Nov-dec 2010-Bv Madanic!! Hai Dosita!!!(155)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Sashenka si noi iti ducem dorul!!!! Sa ne dai de veste luni. Noi iti vom face galerie negresit. Cum e in casuta noua???

36+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

este frumos ca am facut-o exact cum am vrut noi, dar sincer deocamdata ma simt ca la hotel , nu sunt foarte adaptabila la schimbari dar sunt convinsa ca va fii bine.

Mami Andreea 38+ Horia Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

AMR...3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

Si sa stiti ca cel mai bun remediu e laptele propriu. Adica dupa ce suge bebe lasati acele cateva picaturi pe mamelon, sa se usuce pe rana, nu stergeti imediat. Asta e paradoxul organismului uman, ne autovindecam, de aia trebuie copilul pus la san, direct la san, chiar daca doare. Dureaza cateva zile apoi gata durerea. Daca evitati contactul direct cu sanul dureaza mai mult. E destul de dureros, stiu, been there done that, dar trece cu bine, va zic.

Eva & Luca (08.09.2008) acum 33+ cu Noah

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Si eu tot cu laptic am scos-o la capat cu ragadele e cel mai bun remediu. Am folosit si garmastan, probabil a ajutat si el. Dar de ieri si pana azi mi-au trecut ragadele, am dat cu laptic si am lasat sanii la aer

Ana,
mami de Gabriel 6.11.2010

Minunate sunt lucrurile tale Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Ah, ce bine e sa ai un pic de timp de forumeala....chiar dc numai de pe tel si cu bb la piept
in primul rand felicitari tuturor mamicilor care au nascut de cand nu am mai intrat eu pe forum.
Despre noi ce sa spun, cred ca o sa cedez nervos pana ajungem la 2500 g. Bb nu prea e mancacios si ia foarte incet in greutate. Eu am laptic muuuuult de tot, scot min 150 g la o masa fara sa golesc de tot sanii si bb abia dc papa 50 g de 6 ori pe zi. Alt lucru care ma streseaza rau este faptul ca inca nu a cazut buricul. Si avem deja 3 sapt. L-am ingrijit exact ca pe al Clarei, adica doar cu alcool de 70 grade. La ea a cazut in 5 zile, dar la bb nu. Dr neo care vine acasa zice ca din cauza ca am avut cordonul foarte gros. Pt ca nu miroase, nu sangereaza, doar se usuca f greu. Clara are tot felul de manifestari menite sa iasa in evidenta si sa atraga atentia iar eu nu gestionez deloc bine situatia si tip la ea. Of...hai ca m-am plans destul. Citesc din urma si revin. Va pup

Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

BUNA FETELE! Eu sunt o aspiranta la titlul de mamica, am intrat sa o felicit si eu pe Joy, o fosta aspiranta si sa va urez la toate bebei sanatosi si nasteri usoare! FELICITARI JOY, bine ai venit pe lume bebe LEON..VA PUP, nastere usoara!

http://lt1f.lilypie.com/c7qKp2.png
Doamne te rugam da-ne si noua un sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

ANA, in legatura cu problema ta pot sa spun atat: traiasca BATISTA BEBELUSULUI si sa-i dea DD multa sanatate celui care a inventat-o. Eu am descoperit-o cand avea Clara vreo 6 luni ca dc stiam de ea mai din timp salvam multe nopti de nesomn. Poate fi folosita inca din primele zile de viata. Mie mi-a zis dr neo ca dc e cazul, deja pot sa o folosesc si la bb mic dupa ce pun ser in nasuc. Si al meu e mic mic si prematur. Are 2 kg.

Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana.b

acum vin de la baie si am vazut pe hartia igenica o secretie galben-verzuie....... era ceva, dar nu foarte abundent........ sa fie inceputul eliminarii dopului?!?!?!

eu vreau ca bb sa stea la locul lui pana pe 24

37+
ecografic 38+ ... AMR 12 zile

culoare care o spui tu galben-verzui ma baga in ceata. dopul nu prea poti sa-l confuzi, dar dc ai dubii mai bine fugi la un control maine la doctor, asa stai linistita

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

anymona ti-au zis doctorii de ce ai nascut prematur? sau poate ne-ai zis si am sarit eu postarea, cu toate ca sunt f atenta la ce citesc si nu-mi amintesc

eu toaat sarcina am avut cosmarul nasterii prematurii din cauza ureeaplasmei, nici nu ma gandeam ca o sa cedeze colul inainte. acum eu stau la pat cu tratament ca sa fac macar 38 sapt, mai am 6 zile de rezistat

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Eu sunt de acord cu Doura, pompita si atat. Puneti ser fiziologic sau muuulta apa de mare in nasuc, Sterimar sau ce aveti, spray, apa de mare il gadila acolo in nasuc, stranuta si elibereaza toate mucozitatile, il si face sa respire. Puneti si pompita aceea si gata.
Nu va sfatuiesc batista bebelusului decat cand e fff infundat, racit cobza, noaptea, asta nu cred ca se intampla la voi la varsta asta, asa mici. Eu nu pun batista bebelusului nici acum pt ca lui Luca ii e frica de aspirator, si doar daca vede firul acela de la dispozitivul pt nasuc se sperie. Nu l-am torturat asa. Pompita e ok.

Multi medici nu sunt de acord cu batista bebeluslui. De ce?
Pt ca tot aspirand mucozitatile, iritam mucoasa nazala si stimulam, culmea, secretia, adica copilul se tot umple de muci, in loc sa scape de ei. Apa de mare e sfanta. Si cand mai cresc siropuri de nasuc, gen Sinupret care fluidizeaza mucozitatile.

Si un medicament extraordinar pt nas e Pivalone, asta cand e mai mare, intrebati medicul ca nu am prospectul langa mine, sunt picaturi de nasuc ff eficiente. Dar ma indoiesc ca merg la nou nascuti.

Eva & Luca (08.09.2008) acum 33+ cu Noah

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

si eu stiam ca batista bbelusului mai rau face pt ca irita mucoasa nazala..oricum bb-eii cand sunt mici au ceva mai multe secretii ..e normal..
ratusca vrem sa o vedem pe ratusca mica

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa

Mergi la inceput