America (214)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Curcanul afumat e bun rau! Altfel nici eu nu ma omor dupa curcan, nici dupa specialitatile lor de Thanksgiving. Am gasit cranberry relish bun de tot la un magazin gourmet local. Imi place si pumpkin soup, anumite retete. Am mincat si fasole verde gustoasa, dar asta cam rar.
Dar turducken nu mincati nicicare?
http://en.wikipedia.org/wiki/Turducken

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulianm spune:

Cum nu, Ramona! Intotdeauna zimbesc cind aud de turducken. Nu am incercat sa fac niciodata.
Dintre side dishuri, imi plac stuffingul cu Italian sausage, roasted root vegetables, creamed spinach si spicy pearl onions. Si sweet pot. & pralines casserole. Si cranberries cu sugar, balsamic vinegar si brandy.

Bummer...mai bine stau acasa de Thanksgiving .

Dar tofurkey, ati mincat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Tofurkey nu mi-a aratat bine cind l-am vazut la Everybody Loves Raymond. Eu sint carnivora (mainly).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Eu am dus la munca o caserola mare de salata boef. La sfarsitul zilei, nu mai era nimic in caserola. Poate i-o tine nevestele infometate pe colegii mei . Si la scoala am dus, tot asa a avut succes. Dar era printre internationali, asa ca nu pot sa trag o concluzie.
Noi mancam intre romani, asa ca nu imi fac probleme:-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Daca aveti timp, uitati-va la fotografiile acestea:

http://www.boston.com/bigpicture/2010/11/national_geographics_photograp.html




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Probabil or avea si mancaruri mai bune americanii, recunosc ca nu's asa "umblata" pe la diverse mese si regiuni. Doar alea clasice turkey-grean bean casserole-mashed potatoes-cranberry sauce-stuffing-pumpking pie. Poate nu gatite prea bine.

Si la mine s-a mancat salata boeuf, dar wow and yum and all that nu s-a intamplat decat la sarmale, cozonac si chiar si la salata de vinete (de care unii nu se ating)lol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

hah, cozonacul am observat ca e la mare pret. probabil pe gustul lor, ca e dulce. dar pe ala nu il dau, lol, decat foarte rar.
nu am incercat cu altceva, recunosc.

eram in supermaket mai demult si aveam in cos vinete. m-a oprit o tanti sa ma intrebe foarte curioasa ce fac eu cu vinetele. i-a placut reteta.

va zic cum e cu muraturile - ca urmeaza sa duc la munca, erau toti foarte curiosi de patlagele si pepeni murati. am incercat pe un prieten american, nu a strambat din nas, ba chiar se ducea si manca muraturi goale, dar nu a vrut sa ia si acasa. or fi prea politicosi astia.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulianm spune:

Si oua umplute, ca mi-am amintit. De cite ori am facut, indiferent cu ce le-am umplut, s-au terminat rapid.

O sa va cer reteta de sarmale peste citeva saptamini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balerrina spune:


Eu la strainezi am avut succes cu friptura de porc la cuptor impanata cu usturoi,
cartofi la cuptor (cu ulei, sare si cimbru), peste la cuptor, crema de zahar ars,
salata beof.

Salata beof eu nu o fac cu carne si pun putina maioneza, mult mustar si multe
muraturi si lamaie. Pun si ardei rosi cruzi pentru gust, culoare si textura.


Eu nu mananc carne, insa imi place mult sushi si thai, insa la fel imi
plac toate mancarurile romanesti fara carne. Imi plac la nebunie mancarea
de praz, ciorbele fara carne, orice cu sfecla si spanac, mazare, ghiveci, etc.
Deci nu stiu daca e vreo legatura intre sa-ti placa spicy food si sa nu-ti
placa mancaruri romanesti ...

-- C.

Citat:
citat din mesajul lui ruxij

Iulianm, nu ii plac sarmalele lu' colegu'? WTF? Cred ca ii place mancarea spicy, celor carora le plac spicituri din astea si seafood, nu prea le place mancarea noastra si nici cea meditareeana prea mult. Bat si io campiile alizee cu presupunerile Ah si icre fara ceapa, nu's bune.:)
Eu la strainezi am avut succes cu salata de vinete, sarmale, cozonac, sarmalute in foi de vitza. Mai putin salata boeuf si alte maionezarii. Oricum, recunosc ca mancarea noastra nu e prea grozava, nici macar eu nu o prefer f. tare de zi cu zi. Astea de Sarbatori insa imi plac ca le stiu eu de acasa. Curcanu' nu imi place, vorba ceea, nu e pasare ca porcu'. Ah, si in general meniul american de Thankgiving sucks. E asa plain and boring Far from "delicious" cum ii tot trag americanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

eu le-am dat musaca si varza calitaau fost foarte incantati.

imi place curcanul mai mult a doua zi.
am luat astazi o conopida am dat 4$ si pe curcan 8$

Mergi la inceput