Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 42-
Raspunsuri - Pagina 9
floaredemac spune:
Asa-i, Adriana, sunt prevazatoare si ma gandesc de pe acum. Daca totul e bine, voi face doar din saptamana 28. Daca nu... mai devreme. Analizele mele sunt f bune deocamdata, bebe este si el in grafic. Sper sa nu se schimbe situatia.
La 22 de saptamani vin la dr Albu Dinu la eco 4D morfo-fetala, pana atunci cred ca mai fac 1 sau 2 eco, 2D. Una va fi sigur la 20 de saptamani cu medicul cu care voi naste, mai detaliata cica.
Miki-Miki, eu cred ca nu este acolo d-na dr, fiindca mie imi scrisese in mail sa vin la ea pe 16-17 nov. Eu insa nu am mai avut rabdare....
18+ DPN 15 aprilie 2011
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!
samira33 spune:
adriana,ai inteles bine...de maine incep si Clexanele si as putea sa merg intr-o zi sa fac si analiza asta...nu mai pot insa...simt ca am ajuns la saturatie cu investigatiile...nu mai vreau...asa ca nu o voi mai face.
acum vreau sa va mai intreb ceva:voi avea 12 zile de stimulare...ziua 13 pauza si in ziua 14 dimineata-punctia.in ziua 11 voi face Clexane seara iar in ziua 12 il pot face doar dimineata ca daca il fac seara nu mai am cele 48 de ore dinainte de punctie fara administrare de Clexane.este vreo problema daca administrez cele 2 injectii la in interval de 12 ore???
3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS
adrianaady spune:
Samira eu ultimul clexane l-am facut in seara cu pregnylul,si nu am avut nici o problema. PK stie de clexane, nu? Cel mai sigur iti va zice el cum sa faci. Relax ca totul va fi perfect
Si chiar te inteleg ce simti cu atitea analize.... vei face analiza asta sa ajustezi doza cand vei fi gravida
floaredemac spune:
Feteloooor.... dau o bere si-un pahar cu vin, ca m-a luminat in sfarsit Doamne-Doamne de ce nu simteam eu pe bebe ca misca: am recitit a 5-a oara ecografiile, am comparat cu cele de la baietelul cel mare, si am tras concluzia: la el placenta fusese posterioara, iar acum este anterioara si amortizeaza deocamdata loviturile lui strumfica! Nu v-am mai batut la cap prea mult cu problema asta, dar am fost tare stresata in ultima vreme, fiindca pe baietelul cel mare l-am simtit de la 15 saptamani, iar acum... inca nu. Sau... parca, dar nu 100% sigur. Mi-am facut tot felul de scenarii sumbre, desi il vedeam pe bebe activ la eco.
Asa ca in noaptea asta sper sa dorm linistita, beti voi pt mine un paharel de ceva si sa dea Dumnezeu sa fie bine la toate, si la cele cu bebe la purtator si la cele care isi doresc minunea!
Eh, eu stiu ca ar trebui sa imi fac bagajul si sa ma mut la Odisee, dar sincer aici ma simt mai bine!
Si asa, de curiozitate: Brotacel ,la tine cum e placenta? Anterioara sau posterioara?
18+ DPN 15 aprilie 2011
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
miki-miki spune:
Floricica bine ca te-ai linistit. Cand o sa fiu cu burtik te caut pt info.
Samira eu stiu ca se opreste clexane in ziua de dinaintea declansarii. De ex la eco iti va zice ca maine faci pregnyl iar tu in seara aia nu mai faci clexane. Eu am intrebat-o si pe dr U dar nu mi-a raspuns inca.
Miki
MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
floaredemac spune:
Miki, abia astept!
18+ DPN 15 aprilie 2011
samira33 spune:
buna dimineata
adriana,sigur ca stie PK despre Clexane.cand i-am spus in mail ca am FVL mi-a cerut sa-i scanez rezultatele si sa i le trimit si in schema de tratament pe care mi-a trimis-o el pe mail mi-a mentionat pe langa Merional si Clexanele,cu mentiunea sa-l iau in conformitate cu prescriptia medicului hematolog.
miki,ziua declansarii e ziua 12 si ma gandesc totusi ca daca fac Clexanele in seara de 11 vor fi pana la punctie 60 de ore.tu esti de parere ca nici in ziua de 11 nu ar trebui facut???
am sa il intreb si pe dr.K.
va doresc o Duminica placuta doamnelor.
3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS
alla76 spune:
dimineata buna si o duminica cu soare
adrianaady
iti multumesc.
pup toate mutantele
eu sunt ziua 3 de CM, am tratament cam asa:
ziua 1 - gonapeptyl 1
ziua 2 gonal f 187,5 + gonapeptyl 1/2
ziua 3-4 gonal f 150+ gonapeptyl 1/2
aspirin cardio 100
2 Rutascorbin, 2 vit E 100, 2 Magnerot
clexane,..astept confirmarea atat de la Ionita cat si de la U, ca ma apuca pe mine CM-ul vineri si ne-am intors vineri dupa amiaza, si mai vorbeste cu cineva atunci
al meu medic prefera clexane dupa punctie, bineinteles de teama ca-i sangerez pe masa dar a spus ca daca hematologul spune clexane si pe stimulare, asta este, mergem cu clexane
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
ariadna33 spune:
Miki, Samirra, Alla76 - sa fie intr-un ceas bun inceperea tratamentului! Va astept aici cu majoretele pregatite! Doamne-ajuta sa veniti toate cu teste super-pozitive!
mai e cineva in focuri in perioada asta?
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de gemenasi dragalasi