America (214)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Luumeee ca numa de mincare vorbiti Adevarul ca si mie imi sta capul numai la bunatati de sarbatori si mi s-a pus pata acum sa fac de sarbatori Stollen bread de la nemti (am si deschis subiect la bucatarie pe tema asta ) ca tot o admir la Aldi pe raft dar as vrea sa o fac eu nu sa o cumpar pe aia in punga si plimbata din europa . Asa ca sunt in cautare de retete verificate, caci asa pe net am gasit cite ceva dar nu m-au convins.

Eu nu inteleg cum nu le place americanilor maioneza cind au salata aia de cartofi innecata in mayo si dulce pe deasupra plus alte salate cu maiomeza . Eu sarmale nu am avut curajul sa pun la masa :) dar asa ori de cite ori ne-am chemat prietenii la masa nu am avut probleme, au lins farfuria. Drept e ca nici eu nu gatesc romaneste traditional absolut deloc ci am influente din toata lumea asta, ce mi-a placut am notat si fac. Stiti voi ca noi suntem mofturosi/sclifositi nu mincam gras, porc si cite si mai cite
Pentru Craciun am inceput si eu sa iau cite ceva ... desi vad ca Bianca mi-a venit acum cu altceva ca vrea jocul ala WII cu MJ ... trebuie sa incep sa il caut pe amazon sau undeva ca la ToyRus te ucid preturile. Desi cum e noutate sigur se va tine pretul sus o perioada buna de acum in colo.

Happy Thanksgiving Iulia si sa revii cu impresii cind faci tarta cu prune

Josefine am admirat si noi ieri pozele alea pe yahoopage sunt fantastice pur si simplu!!!

Alina cum e Lucas?

Ramona sa stii ca nu e mai nimic de capul lui zhuzhu pets aia, se plictisesc foarte repede copii cind vad ca nu se misca natural asa ca in reclama Si-a luat o colega de-a Biancai anul trecut si a fost extrem de dezamagita chiar si Bianca a zis ca sunt o porcarie. Numai de rau am auzit de ei, sa stii. Iar la cit de dinamica e Anuta se plictiseste in prima zi de ei Poate reusesti sa o indrumi spre altceva ...

Mai am o intrebare referitor la Disney ... cum iesi cel mai bine cu biletele la parcuri ? adica cumparate de unde ? Nu vom veni cu pachete de alea oferite de Disney (cu flight, cazare si bilete) deci de unde ar fi cel mai bine sa luam biletele pentru parcuri ? Mi-ar prinde bine sa aud cit mai multe pareri caci nu am mai fost niciodata acolo asa ca expereienta 0. Nu stiu exista pachete, promotii, oferte etc sau nu. Thank you!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Alintaroma, nu am nici un sfat din pacate pt tine :( pt ca noi nu am luat niciodata pachet, intotdeauana am luat biletul de la poarta.
Dar dc veniti poate ne intalnim, suntem la 2 ore de Orlando.

M-ati omorat cu atata mancare, eu nu voi face nimic anul asta, mergem la cineva si voi duce doar un green beans casserole. Oricum nu ma dau in vant nici dupa curcan si nici dupa side dish-urile specifice. La noi mancarea romaneasca e baza.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Miere exact asta vreau sa stiu daca exista si alta posibilitatea de a lua biletele sau doar de la poarta parcului. Ceav mai avantajos, poate! Mi-ar face placere sa ne vedem, cum nu. Noi vom sta la prietena mea in Tampa. Scopul calatoriei de fapt e ca am fost onorata sa le botezam fetita asa ca ne-am gindit sa impuscam 2 iepuri deodata si sa vedem si parcurile cu ocazia asta, mai ales ca timpul trece si Bianca tot creste si am vrea sa se mai bucure cit de cit de magia disney ...

Lia e gata Alba ca zapada ? Hmmmm, indiana nu e tocmai departe de noi, daca stau bine si ma gindesc

Mergi la inceput

Poti lua diverse pachete de bilete de pe site-ul lor, e mai ieftin sa iei pt mai multe zile si mai multe parcuri decat pe zile separate.
http://bookwdw.reservations.disney.go.com/ibcwdw/en_US/_framework/components/processEngine?startOver=true&gatewayID=landing

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Vio, pai ia sa poftiti! dc. nu puteti acum, veniti altada, promit ca fac Alba ca Zapada:) Pe bune!

Eu sunt stresata ca am un curcan de 10.15 lb si mi se pare ca nu o sa imi ajunga. Imi vine sa ma duc la magazin sa mai iau un piept. O sa fim 4 gagici si 4 copii. Credeti ca ajunge?

Mergi la inceput

Lia eu zic ca va ajunge mai ales ca sunteti niste ladies nu 4 cosasi (da aia de coseau iarba in ro ca sa se inteleaga). Eu la Martha S. am auzit o data ca trebuie sa calculezi 1 pound si 1/2 de persoana si asa alegi cit mare trebuie sa fie curcanul. Deci tu cu 10 lbs stai numai bine. Si doar mai ai si aperitive, side dishes, drinks si musai trebuie lasat loc berechet pentru desert . Parerea mea e sa stai linistita, ca nu ramineti flaminde. Iar eu dupa left overs nu ma omor absolut deloc Anul trecut am aruncat tot a doua zi. Mai ales la carne sunt foarte sensibila, mi se pare ca are un miros cite texte de'ale mele, daca nu e proaspat pregatita nu ma ating de ea. Mai bine maninc cartofi fierti cu sare. V-am zis ca-s sclifosita! LOL
Am trecut pe linga voi cind am fost in Chicago, atunci am realizat cit de vecine suntem

Miere dar are rost sa luam bilet pentru mai multe zile la acelas parc? Sau faci ziua si parcul ? Intreb si eu ca habar nu am

Mergi la inceput

Poti lua un bilet de trei zile cu trei parcuri incluse (un exemplu), sau au si altfel de oferte cu un pass pt 7 zile pt nu stiu cate parcuri(poate mergi la unul cu multe ride-uri si nu apuci sa te dai in toate). Ofertele sunt multe si le poti particulariza in functie de ce vrei sa vezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Mi-am luat inima-n dinti si am cumparat o camera. Pina la urma tot n-am ales DSLR, nu pot sa deal cu marimea/greutatea lor. Asa ca am comandat Canon Powershot G12. Cine-si da cu parerea? Sa cancel comanda?

Mergi la inceput

Vio, merci. Mai am niste piept de pui dc. o ramane c ineva nemancat. :)) A doua zi mergem out, asa am stabilit, primesc giftcards in prostie de la bankcardul meu. Am un Gift Card pt Olive Garden.

Mergi la inceput

Ramona, imi pare rau ca nu am sfaturi. Eu cumpar lucrurile cam impulsiv si nu stau sa ma gandesc mai mult de 5 min la gadgets tip aparat foto. Am zis sa nu zici ca nu vreau sa te bag in seama:)

Si de Disney, eu am mers doar la Disneyland, dar poate e asemanator. Cred ca tb luat pachet cu Park hopping, sau cum i-o zice. Trei zile ar fi OK zic eu, sa mergi dintr-un parc in altul.

Mergi la inceput