Mi-am facut cont de paypal. Mi-am facut cont pe eBay. Am nimerit pe ala mare, nu pe co.uk. Dupa aia l-am cercetat pe co.uk. Pe ala mare (al americanilor, in special), preturile sunt, in general, mai mici decat la englezi, dar banuiesc ca e mai scumpa expedierea (multumesc de ponturile cu taxele de transport!). La unii oricum scrie clar ca nu expediaza decat in US.
Clipele mele de vara (am poze in concurs!): www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=11" target="_blank"> elx-1, elx-2
Cu acelasi ID si aceeasi parola te poti loga pe orice ebay vrei tu. Folosesti acelasi cont paypal. In lista de "watch" iti apar toate produsele selectionate, indiferent de locatie (ca e ebay.com sau .co.uk sau .de....)
Parerea mea e ca uk e cel mai bogat in produse si are cele mai bune optiuni de transport (cat timp coletul are sub 2 kile).
Un alt avantaj, in UK, daca se pierde coletul, vanzatorul e rambursat de posta UK. Iar tu iti primesti banii inapoi, sau un alt produs. Cu altii, trebuie sa te cam certi, sa deschizi disputa pe paypal...