Nov-dec 2010-Bv Madanic!! Hai Dosita!!!(155)
Raspunsuri - Pagina 8
Vasari spune:
Doura ma bucur ca esti asa tonica, eu am emotii, desi ma bazez mult pe Maria si surioara sa ma mentina in forma.:)
Eu am avut niste contractii groaznice azi-noapte, cam de 1 min fiecare, la 3-4 minute, pana spre dimineata. Am luat doua no-spa si un magneB6, iar acum sunt f obosita, Maria mi-a dat trezirea ca de obicei... 50% eram sigura ca nasc si eram ingrozita ca e bb prea mic.:(( Mi-am facut ieri cumparaturile pt bagaj, insa unele inca nu se uscasera, alta problema.:))
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s37
anya2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnica Anya si bebe al meu a avut colici azi noapte, tot pana pe la 2. Ii dai Infacol inainte de fiecare masa? Adica de 6 ori in 24H? Eu pt lactatie am inceput sa iau NutriNatal deoarece nici eu nu am laptic prea mult. mamica lui Alexandru (04.06.2006) si David Gabriel (02.11.2010) |
Nu ii dau atat de mult infacol, incerc sa-l evit macar la mesele de peste zi. Eu iau Motherlove pt stimularea lactatiei. Abia astept sa renuntam la supliment si sa il hranesc doar la san am o banuiala ca nu-i prieste LP aptamil
Ana,
mami de Gabriel 6.11.2010
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
beatrice75 spune:
Anya, cum a fost cu Sorana?Ti-a facut masaj?
Fetele, e bine sa-i dati sa pape dupa baitzaCa apoi va vomita: baita, masaj, eventual un pic de gimnastica, atatea smucituri..
Mami de printisor
anya2010 spune:
citat din mesajul lui beatrice75 Anya, cum a fost cu Sorana?Ti-a facut masaj? Fetele, e bine sa-i dati sa pape dupa baitzaCa apoi va vomita: baita, masaj, eventual un pic de gimnastica, atatea smucituri.. Mami de printisor |
Da mi-a facut masaj, a reusit sa obtina si ceva colostru. A zis ca sunt sanse sa imi vina laptele, deja a crescut cantitatea iar bebe trage cu nadejde..ma topesc de dragul lui
Ana,
mami de Gabriel 6.11.2010
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Vasari spune:
Anya, inseamna ca sunteti pe drumul cel bun. Ma bucur pentru progres.:)
Beatrice, voi ce mai faceti?
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s37
Hera25 spune:
Ioanast hai poate nastem in aceiasi zi. Eu azi aflu cum voi naste pana la urma.
Ioana_Mami eu ii dadeam Vigantolul dimineata direct in gurita.
Dosita eu am nascut la 40 sapt fix, dpa lungi plimbari prin parcuri si mall-uri si facut curat prin casa si aspirat. Incearca si tu.
Alina_1984 si eu dupa ce am nascut-o pe Lorena am suferit deconstipatie rau de tot, in sarcina nu am avut nimic. Si am foslosit supozitor cu glicerina,
caci altfel nu se putea. Si am alaptat si eu. A durat vreo 3 sapt toata treaba asta.
Si eu ii dadeam Lorenei inainte de baita un san si dupa celalat, caci altfel nus e putea, era f agitata si plangea. In loc sa fie o placere pt noi toti era un stress continuu.
Madanic ma bucur ca sunteti bine pana la urma, offf mi-au dat si lacrimile citindu-te.
Vasari ai grija de tine sa mai stea bebe cat mai mult in burtica si sa se faca mare.
Aseara am fost si eu la Municipal la fina mea care a nascut un baietel de 3 kg, asa de tare m-am emotionat ca nu am mai dormit toata noaptea. Ce mititel era, am si uitat. Mi-a fost teama sa-l iau in brate. Sper sa ma intareasca Dumnezeu si sa pot avea grija de bebele meu cand va veni pe lume.
Noi suntem bine. Azi merg si eu la doct si voi afla cum voi naste pana la urma. Sa vedem dc bebe s-a intors sau nu.
Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008 si 38+
bb_alinus spune:
Dragi ursuleti si ursulete bine v-am regasit!!
Felicitari noilor mamici si bun venit bebelusilor! Cu galeria am stat cam prost recunosc, insa va mai spicuiesc doar noaptea, cand mananca miss, deci imposibil sa scriu doar sa citesc!
Sunt alaturi de voi si va sustin din inima chiar daca nu mai apuc sa scot motatele!
O sa incerc sa fac un album de poze si o sa il pun la semnatura ( nu ma mai incurc cu contul comun, album comun ca deja neuronul meu ramas e pe cale de disparitie )
Sper in curand sa revin si cu povestea nasterii....cand ne-om intra in ritm cu mesele. Deocamdata sugem si 3 ore, mai ales noaptea, bineintelesc cu pauze mici de somn. Asta noapte insa a fost mai bine, doar dimineata iar a stat vreo 2 ore si a papat.
Deoacamdata nu simt nici o oboseala, am atata energie si vreau sa profit din plin de etapa asta, insa stiu ca o sa ma ajunga si pe mine oboseala....Dar nu-i bai, sanatosi sa fim!
Vasari ai grija de tine sa mai stea bebe in burtik!
Alina si missele Amalia 17.11.2005 si Alessia 02.11.2010
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei
Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas.
beatrice75 spune:
Fetele, cate ore putem tine laptele matern la frigider?Vasari, observ ca uneori mi se angorjeaza sanii, ieri i-am dat lui bebe 3 mese lapte matern, dar nu stiu ce cantitate suge. Asa ca in weekend va trebui sa-mi iau cantar pt a fi sigura de cantitatea de lapte pe care bebe o papa de la sanul meu.
tu vad ca te apropii de momentul mult asteptat. MAREA INTALNIRE
Mami de printisor
misticgirl spune:
citat din mesajul lui ana_o Claudia, acum cateva zile nu erai constipata? Ana, mami de pui mic, David Ciprian, minunea minunilor! |
Ba da,Ana, acum cateva zile eram constipata, iar de marti am scaune moi, adica aproape diaree. Ieri a culminat si cu crampe. Of, organismul uman e tare complicat . Mi-am mai revenit, am luat un pliculet de enetrol, un imodium si un no-spa (la dif de cateva ore unul de altul) si m-au lasat crampele si nici scaun nu am mai avut de aseara. Am mancat orez fiert cu paine prajita....bleahhhh!
Dana, e posibil sa fie si din cauza schimbarilor hormonale, pt ca prea brusc am trecut de la constipatie la diaree.