INSEMINARE 72
Raspunsuri - Pagina 7
mikado spune:
pupici dragelor! 

acum am ajuns , am fost la dr. , dupa ce a vazut analizele a zis ca nu sunt rele, dar am azi Z16 un endometru 7.2mm, foarte mic .... concluzia: am primit Femibion 1/zi, aspenter 1/ zi din prima zi de CM, Gonal F pen 300 UI din Z2-9 , si ca sa impuscam 2 iepuri mai trebuie sa repet si HSG-ul pentru ca nu e facuta bine , asadar dupa ce vin uratii demaram pregatirea pentru IA
cine a folosit Gonal F?
www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">Grafic
M
aruam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mikado pupici dragelor! ![]() ![]() ![]() ![]() acum am ajuns , am fost la dr. , dupa ce a vazut analizele a zis ca nu sunt rele, dar am azi Z16 un endometru 7.2mm, foarte mic .... concluzia: am primit Femibion 1/zi, aspenter 1/ zi din prima zi de CM, Gonal F pen 300 UI din Z2-9 , si ca sa impuscam 2 iepuri mai trebuie sa repet si HSG-ul pentru ca nu e facuta bine , asadar dupa ce vin uratii demaram pregatirea pentru IA cine a folosit Gonal F? www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">Grafic M |
Mikado eu folosesc Gonal F 300 UI azi sunt la a 6-a doza .Mie mi-a recomandat 37.5 Ui/zi din a 3-a zi a CM pana in a 11-a.
Sa ti-l procuri din timp ca eu foarte greu l-am gasit si ai grija la termenul de valabilitate ca eu peste tot am gasit care expira in decembrie. Mi-au spus ca singurul lot din tara.

anul acesta o sa fiu

Doamne ajuta
mikado spune:
Aruam 
si doamne ajuta sa vina 
multumesc pentru informatie, da simie tot 7,5 Ui/zi mi-a recomandat , am sa merg maine sa cumpar , tu ti-l faci singura? a si mi-a mai zis sa-mi iau 9 ace ...sa vad despre ce e vorba, ca mi se pare tare dificil de facut...poate am noroc eu trebuie sa incep sa le fac undeva pe 26-27 noiembrie daca nu apar alte intarzieri
M
Dado spune:
Eu sunt ziua 7 si am o gramada de simptome. Bineinteles ca majoritatea sunt inchipuite... Oare pot sa fac vineri, adica ziua 10 testul de sange?
crisstal_18 - cum esti? cand te testezi?
cora79 spune:
Buna fetelor

Mikado cred ca ne-am intalnit azi la dr
Eu eram dna chiriac
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
cora79 spune:
Mikado,am fost cu sotul meu,mare ,gras si eu blonda si cu parul lung,am intrat la ora 16,dar am venit de la 14 pt spermograma
mikado spune:
cora
stai ca incerc sa-mi pun neuronii la treaba ...eu am avut programare la 12.30 si am intrat la la 13:30 si nu cred ca am stat mai mult de 15 minute...iar cand am iesit, nu m-am uitat in jur ...cat am asteptat nu am vazut decat o tipa blonda dar nu avea parul lung ..se poate sa fi venit dupa ce am plecat eu , mi-ar fi placut sa ne vedem 

Dado doamne ajuta, tin pumnii 

M
cora79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mikado cora stai ca incerc sa-mi pun neuronii la treaba ...eu am avut programare la 12.30 si am intrat la la 13:30 si nu cred ca am stat mai mult de 15 minute...iar cand am iesit, nu m-am uitat in jur ...cat am asteptat nu am vazut decat o tipa blonda dar nu avea parul lung ..se poate sa fi venit dupa ce am plecat eu , mi-ar fi placut sa ne vedem ![]() ![]() Dado doamne ajuta, tin pumnii ![]() ![]() www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">Grafic M |
,deci nu ne-am intalnit
mikado spune:
nu, vezi ca la semnatura mea am un M, ma vezi acolo, am parul lung si il aveam prins in coada, eram imbracata cu o camasa maronie
tu te pregatesti de IA? ai mai fost la dr. moisa?
M