scoate la wc super, chiar daca esti constipata de mai multe zile. Oricum, sunt permise laxativele pe baza de lactoza, incearca sa intrebi acolo de un laxativ usor, pe baza de lactoza.
Ioana, Vigantol eu ii dau 2 picaturi inainte de masa, una din ele, ca nu-mi amintesc de fiecare data sa-i dau dimineata, la prima ora. Pe prospect oricum nu scrie cand anume trebuie administrat. Eu ii picur in gurita Vigantolul, ca el la foame tine gura deschisa, pregatit sa primeasca sanul.
Infacol eu nu-i dau la fiecare masa, avem zile cand nu-i dau deloc. Daca vad ca e ok cu burtica si ca trage parturi, atunci consider ca nu avem nevoie de "ajutor" pentru digestie. Dar bebeii care au colici serioase ar trebui sa primeasca o pipeta plina, inainte de fiecare alaptat. Pentru cei care iau Infacol si nu au rezultat, Colief e iar f bun. Fata de Infacol, Colief e medicament, pentru ca are in compozitie o enzima care "omoara" balonarea.

Am si eu o intrebare, daca ma poate ajuta cineva... bebe David e foarte "harait" de 2-3 zile, are mucisori pe care eu nu am reusit sa-i scot. Am luat si apa de mare special pentru a desfunda caile nazale, am pus si ser... dar el tot asa, respira greu si noaptea a devenit alba pentru mine, nu dorm deloc, stau sa-l intorc de pe-o parte pe alta, ca sa poata respira. Ce sa fac?

Ana,
mami de pui mic, David Ciprian, minunea minunilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Claudia, eu cu Garmastan m-am vindecat de rani. Am folosit un tub de lanolina de la Bioclin si nimic, nicio ameliorare, insa in 3-4 zile cu Garmastan, sanii mei sunt alive si fara nicio rana. Nu pot sa spun ca stiu de efectele lui Bepanthen, ca n-am folosit, dar nu poti sa-i iei meritele Garmastanului, ca eu sunt exemplu viu.
Elfica, nu trebuie doar sa aplici Garmastanul si atat... maseaza pana se absoarbe si mai ramane doar un pic cremos mamelonul.

Ana,
mami de pui mic, David Ciprian, minunea minunilor!

Mergi la inceput