Nov-dec 2010-Bv Madanic!! Hai Dosita!!!(155)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Eu am avut 13 cu 8 . Incerca si tine un pic de regim, mananca fara sare si stai linistita poate scade.

36+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

cucul si de la noi. Felicitari noilor mamici, am cit un pic de la finalul cap trecut. Noi plecam acasa maine. Puficele au luat azi putin in greutate pT Prima data. Ura. M-am saturat de spitale k de mere crete. Am stat dupa ceza in rezerva cu 2locuri,e mai curat ca in orce salon in care am stat,asistentele is ok cu sau fara contributie. Sunt incantata k am lapte,si ele sug . K nu am patit cu dureri sau furia laptelui Durere simt duar cand apuca prima oara,apoi e ok. Acu ne pune cercei!

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Bravo,sugubina!!! Ma bucur sa aud vesti atat de bune. Acomodare usoara acasa si multa putere sa cresteti puficele!!!
Fetelor, de 3 zile am scaun moale, dar astazi am si crampe si e diaree in toata regula. Nu merg non-stop la toaleta, dar si cand ma apuca.... Am luat un pliculet de enterol, sa vedem daca va avea vreun efect. Daca pana maine dim nu-mi trece, trimit sotul sa-mi ia Smecta. Am luat-o pe urmele tale, Corina, doar ca eu nu vars, dar ma enerveaza la culme crampele, plus ca se aud niste zgomote din burta mea...horror. Trebuie sa vina mama pe la mine si o pun sa-mi faca niste orez fiert, poate ma pun totusi pe picioare, ca nu am chef sa ma deshidratez acum. Offff!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

ioana saru`mana

Doamne ai grija si de noi 38+ Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

yarina alea zic ca sunt contractii. Nu te lasa cu nici un nospa,scobutil uscosin,cu atat mai mult inseamna k sunt contr. Stai intinsa si vezi puate scapi

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Off bine ca au trecut desi ma ia groaza cand stiu ca vine noaptea si cine stie de ce mai am parte. Stiu ca si tu ai avut tensiunea marita...cat aveai mai tii minte?

fericita!! 35+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inacat spune:

pentru cele care vor ajunge la baby expo, iata ceva care poate va ajuta
http://www.babyexpo.ro/newsletter/pifou.html

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Hello fetelor!

Venim de la consultul la neonato de dupa iesirea din spital. Gagalicea e ok, l-a analizat pe toate directiile. E pe limita cu luatul in greutate, dar totusi e in intervalul normal. Insa pentru ca suntem inca sub 2.5 (avem 2.3kg azi) revenim si saptamana viitoare la un consult micut. Si am primit ok-ul sa iesim la plimbare, asa ca ne pregatim sambata pt prima plimbarica. Ah! Si bilirubina aia nenorocita, care ne-a facut atatea rele in primele 2 zile e 0!!

Sugubina, revenire placuta acasa!!

Claudia, asa sunt si eu la stomac, de la nastere incoa. Eu am dat vina pe hormoni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

...buna burtici...in sfarsit reusesc si eu sa intru..zici ca sunt beata de cand am ajuns acasa....

In PRIMUL RAND, felicitari celor care au nascut, bebelusi si bebeluse sanatoase!!!!!! Inca nu am apucat sa citesc din urma, asa ca nu stiu cu exactitate cine a nascut....

Despre noi...ratusca mica, este cumintica, lenesa tare, inclusiv la mancat, iar eu ma plang toata ziua ca nu mananca....
Am avut cateva probleme dupa nastere, dar s-au rezolvat....acum suntem bine, maine asteptam sa vedem cat am luat in greutate...

citesc si revin, pt ca nu stiu ce sa scriu....

operatia mea este okkkkkkkkk...nu mai am dureri deloc

36+ cu
si ingeras in ceruri

AMR cat vrea "ratusca" mica!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

Multumesc mult Miruna pentru sfat! Am mai citit si nimeni nu prea a fost incantata de inducerea travaliului! Oricum va fi durere iar interesul meu nu este sa fie un pericol pt copil si sa ma chinui mai mult! La urma urmei este un spital bun si banuiesc ca va fi ok cu oricine ma va asista......ce sa ma zic ..... Sunt fff trista oarecum!

Kitty

36+
echografic 37 sapt

Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria!!!

AMR 3 sau 4 SAPTAMANI!!!....sau cel putin asa sper....

Mergi la inceput