Nov-dec 2010-Bv Madanic!! Hai Dosita!!!(155)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

miruna miss ya..vreau sa-l vad pe bb iustin

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Anymona, nici la noi nu a picat inca buricul. Avem azi 16 zile. Cumva si la al tau bebe i-au facut perfuzii ceva in buric? Noi am avut acolo un cateter, si cica din cauza lui, ca a zgandarit pe acolo, nu cade inca. Si pe mine ma streseaza rau ca inca este acolo Dar dr neonato a zis ca este in ordine, nu e infectat, nu e rosu, e ok, si o sa cada atunci cand are chef Tu ii dai si san? Sau doar biberon? Mananca 50 constant la fiecare masa? Ce greutate are acum? Noi avem (ieri) 2.3kg, nascut la 2.16. Cica e la limita cu luatul in greutate. Ne-a recomandat sa incercam cu un adaos de Infatrini, lapte special pentru bebeii subponderali, sa il amestec in proportie de 1/3 cu laptele meu, la cateva mese din zi, timp de o saptamana... Am comandat aseara cateva sticlute, sa vedem cum il tolereaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Eu azi am fugit de acasa Chemat mama personala, hranit si adormit copilul, lasat mama pe post de vultur pazitor, fugit la IKEA, mers in sistem tornada prin magazin, intors acasa in 2 ore. Bebe nu s-a trezit.

De ce toata logistica? Pentru ca gandacelul refuza sa manance biberon in brate El biberon mananca doar pe masa de infasat Si dupa 2 saptamani de stat in picioare la 3 noaptea cate juma de ora sa hranesc copilul, am capitulat si m-am dus sa imi cumpar un scaunel de ala inalt, ca de bar, sa pot sa stau macar jos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Fetelor eu nu pot vorbi din experienta caci nu am inca un copilas dar la cursurile de mamici tanti doctor a laudat foarte mult batista bebelusului. Nu a mentionat nimic de efecte adverse ci din contra ne-a incurajat sa o folosim cu incredere in detrimentul oricarui medicament sau picaturi. Eu mi-am cumparat-o... om vedea daca o vom folosi cand va veni momentul.

36+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_vio87 spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana.b

acum vin de la baie si am vazut pe hartia igenica o secretie galben-verzuie....... era ceva, dar nu foarte abundent........ sa fie inceputul eliminarii dopului?!?!?!

eu vreau ca bb sa stea la locul lui pana pe 24

37+
ecografic 38+ ... AMR 12 zile

diana eu nush ce sa'ti zic.... n'amn experienta... la mine a fost transparenta asa secretia dar mai consistenat si gelatinoasa... mi se pare ciudat ca spui ca e galben verzui... acum poate e doar secretie mai ales daca nu e abundent...d ar cel mai bine eu zic sa vb cu doctorul... si sper sa fi ok

pupici pe burtici :*:*:* 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

HAI DOSITA!

Mami fericita si implinita de Iulia si 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Diana

Secretia galben verzui poate fi semn de infectie urinara ceea ce este f comun in sarcina. Daca e trebuie tratata neaparat. Verifica cu doctorul, un simplu test de urina iti da si raspunsul.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

IOANA, NOI FOLOSIM GLICERINA CU NISTATIN.

Mami de printisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Fiecare cu parerea lui, dar eu vb ca urmare a experientei pe care o am in folosirea acestui dispozitiv nu din auzite. Noi folosim batista bebelusului de peste 4 ani si ne-a ajutat foarte mult. Nu a facut nicio iritatie niciodata. Recunosc ca nici nu am abuzat de ea. O foloseam dc era cazul doar seara inainte de nani ca sa poata dormi bine sau in cazul virozelor / racelilor de max 2 ori pe zi. Si tusea trece mult mai rpd dc nasucul este aspirat foarte bine. Nu i-am pus niciodata picaturi sau medicamente in nas in afara de ser fiziologic sau spray marin cu 5 min inainte de a folosi pompita. Iar copilul nu are de ce sa fie traumatizat. Poate cel mult dc il deranjeaza zgomotul de la aspirator. Mai mult discomfort si iritatii pot crea picaturile in nas decat pompita. Clara acum o foloseste singura. O monteaza la aspirator si isi aspira mucisorii. Asta desi nici nu mai e cazul la ea pt ca stie sa sufle nasul foarte bine acum.

Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris-Harieta spune:

Nu am apucat sa va citesc pana astazi...noi suntem bine, mult somnic, cateva zambete pentru mami si tati + papa de la san(mama spera cat mai mult timp)
Intreba cineva de tratamentu pt ,,ciupercutele din gurita bebelusilor-1 pahar cu ceai musetel + 1 varf cutit bicarbonat sodiu.Se tamponeaza zona cu o compresa sterila infasurata pe deget. Apoi cu o alta compresa se tamponeaza cu glicerina cu nistatin sau stanicin(2 picaturi) cu 5 minute inainte de masa. In nici un caz glicerina boraxata, ne-a spus la cursul de puericultura si la farmacie. O farmacista i-a dat sotul glicerina boraxata, noroc ca am recitit ce notasem la cursuri, e prea puternica pt bebelusi.
Voi dupa alaptat mulgeti laptele din sani? Am auzit pareri impartite. La fiecare masa ii alaptati din alt san sau din ambii?
Va pup

Mergi la inceput