"Te iubesc"

"Te iubesc" | Autor: ellinia

Link direct la acest mesaj

Cat de greu e sa spui "te iubesc". Mie mi-a placut clipul. Voua?
http://www.libertatea.ro/stire/video-taxi-a-lansat-videoclipul-cu-cele-mai-multe-vedete-la-un-loc-310081.html

In general, va este greu sa spuneti "te iubesc"? Stiu ca multa lume spune ca e important ce simti nu ce spui. Eu cred ca avem totusi nevoie sa auzim din cand in cand si aceste doua cuvinte.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

BazarGeneral

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Mie nu dar sotului da ; e de parere ca mai rarut e mai dragut ; intr-un fel are dreptate ca si atunci cand mi le spune le simt adevarate si sunt cea mai fericita .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Eu am invatat sa spun 'te iubesc' cu dezinvoltura de la soltul meu. Parintii mei sunt niste oameni minunati care am simtit ca ma iubesc, dar pot numara pe degete de cate ori mi=au zis , cu cuvintele astea doua, ce simt pt mine. Traind intr-un mediu lipsit de cele 2 cuvinte si mie imi era greu sa le spun. Sotul meu imi spunea la inceput de multe, multe ori pe zi ca ma iubeste si am inceput astfel sa imi fie si mie mai usor sa o spun. Acum nu ne mai zicem toata ziua, dar odata la 2-3 zile maxim sigur o facem.
Cu copii nu am nici o inhibitie (si nici ei cu noi), ne declaram spontan dragostea fara nici o retinere.

Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Laura, si la mine a fost tot cam asa
Ca sa nu mai spun ca mie mi se parea aiurea sa spun "te iubesc", mi se parea semn de slabiciune. Am invatat in timp ca nu e deloc gresit sa-ti arati sentimentele.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

BazarGeneral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Ce super e videoclipul!!! Eu cred ca e foarte important sa spui ce simti atunci cand trebuie. Sunt de acord cu faptul ca mai intai trebuie sa simti aceea iubire pana sa o spui, dar daca e acolo in inima si persoana de langa tine nu aude din cand in cand cele 2 cuvinte magice parca lipseste ceva. Eu spun des "te iubesc", iar pt. prietenul meu nu trec mai mult de 2-3 zile fara sa spuna acelasi lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Noi ne spunem de mai multe ori pe zi, zilnic, in diverse limbi
In familie nici la mine nu se obisnuieste, mi se pare chiar ciudat.

***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocel_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Noi ne spunem de mai multe ori pe zi, zilnic, in diverse limbi
In familie nici la mine nu se obisnuieste, mi se pare chiar ciudat.

La noi este la fel, ne spunem zilnic cuvantul magic in mai multe limbi, nu mi se pare semn de slabiciune ci o demonstratie de dragoste.

alexia_07

Imi place sa descopar ce nu spun oamenii prin cuvinte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RHYANNA spune:

ELLINIA mi-ai inseninat ziua
ii vazusem la razvan si dani dar nu mi-a placut asa mult si nu m-a impresionat ca la urmarirea videoclipului
desi stiu ca parintii mei fac orice pentru mine nu cred ca mi-au spus personal aceste cuvinte(doar indirect:va iubim mult ,etc-adica la adresa tuturor fetelor )
odata cu intemeierea familiei am spus te iubesc mult mai des binenteles dupa ce am fost invatata ca si asa iti poti arata dragostea nu doar prin gesturi si ca aceste 2 cuvinte fac mult mai mulkt decat se crede

si cel mai important IUBESC SI SUNT IUBITA!!!!!11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Eu is americanizata si zic te iubesc de n+1 ori pe zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Eu cu sotul meu ne intrebam adesea reciproc "Ma mai iubesti?"In schimb copiilor le spun de n ori pe zi. Cel mic doar...asculta. Cel mare (are 5 ani aproape) ma striga cand si cand peste zi si-mi spune "Mamiii...." asteapta sa-i raspund dupa care imi spune "Te iubesc!"...da' un strigat dintr-ala ca eu mereu am impresia ca vrea ceva de la mine...cand colo el ma striga sa-mi declare iubirea.

Pacat ca nu ne declaram mai des IUBIREA catre cei fata de care o simtim.

LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Si eu la fel ca Laura, am invatat de la prietenul meu sa spun "te iubesc" fara sa mi se opreasca in gat Acum o spun(em) aproximativ saptamanal

Mergi la inceput