INSEMINARE 72

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisstal_18 spune:

Buna dimi !!!!!
Cora eu fac echo in prima zi de menstra si apoi in ziua 10
Imi mai face si in ziua cu IA sa vada cum sta treaba cu foliculii.
Acum am facut stimulare cu Gonal450 si closty. Doamne ajuta sa fie bine

Pupici

Vreau si eu sa traiesc acea clipa minunata...sa fiu mamica
CRISSTAL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sibiandreea spune:

Cum stati fetelor?vreau sa aud vesti bune de la voi.Va pup si daca sunt gravida sa stiti ca nu am uitat de voi!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxa-m spune:

Buna, incercam sa vad daca mi-a reusit graficul pe FF
Va pup fetelor.
Sibiandreea, cum te simti?
Am scris mail celor din Debrecen, pt ca e mai aproape Debrecenul de mine. Cam in cat timp ti-au raspuns tie? Sunt f nerabdatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

buna , fetelor. multe fete noi, ceea ce ma bucura, si chiar o graviduta- asta ma bucura si mai tare. eu nu am mai intrat vreo 3 saptamani, am avut examenul de specialitate , care m-a rupt
multe salutari veteranelor.luminita- ma bucur ca esti bine, chiar dc esti la pat..oricum esti destul de avansata in sarcina, fa tot ce poti sa fii linistita, sa stai la pat,sa mai tragi cat poti..am auzit ca le e mult mai bine bebicilor inauntru decat inafara, mai als pe criza astaeu nu cred ca am sa ajung la saptamanile tale..cica la gemeni e riscul si mai mare de nastere prematura, dar na, nu obligatoriu
mai am ceva de zis.acum ca am terminat si cu examenul, m-am recules, asa ca am facut si inventarul, si as vrea sa procedez asa cum eu la randul meu am fost tratata= foarte bine, am primit fiole din donatii: am o crema cu estrogen de dat pe burta- ptr cresterea endometrului, o fiola de puregon de 100 UI, si 3 fiole pregnyl - de 5000 UI. cine le vrea , astept pm. cu prima ma voi intalni zilele astea- atentie- sunt bucuresteanca

20 SA+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

vis ai ajuns la jumatate de drum! ati ales nume pentru copilasi?
te felicit pt examenul de specialitate!

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissia spune:

Viss,felicitari pentru cele 20 sapt.inca pe atat si o sa-ti tii puiutii in brate.ma bucur sincer pentru tine.

28+ cu
Karina-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

buna, fetelor. multumesc ptr felicitari! sincer nu credeam ca voi ajunge pana aici.desi am ajuns pana la jumatatea drumului, nu ma gandesc decat sa mai stea macar 2 luni, si apoi vom vedea..in ziua de azi sectiile de ATI si neonatologie sunt destul de bine echipate, si prematurii au mari sanse de dezvolatare si inafara placentei.binenteles, asta nu inseamna ca, nu mi-as dori sa se nasca la 36-38 saptamani.la 40- sincer, n-am citit de nici o gravida cu gemeni, pe forumul dedicat lor.
alla- inca mi-e teama uneori, ca asta e doar un vis frumos.asa ca nume, am doar franturi, nu am vb cu sotul de asa ceva, ne e frica sa nu jignim destinul mi-e greu sa ma debarasez de vechile obiceiuri- frica in san, uneori indraznesc sa visez, sa ma gandesc la amenajarea camerei, la lenjerii de pat cu desene animate, iar ulterior ma simt vinovata, ,ma cert si sa-mi spun ca timp sa ma bucur, sa fac planuri va fi suficient si dup-aia, intai sa-i vad vii, nascuti..

20 SA+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

VIss, frumusetile tale o sa fie cuminti pana la termen. si nu te mai simti vinovata ca te gandesti la camera lor, la nume si carucior. doar nu vrei sa te pui sa le organizezi pe toate lauza fiind

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dado spune:

Buna fetelor!

Nu mai asteapta nimeni sa treaca timpul pana la test?

Am avut la IA 5 foliculi, 3 se sparsesera inainte si 2 inca erau acolo la inseminare. Acum sunt in ziua 5 si am tot felul de simptome. Cele mai multe cred ca sunt inchipuite sau sunt de la utrogestan. De exemplu seara, imi sunt tare sensibile sfarcurile (stangul mai dureros decat dreptul) si asta din a 2-a zi dupa IA, dar din ce in ce mai puternic. Apoi, vreo 2 zile am fost constipata si am dureri in uter dar destul de vagi... Credeti ca as putea spera sau oare e prea devreme?

Va pup!

Mergi la inceput