Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (34)
Raspunsuri - Pagina 20
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sorina_goga felete eu cred ca am o pb cu cantarul. acum m-am cantarit cu el pe cantarul mare si imi arata 6700g fata de 6500g cel de bebe. asa a pus 400 g nu e mult dar tinand cont ca de 2 sapt ne chinuie gingiile.... oricum vreu sa-l mai cantaresc pe alt cantar sa vad pe unde gasesc. Si cu toate astea eu il simt din ce in ce mai greu. De papat papa, nu e genul lenes, pe mine ma dor sfarcurile de la modul lui de a suge. offff mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei 13 iulie 2010 |
da, chiar vroiam sa te intreb daca e bun cantarul, dar se pare ca am ratat intrebarea... cantareste-l si in alta parte, pe alt cantar si asa poti verifica cel mai bine...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
anca_vlad spune:
ce bebei greuti aveti, nu vreti sa stiti ca noi inca nu am atins pragul de 5kg!
adica are 4900g la 3 luni si o saptamana! sper sa recuperam luna asta cate ceva!
Asa ca eu cred ca nu aveti motive de ingrijorare!
Anca fericita mamica de MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
[/b]
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA, POZE MARIA si POZE SERBARE ABSOLVIRE [/b]
DOAMNE AJUTA!
anca_vlad spune:
citat din mesajul lui Diana_Eva Buna dimineata! Incalzitorul de la Avent are nevoie de 30ml de apa. Atat! Noi folosim BEBA Start pre HA. Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010) |
multumesc mult de raspuns, m-ai luminat!
Anca fericita mamica de MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
[/b]
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA, POZE MARIA si POZE SERBARE ABSOLVIRE [/b]
DOAMNE AJUTA!
bumblebee spune:
Sorina, al meu cand manca dupa cum avea chef, (era mic mic) adormea si reusea sa suga numai lapticul mai subtire, nu golea sanul ca sa ia si ce era mai hranitor, chiar si asa imi termina sfarcurile, acuma in schimb papa pana nu mai curge o picatura din san, da drumul la mamelon, imi mai zabeste, imi spune ceva, iar ia in gurita, il lasa, imi mai spune ceva, pana ce ma cearta ca eu nu ma prind ca "bibe" e gol , ca uneori se intoarce cand e mufat, alta distractie.
Sincer cred ca Bogdan e superok, mai degraba o eroare de cantarire.
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3
rodyka spune:
www.youtube.com/watch?v=aAw4N8SkSKk" target="_blank">marul nu ne incanta, ca e alunecos si www.youtube.com/watch?v=TC8ap5bhWZ4" target="_blank">portocala e delicioasa
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui rodyka www.youtube.com/watch?v=aAw4N8SkSKk" target="_blank">marul nu ne incanta, ca e alunecos si www.youtube.com/watch?v=TC8ap5bhWZ4" target="_blank">portocala e delicioasa _ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
e o papacioasa Isa...sau pofticioasa? cred ca si voua vi s-ar potrivi un dispozitiv din ala de hranire,in care bagi fructul si copilul paote suge in voie suculetul din el, ca nu exista riscukl sa-i ajunga in gat vreo bucatica de fruct sa se inece cu el...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
rodyka spune:
eladea, am tot uitat sa zic si eu de chestia aia ptr papat fructe, eu am vazut in carrefour aici, e in jur de 5 euro si are si plasa dintr-aia de schimb...
biberoane cu tetina reglabila la fel am luat din carrefour, sub 4 euro a fost, are 3 pozitii, dar doar am probat-o la pozitia 1, inca nu vroiam sa renuntam la cele micute, deocamdata inca nu vrea de nici un fel bibe, si suculetul nu l-am probat in bibe, ideea e sa se obisnuiasca cu lingurita sa fie mai usor la diversificare...
_
rodyka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui eladea2005
e o papacioasa Isa...sau pofticioasa? cred ca si voua vi s-ar potrivi un dispozitiv din ala de hranire,in care bagi fructul si copilul paote suge in voie suculetul din el, ca nu exista riscukl sa-i ajunga in gat vreo bucatica de fruct sa se inece cu el... |
de atatea ori m-am uitat la el, dar am zis ca inca nu-mi trebuie! luni e primul lucru pe care il achizitionez, ca asa imi place de isa cum molfaie ea cu pofta - da, e pofticioasa, ca tata-so , si mai are si ea o ocupatie...
_
paula_m spune:
Buna si de al noi
Aveti careva scaunel bumbo? De unde l-ati luat? Eu tot cautand scaun de masina am dat peste el...Si cu ocazia asta am vazut si hranitorul de care zicea Eladea, ca site-ul pe care l-ai dat era reclama...Pe ala de unde il iau?
Asta ca sa vedeti despre ce vb.
La multi ani pt Natalia, Andrei, Bogdan si Ema si pt tatal meu!!
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 4
carla_2008 spune:
Andreea de unde ai luat baby safe feeder??
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana