Poznasi 01-02.2004-vine iarna?!
Raspunsuri - Pagina 20
Roxana_G spune:
Ne-am decis. Azi e ultimul pas sa ne zica si ei daca ne vor. Pe noi parintii, ca Alex a fost ok. Sper sa iasa aici pentru ca este alegerea cea mai aproape de ce imi doream de la o scoala.
Roxana_G spune:
Gataaa, am ales in sfarsit scoala, si cred ca este cea mai potrivita pentru Alexandra. E o scoala particulara, cu focus pe dezvoltare personala, cu multa engleza si aproape de casa.
anda141 spune:
Astazi l-am inscris si eu pe Albert la scoala, a dat un test de evaluare la care a luat FB.E super incantat de scoala, mai ales ca o sa fie cu 2 prieteni de-ai lui cel mai buni. Asa ca am scapat de grija asta .
Roxana_G spune:
Bravo voua, mult succes lui Albert!
Si eu am dus o pe Alex vineri sa vada scoala, eu nu fusese decat la europeana. I-a placut aici si a plecat destul de incantata. Eu am vizitat o cu ocazia asta pentru a4a oara si inca imi place.
Joi si vineri am tot plecat devreme si i-am facut Alexandrei surpriza sa o iau de la gradi. Era atat de fericita. Este incredibil cum se bucura copiii la simpla noastra prezenta si la putina atentie. Ma simt vinovata oarecum ca nu imi gasesc mai des atata timp pentru ei. Vineri am dus o la pictura si pe drum i s-a facut foame, asa ca a mancat in masina o chifla cu branza topita luate de la o alimentara mica. Nu imi venea sa cred cum radia toata, si a declarat ca e fericita de asa ospat pe cinste.
Asadar in weekend am avut program mai mult dedicat lor si ne-am bucurat de vremea frumoasa. Am fost in parc, am culeg ghiocei la padure, si am facut primul gratar de primavara.
Saptamana urmatoare urmeaza sa merg la doua lectii deschise de engleza. Trebuie sa lucram mai mult la capitolul asta, pentru ca nivelul colegilor ei la engleza este mult mai avansat. Chiar voiam sa va intreb daca stiti vreun loc unde o pot duce la cursuri de engleza (stiam si eu mai multe, insa nu pot incepe in timpul anului). Eventual daca stiti vreo profesoara care sa vina acasa.
Cam asta. Duminica frumoasa si saptamana usoara!
arturicii spune:
Feliicitari ptr ca ati ales scolile!
Rox, trimite-o aici o luna la vara si sa vezi ca se intoarce cu engleza invatata
Ioana & Arturicii'SIn limba ta ti-e dor de mama
Roxana_G spune:
Citat: |
citat din mesajul lui arturicii Feliicitari ptr ca ati ales scolile! Rox, trimite-o aici o luna la vara si sa vezi ca se intoarce cu engleza invatata Ioana & Arturicii'SIn limba ta ti-e dor de mama |
Multumim de invitatie , iulie e bine?
Stiu ca asa ar merge cel mai usor dar...Imi pare rau ca nu am pus o sa faca anul asta pregatitoarea la gradi a scolii unde era predare numai in engleza. Dar ma rog, nu asta a fost alegerea noastra initiala de scoala si nu ne gandisem nici ca o sa o schimbam pe cea de anul trecut.
arturicii spune:
e ok iulie
Nu stiu daca predarea exclusiva are neaparat rezultate.
Eu am vazut la baieti. Au invatat f f mult de la alti copii.
Acum sunt la o scoala unde predarea se face in franceza exclusiv (exceptie o ora de engleza/sapt) insa 70% din elevii scolii sunt anglofoni.
In clasa si in scoala se vorbeste doar franceza insa in pauze engleza.
Asa au ajuns P&Y sa fie cursivi in engleza.
Iar acasa, cand se joaca, vorbesc in engleza nu in franceza. (asta pana ii rog eu sa treaca pe romana )
Sigur, in franceza au vocabular mai variat, stiu gramatica, citit, scris.
Cred ca ar functiona sa gasesti o "bona" vorbitoare de engleza dar care sa nu stie lb romana. Macar pe timp de vara daca i-ar fi companie Alexandrei la joaca, activitati, etc cred ca ar avansa f mult.
arturicii spune:
Va invit la un CAPITOL NOU cu miros de primavara.