INSEMINARE 72

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sibiandreea spune:

Mai sensibila,bebeul meu este foarte cuminte nu o face pe mamica sa se simta rau ,parca nici nu simt ca sunt insarcinata.Oricum nu conteaza si daca mi-ar fi rau suport orice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Ma mut la voi pe topic.

Azi am fost la doctor(in Craiova) sa-mi scoata atele de la operatie.I-am spus ca vreau sa fac inseminare, dansa, lucreaza cu doctori din Bucuresti, in sensul ca trimite pacientele cu probleme de infertilitate la ei.

Mi-a dat doua luni anticonceptionale sa-mi inhibe ovulatia apoi imi da Clostilbegyt, pentru stimulare, si cand este ziua cea mare ma trimite la Dr Cocei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellen79 spune:

nu am avut rabdare si am facut test de sarcina, negativ eu am facut IA pe 12
in rest cred ca vin rusii oricum, ma doare burta ingrozitor , m-am umplut de cosurii si sanii nu ma mai dor, deci slabe sanse sa se fi intamplat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nerama spune:

ceau dragele mele

va pup pe toate cu drag
eu maine incep tratamentul de stimulare si daca e bine totul poate saptamana viitoare fac IA

noapte buna si aveti grija de voi

MERGEM INAINTE PANA VOM REUSI
http://www.fertilityfriend.com/home/nerama

Mergi la inceput

nerama te asteptam cu ||

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

DADO FELICITARI !!!!
SARCINA USOARA SI LA TEREMEN UN BEBE SANATOS SI FRUMOS.
V-am dpus eu ca o sa curga cu teste pozitive
Eu am facut ieri IA am avut un folicul de 20 mm si endometrul de 12,4 mm, dar cel mai important am prins momoentul ovulatiei, am facut eco dimineata si apoi dupa 2 ore si s-a vazut ca s-a spart .

anul acesta o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

aruam, felicitari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

sibiandreea – sarcina usoara pana la termen sa ai ! In cate saptamani esti acum ? Eu pana pe la 4 luni si jumate mi-am varsat matele de mama focului. Si daca te “framanta” ce este poti sa te iei dupa calendarul chinezesc, la mine si la toate gravidele pe carele stiu adica care imi sunt apropiate a functionat perfect.

racheel – din cate stiu eu Dr Cocei nu mai face IA sau anul trecut in ianuarie nu facea. Si eu tot la ea trebuia sa ajung si ea mi-a recomandat-o pe Moisa.

hellen79 - este prea devreme sa faci un test de pi in z11. Poti face azi un test de sange sau mai repetal pe cel de pi vinery dimineata cu prima urina. Pan nu vezi rosu nu e nimic pierdut

nerama – sa fie cu ochisori !

aruam sa fie cu ochisori !
Foarte bune toate valorile la tine !
Tare imi e ca vine Mos Nicolaie cu un cadou cu II !

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Sensibila, multumesc ca mi-ai spus. O sa vorbesc cu doctorita mea sa vad ce zice, sa vorbeasca sigur cu dansa si apoi daca matrimite la altcineva ma duc. Stiu ca trebuie sa avem si noroc pentru reusita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nerama spune:

Racheel, Sensibila va multumesc din suflet pentru urari

Aruan Doamne ajuta peste cateva zile sa ne dai o veste buna

MERGEM INAINTE PANA VOM REUSI
http://www.fertilityfriend.com/home/nerama

Mergi la inceput