Poznasi 01-02.2004-vine iarna?!
Raspunsuri - Pagina 6
Roxana_G spune:
salutare si de la mine de departe! ma bucur ca v ati animat, ca totul e ok, ca sunt sperante de an minunat. pup, imelda!
adriana,felicitari ptr casa. abia astept sa va vad pozele cand ma intorc ( acuma abia reusesc sa scriu) . imi imaginez incantarea lui rares, asa sunt si ai mei la bran. trebuiau sa se intoarca azi dar au cerut sa isi prelungeasca sederea, mai ales ca ninge.
ioana, :) sa stii ca eu am simtit copiii exact invers de cum au fost.
va pup, saptamana super!
adlemi spune:
Am vazut si eu pozele cu Rares,mie nu-mi pare ca s-a schimbat deloc la mocutza,doar ca e mai barbatel acum.
Am inceput anul cu bine si cu o MARE dorinta(prietenii stiu care).
Sper din suflet ca anul acesta se va indeplini...
Va pupacesc pe toate
ramonaa spune:
Buna ziua si de la noi!
Noi dam rar pe aici dar sa stiti ca nu v-am uitat. Am intrat sa va fac cateva urari pentru acest an: sa fiti sanatosi, sa aveti un an plin de bucurii, sa vi se implineasca toate dorintele! Si pentru ca astazi e Sf.Ion- "La multi ani!" tuturor Ioanelor si Ionilor.
Si nu in ultimul rand pentru ca e vremea aniversarilor nazdravanilor, le doresc tuturor sa fie sanatosi si sa ne bucure sufletele ca pana acum! La multi ani!
Noi suntem ok in formula de 3. E greu, dar frumos. Robert e la scoala, se descurca bine si ii place.
Va pup pe toti si sper sa reusesc sa scriu mai des! Cred ca am ceva poze noi pe la semnatura.
Poze
Ramona si Iris+
Larisa + Robert
ad_risnov spune:
Seara buna si de la noi!
Ioanaaaaa, ce as fi vrut azi sa te sun...
Si acum mai am in telefon nr. tau din Ro...
Asa ca, neavand alta posibilitate, am intrat acum sa va urez, tie si lui Yann, la multi ani, sa va ocroteasca Sf. Ion si sa va binecuvinteze cu multe bucurii, sanatate si noroc!!! Petrecere frumoasa si cadouri minunate!
La multi ani tuturor Ion-ilor, Ioan-ilor si Ioan(a)-elor... inclusiv lui Rares Ioan !!!
Ramona, bine ai revenit! Ce familie frumoasa ai si ce copii minunati! Seamana incredibil intre ei! Sa va traiasca si sa va bucure!
Adriana 17 sapt. si Rares
(13.febr.2004)
poze cu Rares
arturicii spune:
Adrianaaaaaa si eu m-am gandit la Rares Ioan!
Sa fie sanatos si fericit!
Si Adlemi trebe sa dea de baut insa o scuzam pentru ca face fapte bune pentru Biblioteca de aici
La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi!
Ramona, bun revenit. Sunt superbi cei mici
Ioana & Arturicii'S_Biblioteca
Roxana_G spune:
Hei, bine v-am regasit! Sunt acasica, cu puii mei minunati de care muream de dor.
Urez si eu cu intarziere sarbatoritilor cu numele de Ion !
Din pacate am scapat telefonul bengos in apa (chiar nu vreau sa mai povestesc ca am fost super necajita) si am ramas fara el pana ieri cand am primit altul.
Acum incerc sa ma mobilizez sa strang pe aici,dar ma doboara chestia cu fusul orar.
Va pupic tare, sa aveti o saptamana excelenta!
Roxana_G spune:
Deci cum am aparut eu, ati disparut voi?
La noi e tragedie ca am tuns o pe Alex foarte scurt impotriva vointei ei. De fapt o convinsesem pana la urma, nu intentionam nici eu asa tunsoare baieteasca, insa tanti aia cu exces de zel si lipsa de talent a scos ceva nu prea stralucit. Noroc ca fata e frumoasa (cra cra cra ) si compenseaza, dar e amarata rau. Nu prea stiu ce sa ii mai zic sa o consolez.
Pana una alta am vazut si eu pozele cu copiii frumosi si Ramonei, o mamica adevarat curajoasa cu 3 pui. Si l-am vazut si pe Rares dulce foc la zapada.
Eu incerc in seara asta sa descarc niste poze din concediul meu, dar nu promit ca se cam inghiontesc piticii nesupravegheati.
Roxana_G spune:
Trimis pozele pe mailul comun, daca mai tineti minte parola si user.
Ieri am tuns o pe Alex si e f f f scurt si e tare amarata. Nici eu nu voiam asa, dar din pacate asa a priceput cocoana aia. Nu stiu cum sa o mai incurajez. Rau nu ii sta, dar e tunsurica mai de baietel asa.
Azi m-au sunat de la scoala sa ne program interviul de admitere. A ramas pe 18 februarie.
O saptamana frumoasa!
Roxana_G spune:
Citat: |
citat din mesajul lui buli bonsoir! si la multi ani! |
OOOOO, ce ma bucur! La multi ani!
La multi ani si lui Matei! Sa fie sanatos, norocos si sa aiba numai bucurii!
Haide baga povestiri din vacanta si de la ziua baiatului.