INSEMINARE 72

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

crisstal_18 - unde esti ???? spune te rog ce faci ? ai facut beta ?

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikado spune:

pupici fetele
eu ca de obicei cu multa treaba pe cap ...
rachel bine ai venit ! iti dorec mult succes sa reusesti sa-ti implinesti visul
cristal sa vii cu vesti bune
hellen, laura
sensibila ce face pitica?

www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">Grafic
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

Buna fetele

Maine dimineata la ora 10 fac IA ,am niste emotii....sper sa fie ultima.
Stiti cumva cam cat se da la Giulesti pt o histerosalpinografie neoficial pt ca stiu ca oficial e gratis (daca te duci cu trimitere)?
Sa vina testele pozitive cat mai multe ....
Doamne Ajuta!

anul acesta o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikado spune:

Aruam tin pumnii
legat de HSG nu stiu sa-ti zic, si eu as vrea sa stiu ca trebuie sa o repet acum in luna cu IA,mie mi-a zis doar sa am adeverinta si trimitere de la medicul de familie ...acum sigur trebuie sa dau ceva si peste ...tu ia facut stimulare cu Gonal, cum ai reactionat ?

www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">Grafic
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

aruam, bafta maine la IA.Cu cine faci IA? Si eu sunt din Craiova si tocmai le-am spus fetelor ca vreau sa incerc si IA.

Apropo de HSG, eu sapatama trecuta m-am operat la Giulesti, iar fetele care au facut HSG au dat intre 100-150 lei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstal_18 spune:

Buna fetelor,

Nu pot sa mai spun nimic decat avort menstrual din nou .Cam atat

Vreau si eu sa traiesc acea clipa minunata...sa fiu mamica
CRISSTAL

Mergi la inceput

Multumesc fetelor pt incurajari
Mikado gonal am avut doza minima 37,5 UI /zi din ziua a-3-a pana in ziua a 12 -a. In ziua 12 am avut doar un folicul de 14 mm si endometrul de 9 mm ,dr Moisa mi-a zis ca este bine avand in vedere doza minima si faptul ca eu am si sindromul ovarelor polichistice si am un ciclu mai lung 31-38 zile. Reactii adverese in timpul stimulatrii nu am avut doar niste usoare intepaturi in ovare.
Racheel in primul rand bine ai venit sper sa stai la acest capitol cat mai putin si sa-ti vezi visul implinit.
Eu sunt la dr Moisa Anca de la Giulesti datr Ia o fac la cabinet.
Ma bucur ca esti din Craiova .Tu la ce medic esti?
Poate vb mai multe pe PM.

anul acesta o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Cristal imi pare nespus de rau , dar nu trebuie sa renunti trebuie sa lupti in continuare. Acum esti trista e normal, plangi sa te descarci dar trebuie sa crezi ca data viitoare va fi bine.

anul acesta o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dado spune:

Crisstal - regret din suflet ce ti s-a intamplat. Trebuie sa mai incerci... sunt sigura ca vei reusi. Te pup si capul sus!!

Cat despre mine, am fost azi la beta HCG si rezultatul este Ziua 13 - 60.54 Inca nu realiez ce mi se intampla. Dupa 5 ani de incercari ne-a binecuvantat si pe noi cel de sus. Sunt aeriana rau.... Va multumesc ca ati fost alaturi de mine!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

cristal imai pare rau pentru tine, cuvintele sunt de prisos.

aruam in Craiova sunt la Dr.Cotarcea.Dansa mi-a zis sa -mi faca monitorizarile si in ziua ovulatiei ma trimite la Bucuresti sa fac Ia.Cred, dar inca nu am discutat cu dansa la cine ma trimite, cred eu ca la Cezara Bucur.

dadofelicitari

Mergi la inceput