Nov-dec 2010-Bv Madanic!! Hai Dosita!!!(155)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Sunt terminata, am slabit 2,5 kg in 2 zile Cred ca maine ma mulg toata ziua is renunt sa-l alaptez vreo 2 zile, sa ma pun pe picioare cu medicamnete, ca nu mai pot. si apa dc beau, ies l atoaleta instant

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Corina, ai facut cumva enterocolita?

Mami fericita si implinita de Iulia si 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Buna fetele, am venit si eu de la doct. Bebele meu tot nu s-a intors, e cu capul in stomacul meu, asa ca ne-a programat la cezariana sambata, pe 20 nov, probabil atunci e doct meu de garda. M-am obisnuit cu gandul, acum important e sa fie bebe bine. Acum sper sa stea bebele cuminte pana atunci, voi avea 39 sapt si 3 zile.
Voiam sa intreb ce trusa de anestezie v-ati cump? Mie mi-au zis sa iau una braun normala de epidurala, dar am tot auzit pe aici ca e una cu 2 catetere. Habar nu am.Una din ele trebuie sa o cump si eu.

In leg cu batista bebelusului si eu zic ca e sfanta. Se chinuie copilul mai putin si ii trece si mai tepede raceala. Si noi folosim si apa de mare, Marimer. In rest nimic cand e racita. Insa cu urletele de rigoare, asta de cand e ea mai mare si a inceput sa realizeze ce i se intampla. Insa cand era mititica nu zicea nici pas, si astfel dormea si ea linistita.

Sugubina am vazut printesele tale, sunt dulci si scumpe tare de tot.

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008 si 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Mamici cu experineta!!!7
Intre 26-28 este baby expo ...oare e prea devreme sa merg cu bebica acolo???Ea o sa aiba 1 luna atunci ...
Cand putem sa iesim cu bebe in spatii publice?Un mall , cu hipermarket?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana_Mami

Mamici cu experineta!!!7
Intre 26-28 este baby expo ...oare e prea devreme sa merg cu bebica acolo???Ea o sa aiba 1 luna atunci ...

Fercita de printesa Raisa Maria (29.10.2010)

eu zic ca este devreme....multi virusi, microbi si copii care merg la gradinita si pot fii purtatori de diversi virusi. eu cel putin nu i-am scos in locuri asa aglomerate atat de devreme

Mami Andreea 38+ Horia Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

AMR...3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

SUGUBINA superbe puficele....sa va traiasca

in sfarsit am si eu net

Mami Andreea 38+ Horia Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

AMR...3 zile

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

Citat:
citat din mesajul lui Ioana_Mami

Mamici cu experineta!!!7

eu zic ca este devreme....multi virusi, microbi si copii care merg la gradinita si pot fii purtatori de diversi virusi. eu cel putin nu i-am scos in locuri asa aglomerate atat de devreme

Asa ma gandeam si eu ,,, dar am zis sa intreb sa nu fiu eu prea paranoica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

sugubina bine ai venit acasica! Doamne, ce scumpe sunt puficele rozalii multa putere mami sa le cresti!

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sppumpkin spune:

Buna la toata lumea. Sunt o graviduta de aproape 34 saptamani si sper ca am nimerit unde trebuia. Imi doresc mult sa vb. cu alte persoane care vor naste la sf. lunii decembrie ca si mine.
Citesc de mult timp forumul dar nu am avut curaj pana acum sa scriu. Eu voi naste la Cantacuzino cu dr. Ciulcu Alexandru. Daca mai sunt alte viitoare mamici care vor naste cu acelasi doctor sau au nascut deja, le rog sa imi dea mai multe detalii.

gravi intre 33 si 34 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DANA26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sppumpkin

Buna la toata lumea. Sunt o graviduta de aproape 34 saptamani si sper ca am nimerit unde trebuia. Imi doresc mult sa vb. cu alte persoane care vor naste la sf. lunii decembrie ca si mine.
Citesc de mult timp forumul dar nu am avut curaj pana acum sa scriu. Eu voi naste la Cantacuzino cu dr. Ciulcu Alexandru. Daca mai sunt alte viitoare mamici care vor naste cu acelasi doctor sau au nascut deja, le rog sa imi dea mai multe detalii.

bine ai venit!

de Antoniu -David 03/04/2003 32+ mami de Sonia-Ioana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sppumpkin

Citeste la cap 153 sau 154 , am dat eu toate detaliile .

Mergi la inceput