Nov-dec 2010-Bv Madanic!! Hai Dosita!!!(155)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Si sa stiti ca cel mai bun remediu e laptele propriu. Adica dupa ce suge bebe lasati acele cateva picaturi pe mamelon, sa se usuce pe rana, nu stergeti imediat. Asta e paradoxul organismului uman, ne autovindecam, de aia trebuie copilul pus la san, direct la san, chiar daca doare. Dureaza cateva zile apoi gata durerea. Daca evitati contactul direct cu sanul dureaza mai mult. E destul de dureros, stiu, been there done that, dar trece cu bine, va zic.

Eva & Luca (08.09.2008) acum 33+ cu Noah

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Eva bine v-am regasit! Stii, am iesit din spital de joia trecuta, am stat doar 2 zile din 4, nu mai puteam sta acolo, ma sufocam. Etajul maternitatii era in renovare si au mutat-o temporar la un alt etaj, camere mici, de 2 paturi nu aveai aer. Dar am avut acasa o infirmiera, timp de o saptamana cate 6 ore pe zi, era la dispozitia mea. Imi facea si cumparaturi, si un usor menaj dar mai ales ma sfatuia cu alaptatul, ingrijit bebe, etc. Face parte din sistemul sanitar olandez. Plus o midwife ce vine la fiecare 2 zile sa vada evolutia lui bebe.

Da, da, da Weleda folosesc si eu la baita. Am luat un fel de ulei ce se pune in apa din cadita, miroase a lavanda parca, si asa il calemaza pe bebe....

Alina si missele Amalia 17.11.2005 si Alessia 02.11.2010

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei

Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_alinus

Eva bine v-am regasit! Stii, am iesit din spital de joia trecuta, am stat doar 2 zile din 4, nu mai puteam sta acolo, ma sufocam. Etajul maternitatii era in renovare si au mutat-o temporar la un alt etaj, camere mici, de 2 paturi nu aveai aer. Dar am avut acasa o infirmiera, timp de o saptamana cate 6 ore pe zi, era la dispozitia mea. Imi facea si cumparaturi, si un usor menaj dar mai ales ma sfatuia cu alaptatul, ingrijit bebe, etc. Face parte din sistemul sanitar olandez. Plus o midwife ce vine la fiecare 2 zile sa vada evolutia lui bebe.

wow, ce tari sunt olandezii! Eu am vizitat maternitatea, sa stii, e ok, rezerve cu un sg pat, ceea ce imi convine maxim sa nu am colega de rezerva si stau numai 3 zile, nu 5 cum se auzea. Cool!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Eva, stiam ca in fr 5 zile e pt ceza si 3 pt nastere normala. Ei bine da sunt tari olandezii, 75% nasc acasa, cei ce nasc la spital stau 2 ore, doar la cezariana te tin 4 zile....

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

Citat:
citat din mesajul lui bb_alinus

wow, ce tari sunt olandezii! Eu am vizitat maternitatea, sa stii, e ok, rezerve cu un sg pat, ceea ce imi convine maxim sa nu am colega de rezerva si stau numai 3 zile, nu 5 cum se auzea. Cool!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Salutare

Nastere usoara! Dosita Si bebe sanatos!

madanic felicitari pentru bebelac sanatos! imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asa o experienta. uneori cezariana este o binecuvantare. oricum este minunat cum instinctul tau de mama a stiut foarte bine ca nu era in regula. recuperare rapida si bebe mancacios!

Alina cum sa fie bebe mic ? sapt 37 inseamna literalmente "la termen". nu te stresa cu contractiile. ele pot sa nu insemne mai nimic la o femeie care naste a doua oara. uterul este deja mult mai susceptibil la oxitocina produsa in mod natural in corp si ca atare isi face de cap, dar nu-i musai ca nasti. iar no-spa-ul are propriu-zis doar efect de confort pentru tine, ca daca e sa fie contractii de nascut nu le opreste nimic. oricum, nu naste inaintea mea !!

am fost si eu la control. mi-a verificat aseara moasa instalatia asa ca azi am scapat de control la spital si de replici fara rost despre col. am colul de vro 2 cm, deschis, permite cu putina indulgenta si 2 degete, destul de moale dar inca nu piftie, copil neangajat. asa ca mi-a dat un ulei de masat pe burta cu scortisoara si nu mai stiu ce si taare mi-a placut. mi-a sters si membranele acum broblem este ca dr. de la spital mi-a zis ca nu stiu ce alte efecte mai are uleiul de ricin in afara de cel laxativ... si ca ar fi bine sa iau asa cam pe duminica ?? da di ce ? copilu e bine merci, face antrenamente pentru iesire, colul da semne bune, de ce m-as grabi sa imi rahatesc singura existenta ? mi s-a parut cam dubios... acum dupa experienta primei "nasteri" sunt suspicioasa pe cel mai mic cuvant. in sensul ca pare totusi ca se cam grabeste dl. dr. ...

Mami de (28.10.2008) si bb2 s 40

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonik1986 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi

Citat:
citat din mesajul lui ramonik1986

Buna! Eu acum am terminat de facut niste biscuiti cu scortisoare. Ce am mai cautat pe net..ca aveam pofta de ceva dulce, si am cautat in asa fel inccat sa fac exact cu ce am in casa. Au iesit super, sunt gen turta dulce..
aici e linkul http://retete.eva.ro/desert/biscuiti-cu-scortisoara-articol-29494.html

38+ David Mario
AMR ... MAXIM 2 SAPTAMANI

din cate am vazut avem amandoua acelasi DNP oare cine va naste prima?

Doamne ai grija si de noi 38+ Alexia

Buna! Nu stiu ce sa zic...vedem noi

38+ David Mario
AMR ... 22 noiembrie e aproape

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Elfica

Inacat: Ce repede a trecut timpul! Mai e putin, fii linistita ca totul va fi bine! Sunt alaturi de tine, sunt convinsa ca va fi bine. Astept vestea!!!

Fetelor, desi fetita mea are 18 zile, sanii mei tot nu s-au obisnuit si ma dor foarte tare sfarcurile. Voi patiti la fel sau ar trebui sa imi fac griji ca nu stiu cum sa o tin la san, cum sa ii dau sa apuce sfarcul. Acum imi ard amandoua sfarcurile, desi dupa ce suge, le dau cu Garmastan de fiecare data si in rest fac streaptease prin casa, tinandu-i la aer. Dar... in loc sa treaca, parca se acutizeaza durerea...

Syl: Multumesc pentru info despre alergia la fire! Sanatate multa si ai grija de tine!

Va rog sa nu ma uitati si pe mine legat de cum procedati cu programul lui bebe cand iesiti afara si la baie, incat sa ii fie cat mai bine: dupa ce suge, imediat ce adoarme il scoateti afara si va intoarceti cu el tot dormind? Cam cat stati afara, fiind inca mic, maxim jumatate de ora? Dar la baie: cand se trezeste ii faceti baie, apoi ii dati sa suga si la nani cu bebe? Ma gandesc ca daca suge inainte de baie, va regurgita la greu... Dar masajul de dupa baie? Mie mi-e frica sa nu raceasca si cand o scot din baie o infofolesc bine cateva minute, apoi o imbrac cat pot de repede si masaj lipsa... Help me!!!!

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010

Elfica si pe mine ma dor sfarcurile la inceput.Si dor destul de tare dar treptat ma mai lasa durerea.Dar daca scapa sanul din gurita...iar durere.Cu garmastan nu pot sa ma mai dau ca fii-mea e fitzoasa tare si nu mai vrea sa puna gura pe san.Si daca scapa sanul din gurita ii ia ceva timp sa-l accepte iar(ii tot da cu limbutza si se stramba).Trebuie sa am grija si la gelul de dus/sapunul cu care ma spal.Sutienul ii schimb cel mult la 2 zile,la fel si pijamalele si tot se stramba.
Cat despre pregatirile pt iesit afara eu fac asa:ii dau sa pape,o las sa doarma minim 30 de minute(mi-e teama sa nu dea lapticul afara),o schimb si gata.
La baitza(de asta se ocupa sotul):ii face baita sotul,ii face masajul(noi ii facem dupa baitza pt ca se decuameaza pielea de cand am iesit din spital,stiu ca masajul e recomandat inainte de baie),o imbracam si ii dau papa si gata somn de voie 4 ore

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

Mami de SANDRA-GABRIELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marizta spune:

buna burtici....felicitari maddanic si nastere usoara dosita........., se naste la noi k pe banda rulanta....ma emotionez asa cand vad k a mai nascut cineva...noi mai avem ceva
superbi bebeii care au venit pe lume pana acum
fetelor voi ce produse de ingrijire pt bebei folositi?vreau sa cumpar si nu stiu ce...

35 +
Doamne ai grija si de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Fetelor,greu e sa fii mamica 24 din 24h...dar si frumos
Eu doar apuc sa va citesc si cam atat,cu scrisul cam greu.Am citit un pic si din urma si am vazut ce galerie frumoasa mi-ati facut si tare rau imi pare ca nu apuc sa va fac si eu voua.
Dar sa stiti ca imi sunteti tare dragi.Cat despre poze,as pune cu placere daca m-as pricepe.

Madanic ma bucur ca totu s-a sfarsit cu bine!
Refacere usoara si mult laptic pt bebe!
Dosita scot la incalzire caeva motate

A inceput sa miaune fiica mea...am zburat

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

Mami de SANDRA-GABRIELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

marizta eu am luat produse bubchen.initial am zis ca nu o sa folosesc produse prea multe pt bebe ca merg mai mult pe natural ca e mai sanatos, dar cand m-am trezit in fata standului am luat toata gama .
dar am citit ca o burtica de la noi a gasit la farmaciile helpnet niste produse mai bune decat bubchen , se cheama gama disney baby de la dialfa

37+

Mergi la inceput